طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: جمعه 03 سپتامبر 2021 , 01:30:13 | کد خبر : 4167 |
  •   

    امید گچساران؛ قدرت‌الله ویسی اظهار داشت: این میزان اعتبار برای نخستین بار در تاریخ ۳۵ سال فعالیت تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد و با حمایت رییس سازمان برنامه و بودجه و فرمانداران شهرستان های مختلف استان به تعمیر انبارهای ذخیره گندم اختصاص یافته است. وی با یادآوری اهمیت شرایط استاندارد انبارهای ذخیره و نگهداری محصولات […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    قدرت‌الله ویسی اظهار داشت: این میزان اعتبار برای نخستین بار در تاریخ ۳۵ سال فعالیت تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد و با حمایت رییس سازمان برنامه و بودجه و فرمانداران شهرستان های مختلف استان به تعمیر انبارهای ذخیره گندم اختصاص یافته است.

    وی با یادآوری اهمیت شرایط استاندارد انبارهای ذخیره و نگهداری محصولات استراتژیک مانند گندم، تاکید کرد: جذب این اعتبار نقش مهمی در سلامت مواد غذایی دارد.

    ویسی ضمن قدردانی از مساعدت رییس سازمان برنامه و بودجه استان برای پیش بینی این اعتبار عنوان کرد: قرار است با  توجه به نقش تعاون روستایی و شبکه تحت نظارت در امر خرید  محصولات کشاورزی به منظور حمایت از تولیدکنندگان با همکاری سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد برای پیش بینی اعتباری جهت تجهیز و تعمیر سردخانه ۲ هزار تنی محصولات کشاورزی تعاون روستایی استان برنامه ریزی شود.

    رییس سازمان تعاون روستایی کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به اینکه طرح خرید تضمینی محصولات زراعی در سه بخش خصوصی،تعاون روستایی و شرکت غله استان انجام می شود تصریح کرد: امسال ۲۵ هزار تن گندم در مناطق گرمسیری خرید تضمینی شده که بیش از ۱۲ هزار تن این میزان از سوی تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد صورت گرفته است.

    به گفته ویسی پارسال نیز ۵۴ هزار تن گندم در مناطق گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد خرید تضمینی شد که حدود نیمی از این میزان از سوی تعاون روستایی استان خریداری شده بود.

    رییس سازمان تعاون روستایی کهگیلویه وبویراحمد همچنین از برنامه ریزی برای خرید تضمینی محصول سیب درختی بهره برداران استان در پاییز امسال خبر داد.

    وی با بیان اینکه ۲ ماهه نخست امسال ۲۴۰ تن پرتقال و سیب به نرخ مصوب در غرفه تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد توزیع شد تاکید کرد: خرید تضمینی میوه افزون بر حمایت از تولیدکنندگان و پیشگیری از به جیب زدن دسترنج بهره برداران توسط دلالان، باعث کنترل بازار میوه و حمایت از مصرف کننده نیز می شود.

    ویسی با اشاره به اینکه پارسال ۱۳هزار و ۳۵۰ تن گوجه فرنگی از کشاورزان گچسارانی خرید توافقی شد و بیش از ۵۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض به بهره برداران این محصول پرداخت شد ابراز داشت: در صورت حمایت مسئولان و متولیان امسال هم این اقدام انجام خواهد شد.

    وی عنوان کرد: سردخانه ۲ هزار تنی میوه تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد به ذخیره محصولات کشاورزان بومی اختصاص یافته و محصولات خریداری شده از سوی دلالان برای ذخیره در این سردخانه پذیرش نمی شود.

    انتهای پیام/فرزانه شریفی

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز سه شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵, ۲۳:۳۰:۱۷
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است