طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: دوشنبه 20 مرداد 1404 , 00:38:30 | کد خبر : 15253 |
  •   

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای باید متناسب با ظرفیت‌های استان و موثر در کاهش نرخ بیکاری باشد. یداله رحمانی در نشست شورای مهارت، اظهار داشت: شکاف آموزشی و مهارت باعث شده تا بخش عمده‌ای از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با مشکل بیکاری مواجه باشند. وی تصریح کرد: علت اصلی این مسئله، عدم تطابق

    امید گچساران؛

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای باید متناسب با ظرفیت‌های استان و موثر در کاهش نرخ بیکاری باشد.

    یداله رحمانی در نشست شورای مهارت، اظهار داشت: شکاف آموزشی و مهارت باعث شده تا بخش عمده‌ای از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با مشکل بیکاری مواجه باشند.
    وی تصریح کرد: علت اصلی این مسئله، عدم تطابق آموزش‌های دانشگاهی با مهارت‌ها و نیازهای واقعی بازار کار است.
    به گفته استاندار، در حالی که رشته‌های دانشگاهی عمدتاً تئوریک هستند، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای می‌تواند به‌صورت عملی و مهارت‌محور، نیروی کار مورد نیاز صنایع را تأمین کند.
    رحمانی با تأکید بر لزوم گسترش رشته‌های فنی و حرفه‌ای در استان، تصریح کرد: موظفیم از سازمان فنی و حرفه‌ای در توسعه کمی و کیفی آموزش‌های مهارتی حمایت کنیم، این شامل سه محور اصلی افزایش تعداد هنرجویان، تنوع بخشیدن به رشته‌های آموزشی و ارتقای کیفیت دوره‌ها است.
    وی خاطرنشان کرد: متأسفانه تنها ۴۰ درصد از افرادی که دوره‌های فنی و حرفه‌ای را می‌گذرانند، جذب بازار کار می‌شوند و این نشان‌دهنده ضعف در طراحی دوره‌ها و عدم ارتباط مؤثر با نیاز در بخش مختلف از جمله اقتصادی و صنایع است.
    استاندار تاکید کرد: در بحث مهارت‌ها، آسیب‌شناسی به‌صورت ریشه‌ای بررسی و راهکارهای عملیاتی برای رفع آن ارائه گردد و تفاهم‌نامه‌ای با شرکت‌های نفتی فعال در استان منعقد شود تا از ظرفیت نیروهای بومی استفاده شود.
    رحمانی با اشاره به اهمیت گردشگری، خاطرنشان کرد: یکی از اولویت‌های ما توسعه گردشگری است، اما سهم این بخش در اقتصاد استان هنوز ملموس نیست و باید دوره‌های آموزشی متناسب با نیاز واحدهای گردشگری و بوم‌گردی طراحی شود تا نیروهای محلی بتوانند به‌راحتی جذب بازار کار شوند.
    رحمانی از مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان، خواست تا با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای، برنامه‌ریزی دقیقی برای آموزش نیروهای متخصص در این حوزه انجام دهند.
    استاندار با انتقاد از برخی دوره‌های غیرضروری و غیراستاندارد، تأکید کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بر اساس ساعات و استانداردهای مشخصی ارائه شود تا دوره‌های ۲۵۰ ساعته کیفیت آموزش را تحت تأثیر قرار دهد.
    وی از سازمان فنی و حرفه‌ای خواست تا نظارت دقیق‌تری بر آموزشگاه‌های آزاد داشته باشد.
    استاندار عنوان کرد: ۷۶ درصد از آموزشگاه‌های آزاد در استان سالانه کمتر از ۵۰ هنرجو جذب می‌کنند که این نشان‌ دهنده عدم کارایی این مراکز است و باید ساختار این آموزشگاه‌ها مورد بازنگری قرار گیرد.
    رحمانی به طرح «هم‌نوا» اشاره کرد و گفت: اختصاص اعتبارات به حوزه مهارت‌آموزی در دستور کار باشد و طرح هم‌نوا با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بطور هدفمند اجرا شود.

    برچسب ها:

    امروز شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵, ۱۴:۰۰:۴۹
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • امام جمعه تهران: یک جنگ تمام عیار با سلاح ترویج بی عفتی وبی بندباری علیه خانواده در جریان است
  • مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است
  • نماینده تهران: چه نتانیاهو بماند و چه آیزنکوت بیاید، هر دو مفسد فی الارض هستند و باید کشته شوند/ اسرائیل باید از آسیای مقدس برچیده شود
  • جواب رد ایران به پیشنهاد قطر برای تفاهم با آمریکا: مخالف طرح مسائل هسته ای هستیم
  • احتمال حذف کالابرگ برخی افراد در آینده/ معاون وزبر کار: من فعلا کالابرگ دریافت می‌کنم، اما احتمال زیادی وجود دارد که در آینده مشمول حذف شوم
  • ادعای ترامپ: اگر مجبور بودم دوباره تصمیم بگیرم، باز هم قطعا به ایران حمله می‌کردم / این یکی از بزرگ‌ترین کارهایی است که در تمام عمرم انجام داده‌ام؛ درد و رنج کوتاه‌مدت برای دستاوردهای بلندمدت
  • داروخانه‌ها موظف به عرضه داروهای تک‌نسخه‌ای با قیمت ثبت‌شده در سامانه «تی‌تک» شدند
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل در پی ارجاع پرونده ایران از آژانس / اعتراض روسیه و چین
  • زیرسازی و حفاظت مسیر کابل با تجهیزات پوشش نیرو منور گستر
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا برای حملات گسترده به ایران آماده شده‌است و منتظر دستور است
  • وزیر جنگ اسرائیل: قاطعانه تأکید می‌کنم که هیچ‌گونه قصدی برای حمله به ایران پیش از انتخابات در اسرائیل نداشته‌ایم
  • سازمان نظام روان‌شناسی: فاصله زیادی تا رسیدن به نقطه اضطرار سلامت روان نداریم
  • شبکه ۱۲ اسرائیل: درگیری لفظی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل با نتانیاهو بر سر ایران / زامیر نگران است که نتانیاهو در آستانه انتخابات مرتکب اشتباه محاسباتی شود؛ اشتباهی که می‌تواند به تشدید فوری و چشمگیر تنش‌ها منجر شود
  • ارتش آمریکا: مسیرهای اصلی ترانزیت در تنگه هرمز از مین‌های دریایی ایران پاکسازی شده‌اند
  • رئیس انجمن صنفی گاوداران: بهای شیر خام ۱۵ درصد افزایش یافت/ قیمت هر کیلوگرم شیر خام درب دامداری ۶۸ هزار تومان و درب کارخانه ۷۰ هزار تومان می‌شود
  • ادعای وال‌استریت ژورنال: پنتاگون طرح‌هایی برای هدف قرار دادن جزایر و تأسیسات هسته‌ای ایران آماده کرده است
  • رفتارهای تخریبی و توهین‌آمیز در تجمعات خیابانی را تأیید نمی‌کنیم
  • ادعای ترامپ درباره ایران: ممکن است یک عملیات کوچک دیگر شبیه عملیات «خشم حماسی» انجام دهیم، یا اینکه آنها توافق خواهند کرد / اگر عاقل باشند، فقط می‌گویند بیایید دست‌به‌کار شویم، اما بعید می‌دانم چنین کاری بکنند
  • ادعای تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا درباره ایران: ممکن است آخر هفته حمله‌ای انجام شود / ترامپ گفته که علاقه‌ای به تغییر رژیم در ایران ندارد / تقریباً همه توافق دارند که تهدید هسته‌ای قریب‌الوقوع از بین رفته/ترامپ کاملاً روشن گفته «شماره تلفن ویتکاف همین‌جاست؛ با من تماس بگیرید؛ می‌خواهم این مسئله از راه مسالمت‌آمیز حل شود اما اگر به توافق نرسیم با پیامدهایی روبه‌رو خواهید شد»
  • ادعای کانال ۱۵ عبری به نقل از دو دیپلمات منطقه‌ای: اعضای خانواده دیپلمات‌های آمریکایی از سراسر خاورمیانه، به‌ استثنای عمان و اسرائیل، در حال تخلیه هستند/ موضوع صرفاً به «توصیه برای تخلیه» محدود نمی‌شود