طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: جمعه 23 ژوئن 2023 , 00:27:14 | کد خبر : 9019 |
  •   

    امید گچساران؛ استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مشکل زمین طرح نهضت ملی مسکن شهر یاسوج با همکاری سازمان جهاد کشاورزی رفع شد. سید علی احمدزاده در نشست شورای مسکن خبر خوبی برای متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در مرکز استان داشت و گفت: با همکاری جهاد کشاورزی مشکل ۱۰ هکتار زمین در شهر یاسوج رفع […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مشکل زمین طرح نهضت ملی مسکن شهر یاسوج با همکاری سازمان جهاد کشاورزی رفع شد.

    سید علی احمدزاده در نشست شورای مسکن خبر خوبی برای متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در مرکز استان داشت و گفت: با همکاری جهاد کشاورزی مشکل ۱۰ هکتار زمین در شهر یاسوج رفع شد و کلنگ احداث ۱۰ هزار واحد در سفر رئیس جمهور به استان به زمین زده می‌شود.

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: دستگاه‌های متولی هر چه سریعتر پای کار بیایند و مقدمات کلنگ‌زنی این تعداد واحد مسکونی در سفر رئیس جمهور را فراهم کنند.

    وی با بیان اینکه گره مسکن ملی در شهر یاسوج رفع شده است، گفت: همکاری سازمان جهاد کشاورزی در این خصوص فوق العاده بود و کاری که دو ماه زمان می‌برد را در مدت ۱۰ روز انجام داد و این مصداق بارز کار جهادی است.

    احمدزاده افزود: گره نبود زمین در طرح نهضت ملی مسکن پیچیده بود و زمین دولتی هم در اختیار نداشتیم اما با همکاری جهاد کشاورزی و مالک ۱۰ هکتار زمین برای ساخت مسکن طرح نهضت ملی داده شد و کار ارزشمندی برای خدمت به مردم توسط مالک و جهاد کشاورزی انجام شد.

    وی از همه عوامل و مسئولینی که در جهت پیگیری برای رفع مشکل زمین یاسوج قدردانی کرد و گفت: بیش از ۹ هزار نفر متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در یاسوج هستند و در این طرح صاحب خانه می‌شوند.

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: تعهد استان در فازهای مختلف خود مالکی، روستایی و سایر موارد ۱۷ هزار و ۵۰۰ واحد است و با کلنگ‌زنی ۱۰ هزار واحد در سفر رئیس جمهور ساخت مسکن به ۲۷ هزار واحد می‌رسد و استان از برنامه ساخت مسکن جلو می‌افتد که خبر خوبی برای جوانان است.

    وی به چگونگی رفع مشکل زمین طرح نهضت ملی مسکن در یاسوج اشاره و عنوان کرد: الگویی برای رفع این مشکل ارائه کردیم که به یک الگوی کشور تبدیل شد.

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در این الگو فرد مالک اراضی می‌تواند به عنوان سرمایه‌گذار با هزینه‌های خود مسکن احداث کند و نیاز به آورده اولیه توسط متقاضیان نیست و متقاضیان می‌توانند بعد از ساخت واحدها آورده را بپردازند.

    احمدزاده تاکید کرد: نهایت همکاری با مالک و سرمایه‌گذار برای ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی که قرار است به صنعتی سازی احداث شود انجام پذیرد.

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه از همکاری ضعیف بانک‌ها در پرداخت تسهیلات طرح نهضت ملی به متقاضیان گلایه کرد و گفت: در جلسات متعدد شورای مسکن از بانک‌ها خواستیم نهایت همکاری برای اجرای این طرح را داشته باشند اما تاکنون اینگونه نبوده است.

    وی با بیان اینکه تاکنون با بانک‌ها مدارا کرده‌ایم، گفت : در سفر دولت به کهگیلویه و بویراحمد باید به رئیس جمهور در خصوص طرح نهضت ملی مسکن گزارش دهیم علاقه‌ای نداریم که خبر منفی از عدم همکاری بانک‌ها داده شود اما دولت با کسی مدارا ندارد.

    وی بیان کرد: در سفر رئیس جمهور با مدیران کم‌کار در طرح نهضت ملی مسکن برخورد می‌شود و در حال حاضر هم تیم‌هایی از نهاد ریاست جمهوری در استان هستند و شرایط را رصد می‌کنند.

    احمدزاده عنوان کرد: طبق گزارشی که همین تیم‌ها ارائه کردند مشکل تونل آخری محور پاتاوه به دهدشت که قرار بود تا شهریور حل شود با همت قرارگاه خاتم(ص) تا ابتدای هفته آینده حل می‌شود و رسما می‌توانیم این پروژه را در سفر آینده دولت افتتاح کنیم.

    وی بیان کرد: سایر اقدامات را باید اینگونه همت کنیم و پای کار باشیم تا رفع شود، لذا تاکید ما بر کار جهادی توسط مدیران است.

    احمدزاده در پایان بر سرعت بخشیدن به ساخت منازل کارکنان نیروی انتظامی و همچنین خوابگاه‌های دانشجویی در استان تاکید کرد.

    در این نشست همچنین مقرر شد مشکل زیرساخت‌های مسکن طرح نهضت ملی در گچساران و دهدشت رفع شود و این واحدها آماده افتتاح در ماه‌های آینده شوند.

    انتهای پیام/سعید روزافزای

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۷:۵۷:۵۵
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • سنتکام: هیچ کشتی تجاری را در تنگه هرمز اسکورت نمی‌کنیم
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم