طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: چهارشنبه 25 آگوست 2021 , 01:30:47 | کد خبر : 4095 |
  •   

    امید گچساران؛ سید محمد محمدی افزود:این طرح با مساعدت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد و سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی کشور برای افزایش راندمان آب در ۱۲۰ هکتار از اراضی پردیس تحقیقات کشاورزی امامزاده جعفر با ۳۰ میلیارد ریال اعتبار اجرا شده است. وی بیان کرد: پیش از این با کاهش سطح ایست آبی […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    سید محمد محمدی افزود:این طرح با مساعدت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد و سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی کشور برای افزایش راندمان آب در ۱۲۰ هکتار از اراضی پردیس تحقیقات کشاورزی امامزاده جعفر با ۳۰ میلیارد ریال اعتبار اجرا شده است.

    وی بیان کرد: پیش از این با کاهش سطح ایست آبی پنج حلقه چاه موجود خشک و از مدار خارج شده بود و تنها ۲ حلقه چاه در مدار بود.

    رئیس پردیس تحقیقات ،آموزش کشاورزی و سایت ملی دیم گچساران  تصریح کرد: حفر ۲ حلقه چاه جدید،۲ دهنه استخر تجمیع و پمپاژ از بخش های مهم این طرح است.

    وی عنوان کرد:از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۵۰ تن بذر اصلاح شده ارقام گندم،جو، حبوبات و سایر محصولات زراعی طبقه های پرورشی یک، ۲ و سه در پردیس تحقیق کشاورزی امامزاده جعفر این شهرستان تولید شده که افزون بر استان بذر مورد نیاز چند استان دیگر را تامین می کند.

    محمدی افزود:از ابتدای شهریور ماه کار فراوری بذرهای تولید شده در این پردیس شروع شده است.

    رئیس پردیس تحقیقات ،آموزش کشاورزی و سایت ملی دیم گچساران تاکید کرد: تنوع بخشی به تولید محصولات کشاورزی نظیر چغندرقند و گیاهان دارویی از اولویت های جدید این پردیس است.

    وی ابراز داشت:هم اکنون۳۰ طرح تحقیقاتی برای محصولاتی مانند گندم،جو، دانه های روغنی و علوفه دیم در پردیس تحقیقات کشاورزی امامزاده جعفر در حال اجراست.

    محمدی اظهار داشت:سالانه ۱۰ هزار تن بذر اصلاح شده زیر نظر واحد ثبت و گواهی بذر این پردیس و توسط شرکت های تولید بذر فراوری و آماده توزیع می شود.

    وی بیان کرد: این میزان بذر افزون بر مصرف بهره برداران کهگیلویه و بویراحمد به ۱۶ استان هم اقلیم دیگر صادر می شود.

    محمدی تاکیدکرد: بذرهای تولید شده به استان هایی هم اقلیم مانند فارس خوزستان،خراسان ها ،ایلام و کرمانشاه ارسال می شود.

    مرکز تحقیقات کشاورزی امامزاده جعفر به عنوان نخستین مرکز آموزش متوسطه شبانه روزی در استان کهگیلویه و بویراحمد از سال ۱۳۵۰ فعالیت خود را آغاز کرد،پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران این مرکز در ۱۱ رشته کاردانی و کارشناسی اقدام به جذب دانشجو کرد که حدود سه هزار نفر دانشجو در آن فارغ التحصیل شدند.

    بخش پژوهشی این مرکز در سال ۱۳۶۸ تحقیقات خود را در محصولات زراعی شامل گندم،جو،برنج و حبوبات آغاز کرد و در سال های اخیر سیاست های جهاد کشاورزی پذیرش دانشجو متوقف و آموزش های کوتاه مدت برای بهره برداران در برنامه کاری قرار گرفت.

    با توجه به اهمیت کشت غلاتی نظیر گندم و جو در ۸۰ هزار هکتار از دیمزارهای کهگیلویه و بویراحمد، پردیس تحقیقات کشاورزی امامزاده جعفر با یافته های تحقیقاتی سالیانه مقادیر قابل توجهی از بذور پایه غلات را تولید می کند.
    پردیس تحقیقات ،آموزش کشاورزی منطقه امامزاده جعفر در ۲۰ کیلومتری شهر دوگنبدان ،۱۴۰ هکتار وسعت دارد.

    انتهای پیام/فرزانه شریفی

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز سه شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵, ۲۳:۳۱:۰۷
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است