طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: چهارشنبه 06 بهمن 1400 , 12:36:20 | کد خبر : 5076 |
  •   

    امید گچساران؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، هفتمین نشست معاونان پارلمانی وزارت خانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی کشور با حضور سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور و حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب وزیر اطلاعات در محل وزارت اطلاعات برگزار شد. سیدمحمدحسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در این نشست به سفر رئیس جمهور به روسیه اشاره کرد و گفت: […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، هفتمین نشست معاونان پارلمانی وزارت خانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی کشور با حضور سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور و حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب وزیر اطلاعات در محل وزارت اطلاعات برگزار شد.

    سیدمحمدحسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در این نشست به سفر رئیس جمهور به روسیه اشاره کرد و گفت: این سفر بسیار مهم بود و مذاکرات و توافقات بسیار خوبی هم صورت گرفت که در آینده اقتصادی کشور هم تاثیرات خوبی خواهد داشت.

    وی افزود: در تمامی موضوعات از جمله اقتصادی، سیاسی و نظامی توافقات برنامه‌ریزی شده خوبی انجام گرفت و اقدامات اجرایی هم در راستای توافقات صورت گرفته آغاز شده است.

    معاون پارلمانی رئیس‌جمهور تصریح کرد: علی‌رغم سیاه‌نمایی‌ها و حاشیه‌پردازی‌ها که برای زیر سوال بردن سفر مهم رئیس‌جمهور صورت گرفت نتایج ارزشمندی حاصل شد، دولت همواره وقت خود را صرف خدمت می‌کند و دروغ‌پردازی‌ها و حاشیه‌سازی‌ها در عزم راسخ دولت در پیش برد دیپلماسی اقتصادی خللی وارد نمی‌کند.

    حسینی با بیان اینکه دولت و مجلس در یک مسیر ولایی و انقلابی گام برمی‌دارند، تأکید کرد: نمایندگان مطالباتی از دولت دارند آن هم بر اساس تقاضاهایی است که مردم از نمایندگان پیگیر هستند و باید با سعه‌صدر و تحمل و تعامل کار را جلو ببریم.

    وی با اشاره به کارهای زمین مانده‌ای که از گذشته در مقابل دولت قرار گرفته؛ گفت: باید از بحث‌های حاشیه‌ای پرهیز کرد و با تعامل برای حل مشکلات گام برداریم.

    حسینی با اشاره به جلسات متعدد نمایندگان با آیت‌الله رئیسی اظهار کرد: آقای رئیس‌جمهور به دیدار با نمایندگان استان‌ها اهمیت خاصی می‌دهند که این در بین رؤسای جمهور کم نظیر است و تاکنون با ۱۷۲ نماینده پیرامون مسائل ملی و حوزه‌های انتخابیه جلسه داشته‌اند.

    همچنین در این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین سیداسماعیل خطیب وزیر اطلاعات هم با بیان اینکه معیار عمل ماست که می‌تواند میزان معرفت ما با اهل بیت و تسلیم ما نسبت به آنان را نشانگر باشد، گفت: دشمن و استکبار تمام تلاشش را بر فتنه‌گری علیه انقلاب و نظام به کار گرفته و خواهد گرفت و همیشه با این فتنه‌ها روبرو بوده و خواهیم بود.

    وی ادامه داد: دشمن تمام امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری‌اش را به کار می‌گیرد ولی این توطئه‌ها با شکست دشمن و سرفرازی ملت روبرو بوده است.

    وزیر اطلاعات ضمن اشاره به تحریم‌های حداکثری دشمن گفت: با همه این تحریم‌ها ملت و دولت و رهبری و نظام و نیروهای مسلح با اقتدار و سرفرازی ایستاده‌اند و کشور هر روز پیشرفت می‌کند.

    انتهای پیام

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵, ۱۸:۰۳:۰۵
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • ادعای شبکه ۱۴ اسرائیل: بیش از ۸۰ فروند هواپیمای سوخت‌رسان آمریکایی در اسرائیل مستقر شده‌اند
  • دبیر شورای عالی امنیت ملی: نامه ونس را مطالعه کردم و هنوز پاسخی به آن ندادم؛ لحن آنها کاملا تغییر کرده که علامت خوبی است / تصمیم جدیدی به صورت رسمی و حکومتی درباره تغییر دکترین هسته‌ای گرفته نشده / بحث مطرح است که اگر دوباره جنگ شروع شود آیا می‌خواهیم دکترین سابق را ادامه دهیم یا خیر؟
  • امام جمعه تهران: یک جنگ تمام عیار با سلاح ترویج بی عفتی وبی بندباری علیه خانواده در جریان است
  • مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است
  • نماینده تهران: چه نتانیاهو بماند و چه آیزنکوت بیاید، هر دو مفسد فی الارض هستند و باید کشته شوند/ اسرائیل باید از آسیای مقدس برچیده شود
  • جواب رد ایران به پیشنهاد قطر برای تفاهم با آمریکا: مخالف طرح مسائل هسته ای هستیم
  • احتمال حذف کالابرگ برخی افراد در آینده/ معاون وزبر کار: من فعلا کالابرگ دریافت می‌کنم، اما احتمال زیادی وجود دارد که در آینده مشمول حذف شوم
  • ادعای ترامپ: اگر مجبور بودم دوباره تصمیم بگیرم، باز هم قطعا به ایران حمله می‌کردم / این یکی از بزرگ‌ترین کارهایی است که در تمام عمرم انجام داده‌ام؛ درد و رنج کوتاه‌مدت برای دستاوردهای بلندمدت
  • داروخانه‌ها موظف به عرضه داروهای تک‌نسخه‌ای با قیمت ثبت‌شده در سامانه «تی‌تک» شدند
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل در پی ارجاع پرونده ایران از آژانس / اعتراض روسیه و چین
  • زیرسازی و حفاظت مسیر کابل با تجهیزات پوشش نیرو منور گستر
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا برای حملات گسترده به ایران آماده شده‌است و منتظر دستور است
  • وزیر جنگ اسرائیل: قاطعانه تأکید می‌کنم که هیچ‌گونه قصدی برای حمله به ایران پیش از انتخابات در اسرائیل نداشته‌ایم
  • سازمان نظام روان‌شناسی: فاصله زیادی تا رسیدن به نقطه اضطرار سلامت روان نداریم
  • شبکه ۱۲ اسرائیل: درگیری لفظی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل با نتانیاهو بر سر ایران / زامیر نگران است که نتانیاهو در آستانه انتخابات مرتکب اشتباه محاسباتی شود؛ اشتباهی که می‌تواند به تشدید فوری و چشمگیر تنش‌ها منجر شود
  • ارتش آمریکا: مسیرهای اصلی ترانزیت در تنگه هرمز از مین‌های دریایی ایران پاکسازی شده‌اند
  • رئیس انجمن صنفی گاوداران: بهای شیر خام ۱۵ درصد افزایش یافت/ قیمت هر کیلوگرم شیر خام درب دامداری ۶۸ هزار تومان و درب کارخانه ۷۰ هزار تومان می‌شود
  • ادعای وال‌استریت ژورنال: پنتاگون طرح‌هایی برای هدف قرار دادن جزایر و تأسیسات هسته‌ای ایران آماده کرده است
  • رفتارهای تخریبی و توهین‌آمیز در تجمعات خیابانی را تأیید نمی‌کنیم
  • ادعای ترامپ درباره ایران: ممکن است یک عملیات کوچک دیگر شبیه عملیات «خشم حماسی» انجام دهیم، یا اینکه آنها توافق خواهند کرد / اگر عاقل باشند، فقط می‌گویند بیایید دست‌به‌کار شویم، اما بعید می‌دانم چنین کاری بکنند