طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: یکشنبه 28 آذر 1400 , 12:31:29 | کد خبر : 4851 |
  •   

    امید گچساران؛ وزارت نفت در راستای مسوولیت های اجتماعی خود در مناطق نفت خیز برای رونق ورزش قهرمانی گام های اثربخشی برداشته با واگذاری امتیاز تیم ملی حفاری اهواز به  گچساران ، نفت و گاز این شهرستان را به لیگ  دسته دوم فوتبال کشور بازگرداند تا امید به دل فوتبال دوستان و هواداران دو آتشه این تیم برگردد. […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    وزارت نفت در راستای مسوولیت های اجتماعی خود در مناطق نفت خیز برای رونق ورزش قهرمانی گام های اثربخشی برداشته با واگذاری امتیاز تیم ملی حفاری اهواز به  گچساران ، نفت و گاز این شهرستان را به لیگ  دسته دوم فوتبال کشور بازگرداند تا امید به دل فوتبال دوستان و هواداران دو آتشه این تیم برگردد.

    مسوولان مناطق نفت خیز جنوب و متولیان ورزش نفت گچساران شهریور ماه امسال در حالی که فرصت کمی برای آماده سازی تیم برای حضور مقتدرانه در لیگ دسته دوم کشور داشتند با جذب بازیکنان بومی و غیربومی در کنار بکارگیری کادر فنی با تجربه عزم خود را برای درخشش در مسابقات امسال لیگ دسته دوم فوتبال کشور جزم کردند.

    تیم فوتبال نفت  وگاز گچساران در فصل جدید با یک اردوی تدارکاتی درحالی که تنها ۱۰روز به آغاز مسابقات  لیگ دسته دوم فوتبال ایران باقی مانده بود مراحل آماده سازی خود را شروع کرد و  همزمان کار انتقال امتیاز، ثبت مراحل  اداری و بستن  قرارداد و مربی انجام شد.

    آنچه  در بازی های امسال گذشت

    نفت و گاز در نخستین بازی این فصل خود با وجود عملکرد خوب در مقابل  شهرداری بندرعباس شکست خورد اما این تیم در دومین گام در مصاف با شهرداری بم در خانه حریف یک امتیاز کسب  کرد تا آغازی بر درخشش طلایی پوشان در بازی های امسال باشد.

    نفت و گاز گچساران در سومین دیدار مسابقات امسال نخستین پیروزی خود مقابل بعثت کرمانشاه در خانه خود را جشن گرفت و در پایان همین بازی  هواداران به تکرار  روزهای خوب سال های گذشته امیدوار شدند.

    طلایی پوشان نفت و گاز گچساران در هفته چهارم نیز در تهران با وجود شرایط بد زمین یک امتیاز از میزبان خود گرفتند این تیم در هفته پنجم نیز مقابل شهرداری ماهشهر که گفته شد بیش از هشت میلیارد تومان برای جذب بازیکنان سرشناس خود هزینه کرده پیروز شد تا  به تدریج خود را به عنوان تیم بالای جدولی مطرح کند.

    تیم فوتبال نفت و گاز گچساران تا  زمان حاضر در مسابقات لیگ دسته دوم فوتبال کشورر امسال ۶ بازی انجام داده که تنها یک باخت، ۲ تساوی و سه پیروزی کسب کرده و  با کسب ۱۱ امتیاز در صدر جدول رده بندی گروه نخست این مسابقات قرار گرفته است.

    نفت و  گاز گچساران در آستانه دیدار حساس با رقیب اصلی

    این تیم در هفته هفتم مسابقات لیگ دسته دوم کشور روز دوشنبه بیست و نهم آذرماه در ورزشگاه شهدای نفت و گاز گچساران میزبان تیم سپیدرود رشت است که در صورت پیروزی موقعیت خود در صدر جدول را تثبیت خواهد کرد.

    نفت و گاز گچساران در دیدار با سپید رود رشت که به عنوان رقیب اصلی این تیم در گروه نخست مسابقات لیگ دسته دوم فوتبال ایران مطرح است نیاز به هر سه امتیاز بازی دارد  تا روند  خوب خود راحفظ کند.

    این تیم که سابقه حضور در لیگ دسته اول فوتبال کشور را دارد و چند بار تا یک قدمی راهیابی به لیگ دسته یکم فوتبال کشور پیش رفته امسال با  نمایشی خیره کننده و نتایج درخشانی که کسب کرده امیدوار است تا رویای چندساله هواداران دو آتشه خود را محقق سازد.

    تلاش برای استفاده از ظرفیت های موجود

    مسوول روابط عمومی باشگاه نفت و گاز گچساران گفت: با توجه به شرایط حساس تیم فوتبال نفت و گاز این شهرستان و زمان کوتاهی که تا شروع فصل باقی مانده مسوولان با تمام توان و استفاده از ظرفیت های موجود همه تلاش خود را برای حضور مقتدرانه در مسابقات فوتبال امسال بکار گرفتند.

    امین دهقان عنوان کرد: برای تقویت تیم فوتبال نفت و گاز گچساران چندین بازیکن غیربومی از استان خوزستان به بازیکنان مستعد بومی افزوده شد.

    وی بیان کرد: هم اکنون نیمی از بازیکنان نفت و گاز گچساران غیربومی هستند.

    مسوول روابط عمومی باشگاه فرهنگی ورزشی نفت و گاز گچساران تاکید کرد: انتخاب عزیز فریسات به عنوان یکی از مربیان با سابقه فوتبال کشور  از جمله اقدام  های  اثربخش برای کسب موفقیت در مسابقات امسال بوده است.

    فریسات دارای مدرک کارشناسی  تربیت بدنی و مدرک مربیگری Aآسیاست که در تیم های جنوب اهواز ،فولاد خوزستان ،استقلال رشت،ابومسلم مشهد و شاهین بوشهر سابقه بازی دارد.

    وی همچنین در تیم های پارس جنوبی لیگ دسته دوم،شهرداری ماهشهر در لیگ های دسته اول و دوم، فولاد خوزستان لیگ برتر سابقه فعالیت به عنوان مربی یا سرمربی داشته است.

    نفت و گاز گچساران امسال درگروه اول مسابقات لیگ دسته دوم کشور با تیم های سپیدرود رشت،شهدای رزکان کرج،پیام توس خراسان،چوکا تالش،شهیداورکی اسلام شهر،شهردار ماهشهر،شهرداری بندرعباس،شهدای بابلسر،نیروی زمینی تهران،آبی پوشان امید کوشا تهران،شهرداری بم، بعثت کرمانشاه و ایرانجوان بوشهر هم گروه است.

    انتهای پیام/فرزانه شریفی

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵, ۱۴:۴۰:۴۹
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • امام جمعه تهران: یک جنگ تمام عیار با سلاح ترویج بی عفتی وبی بندباری علیه خانواده در جریان است
  • مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است
  • نماینده تهران: چه نتانیاهو بماند و چه آیزنکوت بیاید، هر دو مفسد فی الارض هستند و باید کشته شوند/ اسرائیل باید از آسیای مقدس برچیده شود
  • جواب رد ایران به پیشنهاد قطر برای تفاهم با آمریکا: مخالف طرح مسائل هسته ای هستیم
  • احتمال حذف کالابرگ برخی افراد در آینده/ معاون وزبر کار: من فعلا کالابرگ دریافت می‌کنم، اما احتمال زیادی وجود دارد که در آینده مشمول حذف شوم
  • ادعای ترامپ: اگر مجبور بودم دوباره تصمیم بگیرم، باز هم قطعا به ایران حمله می‌کردم / این یکی از بزرگ‌ترین کارهایی است که در تمام عمرم انجام داده‌ام؛ درد و رنج کوتاه‌مدت برای دستاوردهای بلندمدت
  • داروخانه‌ها موظف به عرضه داروهای تک‌نسخه‌ای با قیمت ثبت‌شده در سامانه «تی‌تک» شدند
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل در پی ارجاع پرونده ایران از آژانس / اعتراض روسیه و چین
  • زیرسازی و حفاظت مسیر کابل با تجهیزات پوشش نیرو منور گستر
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا برای حملات گسترده به ایران آماده شده‌است و منتظر دستور است
  • وزیر جنگ اسرائیل: قاطعانه تأکید می‌کنم که هیچ‌گونه قصدی برای حمله به ایران پیش از انتخابات در اسرائیل نداشته‌ایم
  • سازمان نظام روان‌شناسی: فاصله زیادی تا رسیدن به نقطه اضطرار سلامت روان نداریم
  • شبکه ۱۲ اسرائیل: درگیری لفظی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل با نتانیاهو بر سر ایران / زامیر نگران است که نتانیاهو در آستانه انتخابات مرتکب اشتباه محاسباتی شود؛ اشتباهی که می‌تواند به تشدید فوری و چشمگیر تنش‌ها منجر شود
  • ارتش آمریکا: مسیرهای اصلی ترانزیت در تنگه هرمز از مین‌های دریایی ایران پاکسازی شده‌اند
  • رئیس انجمن صنفی گاوداران: بهای شیر خام ۱۵ درصد افزایش یافت/ قیمت هر کیلوگرم شیر خام درب دامداری ۶۸ هزار تومان و درب کارخانه ۷۰ هزار تومان می‌شود
  • ادعای وال‌استریت ژورنال: پنتاگون طرح‌هایی برای هدف قرار دادن جزایر و تأسیسات هسته‌ای ایران آماده کرده است
  • رفتارهای تخریبی و توهین‌آمیز در تجمعات خیابانی را تأیید نمی‌کنیم
  • ادعای ترامپ درباره ایران: ممکن است یک عملیات کوچک دیگر شبیه عملیات «خشم حماسی» انجام دهیم، یا اینکه آنها توافق خواهند کرد / اگر عاقل باشند، فقط می‌گویند بیایید دست‌به‌کار شویم، اما بعید می‌دانم چنین کاری بکنند
  • ادعای تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا درباره ایران: ممکن است آخر هفته حمله‌ای انجام شود / ترامپ گفته که علاقه‌ای به تغییر رژیم در ایران ندارد / تقریباً همه توافق دارند که تهدید هسته‌ای قریب‌الوقوع از بین رفته/ترامپ کاملاً روشن گفته «شماره تلفن ویتکاف همین‌جاست؛ با من تماس بگیرید؛ می‌خواهم این مسئله از راه مسالمت‌آمیز حل شود اما اگر به توافق نرسیم با پیامدهایی روبه‌رو خواهید شد»
  • ادعای کانال ۱۵ عبری به نقل از دو دیپلمات منطقه‌ای: اعضای خانواده دیپلمات‌های آمریکایی از سراسر خاورمیانه، به‌ استثنای عمان و اسرائیل، در حال تخلیه هستند/ موضوع صرفاً به «توصیه برای تخلیه» محدود نمی‌شود