طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: چهارشنبه 01 مرداد 1404 , 11:27:32 | کد خبر : 15164 |
  •   

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بهره‌برداری از ۴۰۰ پنل خورشیدی در منطقه عشایری کاکان گفت: این پروژه در راستای سیاست‌های دولت برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهبود خدمات به جوامع عشایری اجرا شده است. یداله رحمانی در مراسم افتتاح پنل‌های خورشیدی برای عشایر در منطقه کاکان و با حضور عیسی شهامت معاون هماهنگی

    امید گچساران؛

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بهره‌برداری از ۴۰۰ پنل خورشیدی در منطقه عشایری کاکان گفت: این پروژه در راستای سیاست‌های دولت برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهبود خدمات به جوامع عشایری اجرا شده است.

    یداله رحمانی در مراسم افتتاح پنل‌های خورشیدی برای عشایر در منطقه کاکان و با حضور عیسی شهامت معاون هماهنگی و امور عمرانی استاندار و فرماندار شهرستان بویراحمد با تقدیر از زحمات متولیان، اظهار داشت: عشایر در طول تاریخ همواره نقش مهمی در تولید و اقتصاد کشور داشته‌ است اما از حداقل خدمات عمومی بهره‌مند بودند، امروز خوشحالیم که با اجرای این طرح، گامی در جهت رفع نیازهای اساسی این جامعه برداشته‌ شده است.

    استاندار با اشاره به سیاست‌های دولت در توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، تصریح کرد: با توجه به ناترازی انرژی در کشور، توسعه پنل‌های خورشیدی در دستور کار جدی دولت قرار دارد، در این راستا، ۲۰ درصد برق دستگاه‌های دولتی، مراکز آموزشی و فرهنگی از طریق انرژی خورشیدی تأمین می‌شود که تاکنون ۲۱ دستگاه اجرایی در استان پنل‌های خورشیدی نصب کردند.

    رحمانی افزود: در حوزه صنعت نیز برنامه‌ریزی شده تا پنج درصد برق واحدهای صنعتی از انرژی خورشیدی تأمین شود، بیش از ۱۲۰ متقاضی برای احداث مزارع خورشیدی زیر ۷ مگاوات و بالای ۷ مگاوات با مجموع ظرفیت ۲۷۰ مگاوات در استان وجود دارد که نشان‌دهنده استقبال خوب از این طرح‌ها است.

    استاندار با بیان اینکه ۳۰۰ مگاوات دیگر در دستور کار است، به جزئیات پروژه اشاره کرد و یادآور شد: این پروژه شامل ۵۶۰ دستگاه پنل خورشیدی است که ۴۰۰ پنل امروز به بهره‌برداری رسید که با احتساب هزینه هر پنل حدود ۳۰ میلیون تومان، حجم سرمایه‌گذاری این طرح بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان است که ۱۰ درصد آن از طریق مشارکت مردمی و مابقی توسط دولت تأمین شده است.

    وی بیان کرد: ۱۶۰ دستگاه پنل خورشیدی در برنامه است که کار آنها در آینده نزدیک برای بهبود کیفیت زندگی عشایری انجام می‌شود.

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با تأکید بر اهمیت حمایت از عشایر، گفت: ارائه چنین خدماتی نه‌تنها نیازهای اولیه آنان مانند روشنایی و شارژ تلفن همراه را برطرف می‌کند، بلکه با کمترین آسیب به محیط‌زیست همراه است.

    وی از برنامه‌ریزی‌های آینده برای توسعه بیشتر این طرح‌ها خبر داد و بیان کرد: امیدواریم این اقدام که امروز ۴۰۰ خانوار عشایری را بهره‌مند کرده، گامی مؤثر در جهت بهبود کیفیت زندگی این جامعه باشد و با همکاری دستگاه‌های مربوطه، برنامه‌های گسترده‌تری نیز در آینده اجرایی شود.

    وی تصریح کرد: ۱۳ هزار خانوار جمعیت عشایری است که ۲ هزار و ۴۰۰ خانوار از پنل‌های خورشیدی بهره‌مند شدند که ۹۰ درصد کمک‌ها به صورت بلاعوض است که تلاش داریم مابقی جمعیت عشایری در کمترین زمان ممکن از پنل‌های خورشیدی بهره‌مند شوند.

    رحمانی در خصوص آبرسانی به عشایر استان گفت: سال گذشته اعتباری از محل مسئولیت‌های اجتماعی برای خرید ۳۰ تانکر آبرسانی اختصاص داده شد که بخش عمده‌ای از کار انجام شده است تا در سالی که با خشکسالی مواجه هستیم مشکلات را کاهش دهیم.

    استاندار در خصوص توزیع نهاده‌های دامی گفت: جهاد کشاورزی و امور عشایر در حال پیگیری تأمین نهاده‌های دامی هستند و در صورت کمبود، برنامه‌ریزی برای رفع نیازها انجام خواهد شد.

    برچسب ها:

    امروز شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵, ۲۱:۵۰:۲۸
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • سکته قلبی در کمین جوانان/ ثبت موارد ابتلا در مردان بالای ۳۰ سال
  • لوازم خانگی دو برابر گران شد / قیمت یخچال و ماشین لباسشویی نو چقدر بالا رفت؟
  • ادعای ترامپ: ممکن است خیلی زود به کوه کلنگ حمله کنیم / ما همه کسانی را که در «کوه کلنگ» در حال جابه‌جایی هستند، می‌شناسیم؛ اگر اتفاق بدی بیفتد، به آنها حمله می‌کنیم، آن‌هم به‌شدت
  • آمریکا یک بانک بزرگ ترکیه را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد / سه نهاد مالی و بیمه‌ای در ترکیه تحریم شدند
  • ونس: قیمت بنزین بالا است، زیرا ایرانی‌ها به سمت کشتی‌های تجاری شلیک می‌کنند
  • ادعای ترامپ: ایرانی‌ها تلاش می‌کردند موشکی بسازند که مین‌های دریایی را پرتاب کند؛ من هرگز چنین چیزی نشنیده بودم، اما آنها داشتند همین کار را انجام می‌دادند / ما هر کاری را که انجام می‌دهند، می‌بینیم
  • وزیر بهداشت: در حملات شب گذشته به استان‌های مختلف کشور ۱۸ تن شهید و ۱۰۸ تن مجروح شدند
  • سپاه: با حمله به پادگان آمریکا در اردن، تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی را به درک واصل کردیم/ تاسیسات مهم و بالگردهای هجومی دشمن منهدم شدند
  • ارتش: تاسیسات راداری و مراکز تجمع نیروهای آمریکایی در پایگاه شیخ عیسی در بحرین را با پهپادهای انهدامی هدف قرار دادیم
  • توضیحات پلیس درباره برخورد خودرو با تجمع کنندگان در مشهد: راننده هیوندا حالت عادی نداشت و با سرعت نسبتا بالا و غیرمطمئن در حال عبور بود / این خودرو ابتدا با یک چانگان که در مسیر موازی آن حرکت می‌کرد، برخورد کرد/ سپس، پس از برخورد با بشکه ها و علائم ترافیکی، با جمعیت برخورد کرد
  • وزیر بهداشت: تلاش می‌کنیم واکسن آنفلوآنزا را تهیه کنیم اما قول بی‌مورد نمی‌دهیم / این موضوع به وضعیت محاصره‌ها و تحریم‌ها نیز بستگی دارد
  • سازمان هواپیمایی: هیچ نوتامی برای بسته شدن آسمان کشور صادر نشده
  • یک منبع نظامی: ایران به حملات آمریکا پاسخ چند برابری می‌دهد / منافع و پایگاه‌های آمریکایی در منطقه به سرعت زیر ضرب ایران قرار می‌گیرند
  • ادعای ترامپ درباره ایران: اگر آنها تلافی کنند، خیلی شدیدتر هدف قرار خواهند گرفت و اگر دوباره این کار را انجام دهند، دیگر وجود نخواهند داشت / توافق با آنها حتی ارزش کاغذی را که روی آن نوشته شده ندارد؛ ما فرصت‌های زیادی به آنها دادیم
  • اکسیوس مدعی شد؛ ترامپ در حال بررسی حملات محدود علیه ایران
  • معاون پزشکیان: شرایط اقتصادی خوب نیست؛ مجبوریم پول چاپ کنیم
  • جو کنت، رئیس سابق اداره مبارزه با تروریسم دولت ترامپ: ایران حمله آمریکا به لارک را پاسخ خواهد داد/ اگر می‌خواهیم جنگ شدت نگیرد، باید نیروهایمان را از منطقه خارج کنیم / اگر ایران نیروهای آمریکایی را بکشد، ما دوباره به جنگ کشیده خواهیم شد؛ آن هم مطابق با شرایط و قواعد ایران / نیروها را از منطقه خارج کنید و تمرکز را بر فشار اقتصادی و دیپلماسی بگذارید
  • وزیر راه: پرواز‌ها بدلیل وجود مشکلات امنیتی انجام نمی‌شود / در حوزه هوایی با توجه به اینکه رادارها مشکل پیدا کردند، تعداد پرواز‌ها از ۳۰ فروند در ساعت به ۱۰ فروند کاهش یافته
  • سپاه: تجاوز دشمن تروریست در جزیره لارک همراه با تنبیه متجاوز پاسخ داده خواهد شد
  • تصمیم خزانه داری امریکا؛ آزمون زبان دولینگو برای ایرانی‌ها متوقف می‌شود