طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: پنجشنبه 25 شهریور 1400 , 16:34:06 | کد خبر : 4269 |
  •   

    حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب پیش از ظهر امروز در این سفر با حضرات آیات مکارم شیرازی، نوری همدانی، سبحانی و آیت‌الله حسینی بوشهری، دیدار و سلام و پیام تشکر و قدردانی رئیس‌جمهور را به مراجع عظام ابلاغ کرد. آیت الله مکارم شیرازی در این دیدار تامین امنیت و مسائل اقتصادی را دو مساله مهم برای مردم […]

    امید گچساران؛

    حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب پیش از ظهر امروز در این سفر با حضرات آیات مکارم شیرازی، نوری همدانی، سبحانی و آیت‌الله حسینی بوشهری، دیدار و سلام و پیام تشکر و قدردانی رئیس‌جمهور را به مراجع عظام ابلاغ کرد.

    آیت الله مکارم شیرازی در این دیدار تامین امنیت و مسائل اقتصادی را دو مساله مهم برای مردم و کشور ارزیابی کرد و گفت: بحمدلله امنیت در کشور ما خوب است و در مجموع نا امنی نداریم؛ اما راجع به مسائل اقتصادی همچنان نگران هستیم و معتقدیم توفیق دولت سیزدهم و رئیس جمهور در گرو حل مسائل و معضلات اقتصادی است.

    وی افزود: انتظار داریم تحولی در عرصه اقتصادی و سفره مردم ایجاد شود که البته هنوز آثارش نمایان نیست.

    این مرجع تقلید در ادامه برای حل مسائل و مشکلات اقتصادی توصیه‌هایی به دولتمردان ارائه کرد و گفت: برای این که مشکلات اقتصادی حل شود باید جلوی افراد فاسد و مفسد گرفته شود.

    وی تاکید کرد: سه گروه هستند که کار اقتصاد مملکت را خراب می‌کنند، قاچاقچی ها که از طریق قاچاق اجناس و کالا و بعضا زد و بند با برخی از مسؤولان کار خود را به پیش می‌برند.
    آیت الله مکارم شیرازی گفت: دسته دیگر رانت خواران اند که اجازه نمی‌دهند اقتصاد کشور سامان پیدا کند؛ آنان از دولت تسهیلات بسیار خوبی می‌گیرند و بعد هم به تعهدات خود عمل نمی‌کنند همان کالا و اجناسی که با قیمت پایین خریده بودند را با قیمت بالا در بازار به فروش می‌رسانند؛ این که چطور می‌شود جلوی شان را گرفت خود جای بحث است.

    وی افزود: برخی از تجار و کسبه بی انصاف دسته سومی هستند که اجازه نمی‌دهند آرامش به بازار و سفره مردم باز گردد؛ این دسته به وقت گرانی اجناس، کالا‌ها را گران می‌فروشند، اما وقتی به هر دلیل کالا‌ها و اجناس ارزان شود، حاضر نیستند به قیمت ارزان بفروشند، واقعا این‌ها خود اسباب فساد در بازار هستند و باید در این خصوص فکری کرد.

    آیت الله مکارم شیرازی بر لزوم توجه به علل، به جای پرداختن به معلول در ساماندهی و حل مسائل اقتصادی تاکید کرد و گفت: اگر تنها بیاییم به همین مجازات اقتصادی اکتفا کنیم، مغازه‌ها را ببندیم و جریمه کنیم، با این امور، مشکل اقتصادی حل نمی‌شود، ریشه‌ها را باید درست کرد.

    وی افزود: باید با شجاعت روابط افراد فاسد و مفسد را قطع کرد و در مقابل آن‌ها ایستاد، در این صورت است که مسائل اقتصادی تحول و سامان پیدا می‌کند، و مردم هم نتیجه اقدامات و عملکرد دولت را بعینه خواهند دید.

    این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنان خود خواستار توجه بیشتر رسانه ملی و دیگر رسانه‌ها به مسائل و مشکلات اقتصادی شده و تاکید کرد: قطعا کرونا مساله مهمی است، اما نباید با پیش کشیدن کرونا مسائل اقتصادی را فراموش کنیم.

    مراقبت نسبت به نفوذ، بویژه در شهر مقدس قم موضوع دیگری بود که آیت الله مکارم شیرازی در این خصوص تذکرات مهمی را بیان کرد و خطاب به وزیر اطلاعات گفت: خطر نفوذ در قم به ویژه با توجه به مرکزیت حوزه‌های علمیه، بیش از دیگر شهر‌ها است؛ دولت‌های خارجی برای نفوذ در دستگاه علما و دانشمندان و مراجع نقشه‌های مهمی دارند؛ در این خصوص واقعا باید هوشیار بود؛ و در این زمینه وزارت اطلاعات باید به خوبی نقش آفرینی کند.

    وی در پایان ضمن دعا برای موفقیت دولتمردان و رئیس جمهور تصریح کرد: ان شاءالله با برنامه ریزی، شجاعت، تلاش مسؤولان و همراهی مردم مشکلات حل شود. مشکلات خارجی بوده و هست، اگر ما مشکلات داخلی را حل کنیم دشمنان خارجی نمی‌توانند ضربه بزنند، کما اینکه تا بحال هم نتوانسته اند.

    همچنین طبق برنامه ریزی انجام شده وزیر اطلاعات با آیت‌الله علوی‌گرگانی و آیت‌الله سعیدی نیز دیدار خواهد کرد.

    انتهای پیام/صدا وسیما

    برچسب ها:

    امروز شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵, ۲۱:۴۴:۰۶
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • سکته قلبی در کمین جوانان/ ثبت موارد ابتلا در مردان بالای ۳۰ سال
  • لوازم خانگی دو برابر گران شد / قیمت یخچال و ماشین لباسشویی نو چقدر بالا رفت؟
  • ادعای ترامپ: ممکن است خیلی زود به کوه کلنگ حمله کنیم / ما همه کسانی را که در «کوه کلنگ» در حال جابه‌جایی هستند، می‌شناسیم؛ اگر اتفاق بدی بیفتد، به آنها حمله می‌کنیم، آن‌هم به‌شدت
  • آمریکا یک بانک بزرگ ترکیه را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد / سه نهاد مالی و بیمه‌ای در ترکیه تحریم شدند
  • ونس: قیمت بنزین بالا است، زیرا ایرانی‌ها به سمت کشتی‌های تجاری شلیک می‌کنند
  • ادعای ترامپ: ایرانی‌ها تلاش می‌کردند موشکی بسازند که مین‌های دریایی را پرتاب کند؛ من هرگز چنین چیزی نشنیده بودم، اما آنها داشتند همین کار را انجام می‌دادند / ما هر کاری را که انجام می‌دهند، می‌بینیم
  • وزیر بهداشت: در حملات شب گذشته به استان‌های مختلف کشور ۱۸ تن شهید و ۱۰۸ تن مجروح شدند
  • سپاه: با حمله به پادگان آمریکا در اردن، تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی را به درک واصل کردیم/ تاسیسات مهم و بالگردهای هجومی دشمن منهدم شدند
  • ارتش: تاسیسات راداری و مراکز تجمع نیروهای آمریکایی در پایگاه شیخ عیسی در بحرین را با پهپادهای انهدامی هدف قرار دادیم
  • توضیحات پلیس درباره برخورد خودرو با تجمع کنندگان در مشهد: راننده هیوندا حالت عادی نداشت و با سرعت نسبتا بالا و غیرمطمئن در حال عبور بود / این خودرو ابتدا با یک چانگان که در مسیر موازی آن حرکت می‌کرد، برخورد کرد/ سپس، پس از برخورد با بشکه ها و علائم ترافیکی، با جمعیت برخورد کرد
  • وزیر بهداشت: تلاش می‌کنیم واکسن آنفلوآنزا را تهیه کنیم اما قول بی‌مورد نمی‌دهیم / این موضوع به وضعیت محاصره‌ها و تحریم‌ها نیز بستگی دارد
  • سازمان هواپیمایی: هیچ نوتامی برای بسته شدن آسمان کشور صادر نشده
  • یک منبع نظامی: ایران به حملات آمریکا پاسخ چند برابری می‌دهد / منافع و پایگاه‌های آمریکایی در منطقه به سرعت زیر ضرب ایران قرار می‌گیرند
  • ادعای ترامپ درباره ایران: اگر آنها تلافی کنند، خیلی شدیدتر هدف قرار خواهند گرفت و اگر دوباره این کار را انجام دهند، دیگر وجود نخواهند داشت / توافق با آنها حتی ارزش کاغذی را که روی آن نوشته شده ندارد؛ ما فرصت‌های زیادی به آنها دادیم
  • اکسیوس مدعی شد؛ ترامپ در حال بررسی حملات محدود علیه ایران
  • معاون پزشکیان: شرایط اقتصادی خوب نیست؛ مجبوریم پول چاپ کنیم
  • جو کنت، رئیس سابق اداره مبارزه با تروریسم دولت ترامپ: ایران حمله آمریکا به لارک را پاسخ خواهد داد/ اگر می‌خواهیم جنگ شدت نگیرد، باید نیروهایمان را از منطقه خارج کنیم / اگر ایران نیروهای آمریکایی را بکشد، ما دوباره به جنگ کشیده خواهیم شد؛ آن هم مطابق با شرایط و قواعد ایران / نیروها را از منطقه خارج کنید و تمرکز را بر فشار اقتصادی و دیپلماسی بگذارید
  • وزیر راه: پرواز‌ها بدلیل وجود مشکلات امنیتی انجام نمی‌شود / در حوزه هوایی با توجه به اینکه رادارها مشکل پیدا کردند، تعداد پرواز‌ها از ۳۰ فروند در ساعت به ۱۰ فروند کاهش یافته
  • سپاه: تجاوز دشمن تروریست در جزیره لارک همراه با تنبیه متجاوز پاسخ داده خواهد شد
  • تصمیم خزانه داری امریکا؛ آزمون زبان دولینگو برای ایرانی‌ها متوقف می‌شود