طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: دوشنبه 17 آبان 1400 , 12:39:44 | کد خبر : 4609 |
  •   

    امید گچساران؛ باقرجوان، مدیرکل حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر در خصوص جزئیات محدودیت های سفر با توجه به شرایط جدید کرونایی تصریح کرد: با توجه به مصوبه اخیر ستاد مرکزی مقابله با کرونا استفاده از ناوگان عمومی محدودتر شده است به […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    باقرجوان، مدیرکل حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر در خصوص جزئیات محدودیت های سفر با توجه به شرایط جدید کرونایی تصریح کرد: با توجه به مصوبه اخیر ستاد مرکزی مقابله با کرونا استفاده از ناوگان عمومی محدودتر شده است به این شکل که افرادی که تمایل به تزریق واکسن ندارند اجازه استفاده از ناوگان را ندارند مگر اینکه تست پی سی آر ۷۲ ساعته منفی داشته باشند.

    او ادامه داد: از ابتدای آذرماه، اجرای  شیوه نامه‌های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در ناوگان حمل و نقل عمومی برای ترغیب افراد برای استفاده از واکسن و تست پی سی آر منسجم‌تر و سیستمی‌تر می‌شود.

    باقرجوان بیان کرد: تا امروز با رعایت شیوه نامه ها جابجایی مسافر در ناوگان عمومی با ۵۰ درصد ظرفیت انجام می گرفت اکنون می توانند ظرفیت را به ۸۰ درصد اضافه کنند.  در صورتی که واکسیناسیون سراسری در کشور به ۸۰ درصد برسد استفاده از ظرفیت ناوگان حمل و نقل جاده ای به ۱۰۰ درصد خواهد رسید.

    مدیرکل حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در خصوص نحوه رسیدگی به شکایت مردم از ناوگان حمل ونقل جاده‌ای توضیح داد: مردم می‌تواند شکایت خود را در زمینه رعایت نشدن شیوه نامه‌های بهداشتی در حمل و نقل جاده‌ای با شماره گویای ۱۴۱ و یا ارسال پیامک به شماره ۲۰۰۰۱۴۱ و یا با شماره تلفن مدیر مسئولی که در اتوبوس‌ها نصب است مطرح کنند.

    او در پاسخ به این سوال که پس از پایان محدودیت ها و استفاده حدااکثری از ظرفیت ناوگان جاده ای آیا قیمت ها کاهش می باید گفت: شیوه نرخ گذاری ناوگان عمومی از طریق شواری عالی ترابری و از طریق خود بخش انجام می شود الان افزایش کرایه ناوگان جاده ای ناچیز است و با برداشتن محدودیت ها تغییر چندانی نمی کند.

    راه اندازی سامانه امید با همکاری وزارتخانه‌های بهداشت و کشور

    در ادامه برنامه آدم نژاد، معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در این خصوص تصریح کرد: سامانه امید با همکاری وزارت بهداشت و کشور از اول آذر ماه راه اندازی می‌شود تا همزمان با صدور بلیت، کارت واکسن هم بارگذاری شود.

    او ادامه داد: مسافران برای دریافت بلیت باید دو دوز واکسن را تزریق کرده باشند در غیر این صورت باید تست پی سی آر بدهند.

    آدم نژاد تصریح کرد: در ناوگان جاده ای باید ردیف های آخر  خالی بماند که اگر مسافری علائم داشته باشد جداسازی شود.

    او بیان کرد: از اول آذرماه امکان صدور بلیت در حمل و نقل هوایی و ریلی برای افرادی که واکسینه نشده‌اند وجود نخواهد داشت و در حمل و نقل جاده‌ای هم گشت‌های راهداری در تمام استان‌ها، مسیر‌ها را کنترل خواهند کرد.

    معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی گفت: تاکسی‌های سواری تا واکسیناسیون ۸۰ درصد افراد جامعه باید با همان ظرفیت قبلی اقدام به حمل مسافر کنند.

    انتهای پیام/باشگاه خبرنگاران

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵, ۱۲:۰۳:۰۶
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • امام جمعه تهران: یک جنگ تمام عیار با سلاح ترویج بی عفتی وبی بندباری علیه خانواده در جریان است
  • مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است
  • نماینده تهران: چه نتانیاهو بماند و چه آیزنکوت بیاید، هر دو مفسد فی الارض هستند و باید کشته شوند/ اسرائیل باید از آسیای مقدس برچیده شود
  • جواب رد ایران به پیشنهاد قطر برای تفاهم با آمریکا: مخالف طرح مسائل هسته ای هستیم
  • احتمال حذف کالابرگ برخی افراد در آینده/ معاون وزبر کار: من فعلا کالابرگ دریافت می‌کنم، اما احتمال زیادی وجود دارد که در آینده مشمول حذف شوم
  • ادعای ترامپ: اگر مجبور بودم دوباره تصمیم بگیرم، باز هم قطعا به ایران حمله می‌کردم / این یکی از بزرگ‌ترین کارهایی است که در تمام عمرم انجام داده‌ام؛ درد و رنج کوتاه‌مدت برای دستاوردهای بلندمدت
  • داروخانه‌ها موظف به عرضه داروهای تک‌نسخه‌ای با قیمت ثبت‌شده در سامانه «تی‌تک» شدند
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل در پی ارجاع پرونده ایران از آژانس / اعتراض روسیه و چین
  • زیرسازی و حفاظت مسیر کابل با تجهیزات پوشش نیرو منور گستر
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا برای حملات گسترده به ایران آماده شده‌است و منتظر دستور است
  • وزیر جنگ اسرائیل: قاطعانه تأکید می‌کنم که هیچ‌گونه قصدی برای حمله به ایران پیش از انتخابات در اسرائیل نداشته‌ایم
  • سازمان نظام روان‌شناسی: فاصله زیادی تا رسیدن به نقطه اضطرار سلامت روان نداریم
  • شبکه ۱۲ اسرائیل: درگیری لفظی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل با نتانیاهو بر سر ایران / زامیر نگران است که نتانیاهو در آستانه انتخابات مرتکب اشتباه محاسباتی شود؛ اشتباهی که می‌تواند به تشدید فوری و چشمگیر تنش‌ها منجر شود
  • ارتش آمریکا: مسیرهای اصلی ترانزیت در تنگه هرمز از مین‌های دریایی ایران پاکسازی شده‌اند
  • رئیس انجمن صنفی گاوداران: بهای شیر خام ۱۵ درصد افزایش یافت/ قیمت هر کیلوگرم شیر خام درب دامداری ۶۸ هزار تومان و درب کارخانه ۷۰ هزار تومان می‌شود
  • ادعای وال‌استریت ژورنال: پنتاگون طرح‌هایی برای هدف قرار دادن جزایر و تأسیسات هسته‌ای ایران آماده کرده است
  • رفتارهای تخریبی و توهین‌آمیز در تجمعات خیابانی را تأیید نمی‌کنیم
  • ادعای ترامپ درباره ایران: ممکن است یک عملیات کوچک دیگر شبیه عملیات «خشم حماسی» انجام دهیم، یا اینکه آنها توافق خواهند کرد / اگر عاقل باشند، فقط می‌گویند بیایید دست‌به‌کار شویم، اما بعید می‌دانم چنین کاری بکنند
  • ادعای تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا درباره ایران: ممکن است آخر هفته حمله‌ای انجام شود / ترامپ گفته که علاقه‌ای به تغییر رژیم در ایران ندارد / تقریباً همه توافق دارند که تهدید هسته‌ای قریب‌الوقوع از بین رفته/ترامپ کاملاً روشن گفته «شماره تلفن ویتکاف همین‌جاست؛ با من تماس بگیرید؛ می‌خواهم این مسئله از راه مسالمت‌آمیز حل شود اما اگر به توافق نرسیم با پیامدهایی روبه‌رو خواهید شد»
  • ادعای کانال ۱۵ عبری به نقل از دو دیپلمات منطقه‌ای: اعضای خانواده دیپلمات‌های آمریکایی از سراسر خاورمیانه، به‌ استثنای عمان و اسرائیل، در حال تخلیه هستند/ موضوع صرفاً به «توصیه برای تخلیه» محدود نمی‌شود