طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: سه‌شنبه 19 دی 1402 , 00:52:53 | کد خبر : 10717 |
  •   

    استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: هرگونه افزایش قیمت در مواد خوراکی مردم را ممنوع اعلام کرد.سیدعلی احمدزاده یکشنبه شب در نشست ستاد تنظیم بازار گفت: دستگاه های متولی این موضوع را کنترل کنند و هر دستگاهی که در این زمینه کوتاهی کند باید جوابگوی دولت باشد. وی با اشاره به نزدیکی به پایان سال، در پیش […]

    امید گچساران؛

    استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: هرگونه افزایش قیمت در مواد خوراکی مردم را ممنوع اعلام کرد.سیدعلی احمدزاده یکشنبه شب در نشست ستاد تنظیم بازار گفت: دستگاه های متولی این موضوع را کنترل کنند و هر دستگاهی که در این زمینه کوتاهی کند باید جوابگوی دولت باشد.

    وی با اشاره به نزدیکی به پایان سال، در پیش بودن ماه مبارک رمضان و عید نوروز گفت: انتظار داریم اصناف وضعیت معیشتی مردم را درک کنند و با آنها همرا شوند.
    استاندار بیان کرد: دولت تکلیف کرده که هیچ گونه افزایش قیمتی نداشته باشیم لذا تاکید می کنم قیمت گوشت قرمز تثبیت و قیمت مرغ کاهش داشته باشد البته در صورت واردات گوشت قرمز به کشور و استان قیمت این کالای اساسی نیز باید کاهش یابد.
    وی خواستار نظارت حوزه اقتصادی و دستگاه های نظارتی بر بازار برای جلوگیری از افزایش قیمت ها شد و گفت: تعزیرات حکومتی، بیشتر با نگاه تعامل با کسبه و بازاریان بر بازار نظارت داشته باشد.
    استاندار بر تثبیت قیمت گوشت قرمز تاکید کرد و گفت: تفاوت قیمت مرغ زنده در استان ما با سایر استان های دیگر حدود ۹ هزار تومان بیشتراست.
    وی با اشاره به اینکه اگر جوجه ریزی افزایش داشته نباید قیمت مرغ در استان ما بالاتر از سایر استان ها باشد تاکید کرد: مدیران مربوطه موظف هستند این تفاوت قیمت را رفع کرده و به متوسط کشوری برسانند.
    استاندار ابراز داشت: مسئولین مربوطه برای تامین مایحتاج ضروری مردم اعم از برنج، گوشت و مرغ، حبوبات، قند و شکر، خرما و سایر مواد مورد نیاز ماه مبارک رمضان و عید نوروز از هم اکنون برنامه ریزی کنند.
    وی بر جلوگیری از افزایش قیمت ها تاکید کرد و گفت: اقلام و کالاهای اساسی مورد نیاز مردم به نحوی عرضه شود که همه مردم بتوانند آن را خریداری کنند. 
    احمدزاده با اشاره به اینکه کارخانه روغن در استان فعال بوده و انبارها و سردخانه‌ها نیز پر از میوه است گفت: بقیه اجناس مانند برنج و سایر مایحتاج به اندازه نیاز استان تامین شود.
    استاندار خاطرنشان کرد: آماری از وضعیت ذخیره سازی کالای اساسی مردم ارائه شود تا در صورت کمبود، تامین و در ایام پایان سال با مشکلی مواجه نشویم.
     وی به موضوع کمبود نهاده های دامی اشاره کرد و گفت: دولت برای رفع این مشکل چاره اندیشی کرده است.
    احمدزاده بیان کرد در جلسه هیات دولت این مسئله مطرح و مقرر شد هر استانی موضوع کمبود نهاده های دامی را از طریق واردات مدیریت کند که با این شرایط کهگیلویه وبویراحمد می تواند علاوه بر ورود نهاده های دامی صادرات محصولات کشاورزی را انجام دهد.
    وی عنوان کرد: برخی از استان ها به این موضوع ورود کردند ما هم باید در این زمینه اقدامی انجام دهیم تا مشکل نهاده ها حل شود و علاوه بر این می توانیم با خارج از کشور ارتباط اقتصادی برقرار کرده و میوه و تره بار استان را صادر کنیم که زمینه ساز رشد اقتصادی استان و ایجاد اشتغال بیشتر باشیم.

    انتهای پیام

    امروز شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵, ۰۳:۱۸:۴۸
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • ادعای نماینده آمریکا در شورای امنیت: حوثی‌ها به عنوان ابزاری در دست تهران عمل می‌کنند
  • دادستان کل امارات: کمک‌خلبان شرکت هواپیمایی فلای‌دبی قصد داشت در فرودگاه بن‌گوریون، «عملیاتی انتحاری» انجام دهد / او طرح خود را از حملات ۱۱ سپتامبر الهام گرفته بود
  • آتلانتیک: ترامپ پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای دستور حمله دیگری به ایران را صادر می‌کند
  • تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
  • سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: حمله به یک نفتکش با چندین پرتابه در آب‌های نزدیک قطر / چندین نفر زخمی شدند
  • رسایی طبق قانون، با ۱۰۰ ساعت غیبت از مجلس، مستعفی شناخته می‌شود / خروج همیشگی چهره پر سر و صدا از مجلس به زودی اعلام می‌شود؟
  • مرگ مرموز کارمند آزمایشگاه ضدطاعون در روسیه؛ پای شکستن لوله آزمایش به میان آمد / واکنش رئیس انستیتو پاستور ایران
  • حکم پرونده کلثوم اکبری؛ ۱۰ فقره قصاص برای قاتل
  • نمایندگان مجلس ماده ۲۲ طرح «نفوذ» را به تصویب رساندند: «مصاحبه اتباع ایرانی با رسانه‌هایی که توسط وزارت اطلاعات «معاند» تعیین شده‌اند یا شرکت در گفت‌و‌گوهای آن‌ها، از این پس ممنوع است و شامل ۶ ماه تا ۲ سال حبس می‌شود»
  • اکسیوس: در دیدار محرمانه دستیاران ارشد امنیت ملی ترامپ در کمپ دیوید درباره ایران، ونس، روبیو، هگست، ویتکاف، جان رتکلیف، رئیس سیا، ژنرال دن کین و بنست حضور داشتند/ ریاست این نشست را جی‌دی ونس بر عهده داشت / در این نشست درباره برخی مسائل خاورمیانه تصمیم‌گیری شد
  • تحلیل الجزیره: ترامپ قصد دارد حمله‌ای غافلگیرکننده به ایران همزمان با انتخابات کنگره آمریکا انجام دهد
  • سه عدد سرنوشت‌ساز برای بیت کوین در آبان؛ بازار به کدام سمت می‌رود؟
  • چک‌لیست کامل پیش از ثبت‌نام در آموزشگاه کنکور؛ چه بپرسیم، چه بسنجیم؟
  • اعلام وصول ۴ سؤال نمایندگان از وزیر امور خارجه
  • صادرات گوجه فرنگی و پیاز آزاد شد
  • ادعای اکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی: دیپلمات‌های ایرانی پس از نادیده گرفتن دستور خروج، از آمریکا اخراج شدند
  • الجزیره: فرانسه در حال توزیع پیش‌نویس قطعنامه جدیدی درباره آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز است
  • رویترز: مقام‌های اسرائیلی قرار است از کمک‌خلبان پرواز فلای‌دوبی بازجویی کنند
  • دولت عراق: برای انجام روزانه ۴۰ پرواز از مبدأ و به مقصد نجف توسط شرکت‌های هواپیمایی ایرانی، به‌جز ماهان، معافیت دریافت کردیم
  • ارگان اطلاع رسانی دولت: پیشنهاد عراقچی بازگشت بازرسان آژانس اتمی به تأسیسات هسته‌ای بمباران‌شده ایران را در ازای کاهش تحریم‌ها تکذیب می شود