امید گچساران؛ سید مصیب موسوی در حاشیه بازدید مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه و بویراحمد از طرح ساماندهی و زیباسازی ورودی مسیر کمربندی جنوبی شهر دوگنبدان تصریح کرد: در قالب این طرح عملیات توسعه فضای سبز و مبلمان شهری حدود پنج هزار متر مربع انجام خواهد شد. وی با اشاره به اهمیت ساماندهی این ورودی پرتردد […]
سید مصیب موسوی در حاشیه بازدید مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه و بویراحمد از طرح ساماندهی و زیباسازی ورودی مسیر کمربندی جنوبی شهر دوگنبدان تصریح کرد: در قالب این طرح عملیات توسعه فضای سبز و مبلمان شهری حدود پنج هزار متر مربع انجام خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت ساماندهی این ورودی پرتردد تصریح کرد: اعتبار این طرح از محل ارزش افزوده مالیات تامین شده که نشان می دهد امور مالیاتی نقش ارزنده ای در توسعه زیرساخت های شهرهای کوچک و بدون درآمد پایدار دارد.
سرپرست شهرداری دوگنبدان تصریح کرد: پروژه های خوبی از محل اعتبارات مالیات برارزش افزوده و عوارض آلایندگی در شهر دوگنبدان درحال اجراست.
وی با بیان اینکه درآمد ماهیانه حدود ۱۰میلیارد ریال جوابگوی نیازهای شهرداری دوگنبدان نیست، افزود که هزینه حقوق ۵۰۰ نیروی این شهرداری ماهانه رقمی حدود ۷۰میلیارد ریال است.
موسوی همچنین از پرداخت حقوق معوق کارکنان این شهرداری خبر داد و افزود: پرداخت به موقع حقوق پرسنل شهرداری نقش مهمی در افزایش انگیزه آنان در خدمات بهتر به شهروندان دارد.
پرداخت ۸۲۰ میلیارد ریال کمک به شهرداری ها و دهیاری ها
مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه وبویراحمد نیز در حاشیه این بازدید تاکید کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه امسال ۸۲۰میلیاردریال از محل درآمدهای مالیاتی به شهرداری ها و دهیاری های استان پرداخت شده است.
محمدعلی غفاری از ۲ برابر شدن اعتبارات پرداختی از محل مالیات برارزش افزوده و عوارض آلایندگی به شهرداری ها و دهیاری های کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد و افزود: توزیع عادلانه این اعتبارات اولویت امور مالیاتی کهگیلویه وبویراحمد است.
وی توسعه خدمات رفاهی شهرها را مقوله مهمی دانست و تصریح کرد که کمک به وصول مالیات می تواند بخشی از برنامه های راهبردی شهرداری ها را تحقق بخشد.
مدیرکل امور مالیاتی و سرپرست شهرداری دوگنبدان همچنین از خیابان مالیات،مسیر فلکه زندان به فرمانداری_ امور مالیاتی بازدید و در این آیین تعریض و زیباسازی این مسیر مورد تاکید قرار گرفت.
انتهای پیام/فرزانه شریفی

- تـــازه ترین خبرها
- پـــربازدیدترین ها
- وزیر دارایی انگلیس از تشدید تحریمهای آمریکا علیه ایران حمایت کرد
- وزیر علوم: بیش از ۴۰۰ دانشجو و ۱۰۰ استاد اخراجی را برگرداندیم/ برخیها را خیلی رِندانه اخراج کرده بودند / رئیسجمهور به حکومتی که بدون رضایت مردم باشد، اصلاً باور ندارد
- پلیس: یکی از سرکردگان شبکه تراستی دستگیر و روانه زندان شد / بدهی او به شبکه بانکی کشور بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان است
- پزشکیان: فقط نرخ سوم قیمت بنزین پس از هماهنگی با همه نهادها و ارگانها از ۵ هزار تومان به ۱۰ هزار تومان خواهد رسید / نرخ سوم قیمت بنزین بیش از ۱۰ هزار تومان نخواهد شد
- علم الهدی: بی بندوبارها و بی حجاب ها لشکر آمریکا در داخل ایران می شوند/ برخی مسئولان و دستیاران آنها موشک را با پوشک مقایسه می کنند/تجمعات خیابانی باید ادامه پیدا کند/نباید بگذارید بی حجاب ها به خیابان ها بیایند
- واکنش قالیباف به ادعاهای وزیر خزانهداری آمریکا: به جای اینکه میلیاردها دلار را به سوی اسرائیل سرازیر کنید، میتوانستید آن را صرف مردم آمریکا کنید؛ اما نه، این کار برای شما زیادی منطقی است/ هی اسکات! مرد! اعتبارت در خطر است؛ کاری بکن
- رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان میآوریم که در تاریخ ثبت شود
- بانک مرکزی: تورم نقطه به نقطه ۸۴ درصد شد/ تورم کالا از خدمات پیشی گرفت
- ادعای ترامپ: شب گذشته ۲۰ شناور ایرانی را منهدم کردیم
- قوه قضائیه: حمید و سعید نجفی، اعضای اصلی یک باند سرقت مسلحانه که در چند استان کشور اقدام به ایجاد رعب و وحشت کرده بودند، اعدام شدند