طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: چهارشنبه 06 آبان 1405 , 23:58:44 | کد خبر : 18010 |
  •   

    معاون وزیر تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی با اشاره به احتمال حذف کالابرگ برخی افراد در آینده، گفت: من فعلا کالابرگ دریافت می‌کنم، اما احتمال زیادی وجود دارد که در آینده مشمول حذف شوم. به گزارش سایت دیدبان ایران؛ یعقوب اندایش، معاون وزیر تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی با اشاره به افزایش اعتبار کالابرگ برای برخی

    امید گچساران؛

    معاون وزیر تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی با اشاره به احتمال حذف کالابرگ برخی افراد در آینده، گفت: من فعلا کالابرگ دریافت می‌کنم، اما احتمال زیادی وجود دارد که در آینده مشمول حذف شوم.

    به گزارش سایت دیدبان ایران؛ یعقوب اندایش، معاون وزیر تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی با اشاره به افزایش اعتبار کالابرگ برای برخی خانوارها، گفت: من فعلاً کالابرگ دریافت می‌کنم، اما احتمال زیادی وجود دارد که در آینده مشمول حذف شوم. همه مردم در حال حاضر کالابرگ دریافت می‌کنند. افرادی که در روزهای نخست درخواست خود را ثبت نکرده‌اند نیز همچنان می‌توانند درخواست بدهند و ما این درخواست‌ها را بررسی می‌کنیم. معمولاً پس از بررسی، اعتبار به حساب افراد واریز می‌شود.

    وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به رقم یک میلیون تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی اعتبار کالابرگ، چه اقلامی را می‌توان با این اعتبار خریداری کرد، توضیح داد: این موضوع بستگی دارد که طی ماه قبل چه کالاهایی برای خانه خریداری کرده باشیم. ممکن است بخواهیم مرغ، گوشت یا پنیر بخریم، بنابراین نوع خرید به نیاز خانوار بستگی دارد.

    اندایش در گفت و گویی تصویری با اشاره به اینکه معمولاً یک بار در ماه خرید می‌کند، ادامه داد: البته همسرم خریدهای خانه را انجام می‌دهد. ما چهار نفر هستیم و در مجموع می‌توانیم چهار میلیون تومان اعتبار کالابرگ دریافت کنیم. با این اعتبار می‌توانیم متناسب با نیازمان اقلام موردنظر را خریداری کنیم.

    او ادامه داد: برای مثال، اگر بخواهیم مرغ بخریم، با توجه به اینکه قیمت هر کیلوگرم مرغ در حال حاضر حدود ۳۰۰ هزار تومان و اندکی بیشتر است، می‌توانیم بیش از ۱۰ کیلوگرم مرغ خریداری کنیم. به هر حال، این اعتبار کمک خوبی برای مردم است.

    اندایش با اشاره به افزایش اعتبار کالابرگ برای گروه‌های آسیب‌پذیر پس از حذف ارز ترجیحی، گفت: برای گروه‌های آسیب‌پذیر که حدود ۴۴ میلیون نفر هستند، ۵۰۰ هزار تومان به اعتبار کالابرگ اضافه شد. تاکنون ۳۵ میلیون و ۹۲۰ هزار نفر خوداظهاری خود را تکمیل کرده‌اند و سایر افراد نیز با اعلام سازمان برنامه و بودجه می‌توانند خوداظهاری خود را تکمیل و این اعتبار را دریافت کنند.

    معاون وزیر کار افزود: این رقم قابل توجه است، به این معنا که دولت ۲۲ هزار میلیارد تومان به منابع کالابرگ اضافه می‌کند. امیدواریم با این هزینه‌کرد و حمایت‌ها، شرایط مردم بهتر شود.

    Reactions:





    Share:



    برچسب ها:

    امروز پنج شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵, ۰۸:۴۵:۰۹
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • جواب رد ایران به پیشنهاد قطر برای تفاهم با آمریکا: مخالف طرح مسائل هسته ای هستیم
  • احتمال حذف کالابرگ برخی افراد در آینده/ معاون وزبر کار: من فعلا کالابرگ دریافت می‌کنم، اما احتمال زیادی وجود دارد که در آینده مشمول حذف شوم
  • ادعای ترامپ: اگر مجبور بودم دوباره تصمیم بگیرم، باز هم قطعا به ایران حمله می‌کردم / این یکی از بزرگ‌ترین کارهایی است که در تمام عمرم انجام داده‌ام؛ درد و رنج کوتاه‌مدت برای دستاوردهای بلندمدت
  • داروخانه‌ها موظف به عرضه داروهای تک‌نسخه‌ای با قیمت ثبت‌شده در سامانه «تی‌تک» شدند
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل در پی ارجاع پرونده ایران از آژانس / اعتراض روسیه و چین
  • زیرسازی و حفاظت مسیر کابل با تجهیزات پوشش نیرو منور گستر
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا برای حملات گسترده به ایران آماده شده‌است و منتظر دستور است
  • وزیر جنگ اسرائیل: قاطعانه تأکید می‌کنم که هیچ‌گونه قصدی برای حمله به ایران پیش از انتخابات در اسرائیل نداشته‌ایم
  • سازمان نظام روان‌شناسی: فاصله زیادی تا رسیدن به نقطه اضطرار سلامت روان نداریم
  • شبکه ۱۲ اسرائیل: درگیری لفظی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل با نتانیاهو بر سر ایران / زامیر نگران است که نتانیاهو در آستانه انتخابات مرتکب اشتباه محاسباتی شود؛ اشتباهی که می‌تواند به تشدید فوری و چشمگیر تنش‌ها منجر شود
  • ارتش آمریکا: مسیرهای اصلی ترانزیت در تنگه هرمز از مین‌های دریایی ایران پاکسازی شده‌اند
  • رئیس انجمن صنفی گاوداران: بهای شیر خام ۱۵ درصد افزایش یافت/ قیمت هر کیلوگرم شیر خام درب دامداری ۶۸ هزار تومان و درب کارخانه ۷۰ هزار تومان می‌شود
  • ادعای وال‌استریت ژورنال: پنتاگون طرح‌هایی برای هدف قرار دادن جزایر و تأسیسات هسته‌ای ایران آماده کرده است
  • رفتارهای تخریبی و توهین‌آمیز در تجمعات خیابانی را تأیید نمی‌کنیم
  • ادعای ترامپ درباره ایران: ممکن است یک عملیات کوچک دیگر شبیه عملیات «خشم حماسی» انجام دهیم، یا اینکه آنها توافق خواهند کرد / اگر عاقل باشند، فقط می‌گویند بیایید دست‌به‌کار شویم، اما بعید می‌دانم چنین کاری بکنند
  • ادعای تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا درباره ایران: ممکن است آخر هفته حمله‌ای انجام شود / ترامپ گفته که علاقه‌ای به تغییر رژیم در ایران ندارد / تقریباً همه توافق دارند که تهدید هسته‌ای قریب‌الوقوع از بین رفته/ترامپ کاملاً روشن گفته «شماره تلفن ویتکاف همین‌جاست؛ با من تماس بگیرید؛ می‌خواهم این مسئله از راه مسالمت‌آمیز حل شود اما اگر به توافق نرسیم با پیامدهایی روبه‌رو خواهید شد»
  • ادعای کانال ۱۵ عبری به نقل از دو دیپلمات منطقه‌ای: اعضای خانواده دیپلمات‌های آمریکایی از سراسر خاورمیانه، به‌ استثنای عمان و اسرائیل، در حال تخلیه هستند/ موضوع صرفاً به «توصیه برای تخلیه» محدود نمی‌شود
  • ارتودنسی یک فک یا دو فک؟ راهنمای انتخاب درمان مناسب با امکان پرداخت اقساطی
  • حقوق مهرماه بازنشستگان کشوری تا پایان امشب پرداخت می‌شود
  • خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی مرتبط با ایران اعمال کرد