امید گچساران؛ سالار حسین پور اظهار داشت:در این مدت ۲۹ هزار و ۵۴۳ پرونده برای اصناف متخلف در کهگیلویه و بویراحمد تشکیل شده است. وی ارزش پرونده های تشکیل شده در هشت سال گذشته تاکنون را ۵۰۷ میلیارد و ۹۸۲ میلیون ریال برآورد کرد. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: […]
سالار حسین پور اظهار داشت:در این مدت ۲۹ هزار و ۵۴۳ پرونده برای اصناف متخلف در کهگیلویه و بویراحمد تشکیل شده است.
وی ارزش پرونده های تشکیل شده در هشت سال گذشته تاکنون را ۵۰۷ میلیارد و ۹۸۲ میلیون ریال برآورد کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در این مدت پنج هزار و ۱۳۲ گزارش از سوی مردم به سامانه تلفنی گزارش شده است.
حسین پور ابراز داشت: از هشت سال گذشته تاکنون همچنین یکهزار و ۲۸۲ گزارش حضوری،۶ هزار و ۱۵۹ گزارش به صورت کتبی گزارش شده است که از این تعداد پنج هزار و ۳۳ مورد آن متخلف تشخیص داده شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: یکهزار و ۶۷۷ واحد صنفی استان از سوم اسفند ماه سال۱۳۹۸ تاکنون به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل های پیشگیری از انتشار ویروس کرونا در استان پلمب شده اند.
حسین پور تاکید کرد:در این مدت ۳۹هزار و ۵۷۷مورد بازرسی از اصناف کهگیلویه و بویراحمد برای شناسایی متخلفانی که دستورالعمل های بهداشتی را رعایت نمی کنند انجام شده است.
وی عنوان کرد: یکهزار و ۳۹۲ گشت مشترک با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی،صنعت معدن تجارت، فرمانداری ها، دفتر اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ،فرمانداری ها و سایر متولیان در ۱۴ ماه گذشته در استان انجام شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در این مدت ۹۲۷پرونده برای اصناف متخلفی که دستورالعمل های بهداشتی را رعایت نکرده اند تشکیل شد.
وی ارزش پرونده های تشکیل شده را حدود هشت میلیارد ریال برآوردکرد.
حسین پور اظهار داشت: ۴۰ بازرس ویژه و ۳۰ بازرس افتخاری کار رصد بازارهای کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارند.
وی با اشاره به اینکه حدود ۳۰ هزار واحد صنفی در استان فعالیت می کند تاکید کرد: نظارت بر این تعداد واحد صنفی با همت مضاعف و تلاش مستمر این بازرسان امکان پذیر شده است.
انتهای پیام/فرزانه شریفی

- تـــازه ترین خبرها
- پـــربازدیدترین ها
- شورای همکاری خلیج فارس نشست اضطراری در ریاض برگزار کرد
- ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر دادهایم
- مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگیهای خارجرحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقطها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است
- ادعای وزارت دادگستری آمریکا: محمدباقر الساعدی، از فرماندهان شاخص کتائب حزب الله عراق را بازداشت شد
- ادعای جنجالی ترامپ درباره احتمال حمله مجدد به ایران/ شاید مجبور شویم برگردیم و کار پاکسازی انجام دهیم
- مالکان چند خودرو حتما بخوانند/ یک امکان جدید برای تعیین سهمیه بنزین ایجاد شد
- بیانیه بحرین، امارات، عربستان، قطر، کویت و اردن علیه ایران به شورای امنیت سازمان ملل
- قوانین رانندگی در تمامی کشور های جهان یکیست ؟
- منابع خبری: مقر گروههای کرد مخالف جمهوری اسلامی ایران در اربیل مرکز اقلیم کردستان عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفت
- تهدید مجدد ترامپ علیه ایران