طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ , ۰۱:۱۱:۴۸ | کد خبر : 15487 |
  •   

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر پیگیری جدی و روزانه برای جلوگیری از برگشت اعتبارات ملی تاکید کرد. یداله رحمانی با حضور محمد بهرامی نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در نشست شورای برنامه‎ریزی و توسعه استان، بر جذب اعتبارات عمرانی در فرصت باقی مانده تا پایان سال مالی در ۳۱ شهریور تأکید کرد که یک

    امید گچساران؛

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر پیگیری جدی و روزانه برای جلوگیری از برگشت اعتبارات ملی تاکید کرد.
    یداله رحمانی با حضور محمد بهرامی نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در نشست شورای برنامه‎ریزی و توسعه استان، بر جذب اعتبارات عمرانی در فرصت باقی مانده تا پایان سال مالی در ۳۱ شهریور تأکید کرد که یک ریال از اعتبارات نباید برگشت داده شود‌.
    استاندار با تاکید بر اینکه در جذب اعتبارات کوتاهی نشود، افزود: فرآیند جذب اعتبارات ملی دشوار است، این اعتبارات تا ریال آخر باید جذب شوند و متولیان امر در راس آن حوزه عمرانی استانداری به این مهم اهتمام جدی داشته باشند و نباید کار به دقیقه ۹۰ بکشد.
    رحمانی با اشاره به بهبود روند جذب اعتبارات، افزود: روند خوب است و ما در فاصله جلسه قبل شورای برنامه‎ریزی تاکنون ۸۰۰ میلیارد تومان جذب کردیم که عدد خوبی است.
    استاندار با انتقاد از فرهنگ دیرکرد در تخصیص اعتبارات به پیمانکاران، تصریح کرد: پروژه‌ای که در شهریور یا خردادماه ابلاغ شده و قرارداد آن بسته شده، باید بلافاصله منابع مالی خود را دریافت کند.
    رحمانی، یکی از موانع اصلی پیشرفت پروژه‌ها را نبود مدیران ثابت در شهرستان‌ها دانست و تاکید کرد: برای شهرستانی که شش یا هفت ماه مدیر ندارد، باید فوراً تعیین تکلیف کرد و فرمانداران پیشنهاد بدهند و مدیران دستگاه‌های استانی بپذیرند.
    استاندار با تقدیر از زحمات دست‌اندرکاران هفته دولت از افتتاح ۸۷۰ پروژه عمرانی و اقتصادی به ارزش ۱۰.۶ همت در استان اشاره کرد و گفت: این موفقیت حاصل همت خود شما، همراهی نمایندگان و همکاری مردم بود.
    رحمانی از همه دستگاه‌های اجرایی خواست تا از هم‌اکنون برای پروژه‌های سفر دولت و دهه فجر برنامه‎ریزی مدونی داشته باشند و پروژه‌های نیمه تمام را تکمیل کنند تا نشاط و امیدواری در سطح استان تجلی یابد.
    استاندار با بیان اینکه در نقش خادمان مردم برای بهبود معیشت و اجرای پروژه‎های عمرانی و تولیدی گام برداریم، تاکید کرد: روز سه شنبه جلسه‌ای در این زمینه تشکیل و مسائل مورد بررسی قرار گیرد.
    رحمانی با اشاره به در پیش بودن سفر دولت به این استان، خاطرنشان کرد: گزارش سیمای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برای ارائه در سفر دولت به استان آماده شده است.
    استاندار، به مدیران استانی تأکید کرد: وظیفه نظارتی نمایندگان مجلس ایجاب می‌کند که گزارشات دقیق، واقعی و به‌موقع از عملکرد و پیشرفت پروژه‌ها در حوزه‌های انتخابیه خود دریافت کنند که بدون اطلاعات دقیق، انجام این وظیفه نظارتی به درستی ممکن نخواهد بود، بنابراین از همه مدیران می‌خواهم که اقدام لازم را به عمل آورند.
    رحمانی افزود: علاوه بر گزارشات، باید از ظرفیت‌ها و شخصیت‌های تاثیرگذار استان نیز برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای استفاده کنیم، همان‌گونه که مقام معظم رهبری نیز بر استفاده از تمامی ظرفیت‌های داخلی تأکید دارند.
    استاندار با اشاره به سرشماری کشاورزی گفت: خوشبختانه استان کهگیلویه و بویراحمد با وجود محدودیت‌ها، یکی از استان‌های برتر کشور در اجرای طرح‌های کشاورزی در سال گذشته بوده که این موفقیت مرهون تلاش همگانی است.
    استاندار به موضوع سرشماری نفوس و مسکن اشاره و عنوان کرد: برای اولین بار ۸۰ درصد سرشماری به صورت ثبتی مبنا و ۲۰ درصد سنتی است.
    استاندار، از نمایندگان درخواست می‌کنیم تا نهایت همکاری را با دستگاه‌های اجرایی به ویژه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان داشته باشند تا بتوانیم آمار دقیق‌تری را جمع‌آوری کنیم چرا که این آمار دقیق، مبنای برنامه‌ریزی واقع‌بینانه و هدف‌گذاری صحیح برای آینده توسعه استان خواهد بود.
    رحمانی خاطرنشان کرد: استفاده از مکانیرم اوراق و ماده ۵۶ مورد توجه همیشگی مدیران باشد.

    برچسب ها:

    امروز سه شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴, ۰۷:۰۱:۳۲
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • معاون وزیر کشاورزی: نرخ جدید خرید تضمینی گندم با توجه به کیفیت بین ۲۷ هزار و ۵۰۰ تا ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شد
  • ادعای ترامپ: [ایران] دست از تهدید همسایگان بردارد و از تأمین مالی گروه‌های مسلح نیابتی دست بکشد/ ما آماده‌ایم، هر وقت شما آماده باشید؛ این اتفاق خواهد افتاد
  • وزیر دفاع پاکستان: تمام مهاجران افغانستانی باید به کشورشان برگردند / با وجود سال‌ها گفت‌و‌گو با طالبان، خشونت و حملات مرزی کاهش نیافته / ۶ میلیون مهاجر افغانستانی در پاکستان حضور دارند؛ ما بهای ۶۰ سال مهمان‌نوازی را با خون خود می‌پردازیم
  • پزشک کاخ سفید: وضع سلامتی کلی رئیس‌جمهور «عالی» است/ سن قلبی «ترامپ» تقریباً ۱۴ سال کمتر از سن تقویمی است
  • شمخانی: به من گفتند هواپیمای اوکراینی را بچه‌ها به اشتباه زده‌اند/ همان زمان تلفن کردم و به رئیس‌جمهور گفتم/ وظیفه‌ام نبود به «ظریف» بگویم، «روحانی» باید به او می‌گفت/ تاخیر [در اعلام عمومی] به این دلیل بود که برخی می‌گفتند ممکن است جنگ الکترونیک رخ داده باشد؛ این بررسی‌ها منجر شد که سه روز زمان ببرد
  • مرغ رسماً گران شد/ اتحادیه مرغداران: قیمت جدید هر کیلوگرم، ۱۳۵ هزار و ۷۰۰ تومان است
  • جمهوری اسلامی: عملیات «طوفان الاقصی» اشتباه پر هزینه بود/لبنان، سوریه، یمن و ایران را هم درگیر کرد
  • زنگنه دوباره سعید جلیلی را دعوت به مناظره کرد؛ وجود مناظره نداری
  • ۳ دیپلمات قطری که عازم مذاکرات صلح غزه بودند، در حادثه رانندگی در ۵۰ کیلومتری شرم‌الشیخ کشته شدند / زخمی شدن دو نفر دیگر / مقام‌های مصری تحقیق درباره علت حادثه را آغاز کردند
  • ایران خودرو: قیمت ها را افزایش می‌دهیم
  • فارس: خبر شهادت سردار قآانی صحت ندارد
  • امام جمعه قم: آپارتمان‌نشینی با فرهنگ دینی ما همسو نیست
  • علم الهدی: افرادی که طرفدار حلال و حرام خدا بودند به خاطر مقام پرستی ضداحکام الهی رفتار می‌کنند/ قانون حجاب باید اجرا شود
  • ارتش اسرائیل رسما اجرای آتش‌بس‌ در غزه را اعلام کرد
  • رادیکال‌ها اقلیت پرسروصدایی‌اند که سال‌هاست به تحمیل دیدگاه‌های خود بر اکثریت جامعه عادت کرده‌اند / اینها به یکی از موانع اصلی حل مشکلات کشور تبدیل شده‌اند / اینها حاضر نیستند واقعیت‌های جامعه را بپذیرند؛ می خواهند کشور را به سمت انسداد سیاسی و اجتماعی ببرند
  • قائم مقام وزیر کشور: برخی در خارج از کشور مرتکب انواع جنایت‌ها و فساد می‌شوند، حالا ۲ نفر دانشجوی عراقی مرتکب جرمی شدند، می‌گویند دانشجویان عراقی را اخراج کنید / می‌خواهند رابطه این ۲ ملت را برهم بزنند
  • مقام مسئول: روزانه ۲۰ تا ۳۰ میلیون لیتر سوخت در ایران قاچاق می‌شود؛ بخش عمده آن هم مربوط به گازوئیل است
  • قیمت خودرو در بازار آزاد پنج‌شنبه ۱۷ مهر ماه+جدول قیمت ها
  • وزارت خارجه فرانسه: دو شهروند فرانسوی-آلمانی بازداشت شده در ایران، آزاد شدند
  • نماینده مجلس: یکی از خواسته‌های اصلی روسیه و چین برای ادامه همکاری با ما، پذیرش CFT بود