طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: یکشنبه 03 آبان 1405 , 23:58:09 | کد خبر : 17990 |
  •   

    ایرنا: رئیس انجمن صنفی گاوداران ایران از توافق با انجمن صنایع لبنی ایران برای افزایش قیمت شیرخام خبر داد و گفت: با توجه به افزایش نرخ ارز و به دنبال آن رشد قیمت نهاده های دامی، بهای شیرخام ۱۵ درصد افزایش یافته است. سیداحمد مقدسی درباره وضعیت تولید و قیمت شیرخام افزود: اکنون قیمت هر

    امید گچساران؛

    ایرنا: رئیس انجمن صنفی گاوداران ایران از توافق با انجمن صنایع لبنی ایران برای افزایش قیمت شیرخام خبر داد و گفت: با توجه به افزایش نرخ ارز و به دنبال آن رشد قیمت نهاده های دامی، بهای شیرخام ۱۵ درصد افزایش یافته است.

    سیداحمد مقدسی درباره وضعیت تولید و قیمت شیرخام افزود: اکنون قیمت هر کیلوگرم شیرخام درب دامداری حدود ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان است که بر اساس مذاکرات انجام شده با انجمن صنایع لبنی ایران قیمت آن درب دامداری ۶۸ هزار تومان و درب کارخانه ۷۰ هزارتومان محاسبه می شود.

    رئیس انجمن صنفی گاوداران ایران با اشاره به اینکه حمایت مستقیم دولت از فعالان صنعت دامپروری همچون عرضه سبوس را متوقف کرده و بهای آن بر اساس عرضه و تقاضا تعیین می شود، گفت: حتی در صورت تصویب ستاد تنظیم بازار و یا آزادسازی قیمت‌ شیرخام، نرخ درب کارخانه از حدود ۷۰ هزار تومان فراتر نخواهد رفت.

    به گفته وی، در این پیشنهاد که به کارگروه ستاد تنظیم بازار ارایه شده است، نرخ شیرخام تازه طبق استاندارد ملی ایران هر کیلو گرم درب گاوداری به مبلغ ۶۸ هزار تومان و درب کارخانجات ۷۰ هزارتومان و نرخ در یکدهم درصد چربی مازاد یا کاهش چربی شیر از ۳.۲ درصد پایه به مبلغ ۸۵۰۰ ریال به فروش خواهد رسید.

    مقدسی افزایش هزینه های تولید را دلیل اصلی تولیدکنندگان برای افزایش نرخ شیر خام دانست و گفت: قیمت ارز از اواخر دی ماه پارسال که حدود ۱۲۵ هزار تومان بود، اکنون به بیش از ۱۸۵ هزار تومان افزایش یافته که یکی از عوامل اصلی افزایش قیمت ها است.

    وی گفت: در پی افزایش نرخ ارز، قیمت نهاده‌ هایی نظیر ذرت، سویا، کلزا و مکمل‌ ها با افزایش چشمگیری روبرو شده، برای نمونه قیمت برخی نهاده‌ ها ۹ هزار تومان بود که اکنون به ۴۰ هزار تومان رسیده که این موضوع باعث بالا رفتن قیمت تمام‌ شده شیرخام شده است.

    برنامه ریزی تولید ۱۴ میلیون تنی شیرخام در سال جاری

    رئیس انجمن صنفی گاوداران ایران با اشاره به روند مطلوب تولید شیرخام در کشور افزود: طبق برنامه‌ریزی وزارت جهادکشاورزی، امسال باید به تولید ۱۴ میلیون تن شیرخام دست پیدا کنیم که تاکنون بخش عمده آن به میزان ۱۳ میلیون و ۹۰۰ هزارتن محقق شده و تا پایان سال مجموع برنامه محقق خواهد شد.

    وی اظهار داشت: با توجه به رشد جمعیت تلاش داریم با تولید مناسب مردم در تامین مواد غذایی با مشکلی روبرو نشوند.

    مقدسی قطع عرضه سبوس توسط دولت و الزام تولیدکنندگان به تهیه آن از بازار آزاد گفت: اکنون دامداران هر کیلوگرم سبوس را با قیمت ۳۷ تا ۳۹ هزار تومان از سامانه بازارگاه به قیمت آزاد تهیه می‌کنند که با هزینه حمل و نقل با قیمت ۴۰ هزار تومان برای دامداران تمام می شود.

    رئیس انجمن صنفی گاوداران افزود: مقرر شده قیمت شیرخام روز چهارشنبه آینده (۶ آبان)‌در کارگروه امنیت غذایی با تفاهم انجمن صنفی گاوداران و انجمن صنایع لبنی ایران به تصویب برسد تا دامداران بیش از این متضرر نشوند.

    Reactions:





    Share:



    برچسب ها:

    امروز پنج شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵, ۰۸:۴۶:۵۸
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • جواب رد ایران به پیشنهاد قطر برای تفاهم با آمریکا: مخالف طرح مسائل هسته ای هستیم
  • احتمال حذف کالابرگ برخی افراد در آینده/ معاون وزبر کار: من فعلا کالابرگ دریافت می‌کنم، اما احتمال زیادی وجود دارد که در آینده مشمول حذف شوم
  • ادعای ترامپ: اگر مجبور بودم دوباره تصمیم بگیرم، باز هم قطعا به ایران حمله می‌کردم / این یکی از بزرگ‌ترین کارهایی است که در تمام عمرم انجام داده‌ام؛ درد و رنج کوتاه‌مدت برای دستاوردهای بلندمدت
  • داروخانه‌ها موظف به عرضه داروهای تک‌نسخه‌ای با قیمت ثبت‌شده در سامانه «تی‌تک» شدند
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل در پی ارجاع پرونده ایران از آژانس / اعتراض روسیه و چین
  • زیرسازی و حفاظت مسیر کابل با تجهیزات پوشش نیرو منور گستر
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا برای حملات گسترده به ایران آماده شده‌است و منتظر دستور است
  • وزیر جنگ اسرائیل: قاطعانه تأکید می‌کنم که هیچ‌گونه قصدی برای حمله به ایران پیش از انتخابات در اسرائیل نداشته‌ایم
  • سازمان نظام روان‌شناسی: فاصله زیادی تا رسیدن به نقطه اضطرار سلامت روان نداریم
  • شبکه ۱۲ اسرائیل: درگیری لفظی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل با نتانیاهو بر سر ایران / زامیر نگران است که نتانیاهو در آستانه انتخابات مرتکب اشتباه محاسباتی شود؛ اشتباهی که می‌تواند به تشدید فوری و چشمگیر تنش‌ها منجر شود
  • ارتش آمریکا: مسیرهای اصلی ترانزیت در تنگه هرمز از مین‌های دریایی ایران پاکسازی شده‌اند
  • رئیس انجمن صنفی گاوداران: بهای شیر خام ۱۵ درصد افزایش یافت/ قیمت هر کیلوگرم شیر خام درب دامداری ۶۸ هزار تومان و درب کارخانه ۷۰ هزار تومان می‌شود
  • ادعای وال‌استریت ژورنال: پنتاگون طرح‌هایی برای هدف قرار دادن جزایر و تأسیسات هسته‌ای ایران آماده کرده است
  • رفتارهای تخریبی و توهین‌آمیز در تجمعات خیابانی را تأیید نمی‌کنیم
  • ادعای ترامپ درباره ایران: ممکن است یک عملیات کوچک دیگر شبیه عملیات «خشم حماسی» انجام دهیم، یا اینکه آنها توافق خواهند کرد / اگر عاقل باشند، فقط می‌گویند بیایید دست‌به‌کار شویم، اما بعید می‌دانم چنین کاری بکنند
  • ادعای تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا درباره ایران: ممکن است آخر هفته حمله‌ای انجام شود / ترامپ گفته که علاقه‌ای به تغییر رژیم در ایران ندارد / تقریباً همه توافق دارند که تهدید هسته‌ای قریب‌الوقوع از بین رفته/ترامپ کاملاً روشن گفته «شماره تلفن ویتکاف همین‌جاست؛ با من تماس بگیرید؛ می‌خواهم این مسئله از راه مسالمت‌آمیز حل شود اما اگر به توافق نرسیم با پیامدهایی روبه‌رو خواهید شد»
  • ادعای کانال ۱۵ عبری به نقل از دو دیپلمات منطقه‌ای: اعضای خانواده دیپلمات‌های آمریکایی از سراسر خاورمیانه، به‌ استثنای عمان و اسرائیل، در حال تخلیه هستند/ موضوع صرفاً به «توصیه برای تخلیه» محدود نمی‌شود
  • ارتودنسی یک فک یا دو فک؟ راهنمای انتخاب درمان مناسب با امکان پرداخت اقساطی
  • حقوق مهرماه بازنشستگان کشوری تا پایان امشب پرداخت می‌شود
  • خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی مرتبط با ایران اعمال کرد