طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: جمعه 02 ژوئن 2023 , 00:33:53 | کد خبر : 8851 |
  •   

    امید گچساران؛ استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: ایجاد فرصت کارآفرینی برای معلولان و بهره گیری از قابلیت و توانمندی جامعه معلولین در عرصه های مختلف مورد توجه و تاکید است. سید علی احمدزاده در آیین افتتاحیه بازارچه دائمی فروش محصولات و تولیدات جامعه بهزیستی با تبریک خجسته میلاد حضرت امام رضا(ع) گفت: معلولان اگر با مشکلات […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: ایجاد فرصت کارآفرینی برای معلولان و بهره گیری از قابلیت و توانمندی جامعه معلولین در عرصه های مختلف مورد توجه و تاکید است.
    سید علی احمدزاده در آیین افتتاحیه بازارچه دائمی فروش محصولات و تولیدات جامعه بهزیستی با تبریک خجسته میلاد حضرت امام رضا(ع) گفت: معلولان اگر با مشکلات و محدودیت های حرکتی و جسمی مواجهند اما با محدودیت های فکری، خلاقیت و ایده های نو که مواجه نیستند.
    استاندار کهگیلویه و بویراحمد با برشمردن توانایی ها و استعدادهای معلولان افزود: معلولان می‌توانند کارهای بزرگی انجام دهند و این تصورات که هر فردی که معلول است از زندگی خارج شده نادرست است.
    احمدزاده با تاکید براینکه بدون نگاه ترحم‌آمیز به جامعه معلولان خدمت کنیم، بیان کرد: باور اینکه معلولان افراد موثری هستند باوری است که ابتدا باید در میان خود معلولان ایجاد شود تا جامعه به اثرگذاری این قشر پی ببرد.
    استاندار با اشاره به اینکه ایجاد بازارچه دائمی جهت فروش تولیدات معلولان اقدام ارزشمندی است که توسط سرمایه گذار غیربومی صورت گرفت، گفت: زمینه برای حضور سرمایه گذاران در استان بیش از پیش فراهم شده است.
    دکتر احمدزاده عنوان کرد: ۱۰ غرفه از غرفه های تعاون روستایی در شهر یاسوج در اختیار معلولان قرار گرفت و قرار است با همکاری بیشتر اداره کل بهزیستی و تعاون روستایی استان تا پایان سال به ۴۵ غرفه افزایش یابد.
    استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: همه دستگاه های دولتی در خدمت جامعه معلولان باشند، ضمن اینکه سهمیه پذیرش افراد معلول در ادارات که یک تکلیف است رعایت شود.
    وی با بیان اینکه کسانی که توانایی دارند در این زمینه سرمایه گذاری و دل معلولان را شاد کنند، گفت: تاکید می کنم معاونین استاندار و مدیران کل در خصوص جامعه معلولان و بهزیستی به هر نحوی که می‌توانند حمایت و با فوریت همکاری کنند و خودم در این خصوص کوتاهی نخواهم کرد.
    استاندار از راه اندازی بازارچه دائمی فروش محصولات جامعه بهزیستی ابزار خوشحالی کرد و گفت: اشتغال جامعه معلولان جدی گرفته شود و بانک ها در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به معلولان پای کار باشند و هر جا مشکلی وجود داشت پیگیری خواهم کرد.
    احمدزاده با اشاره به اینکه اشتغال پایدار مورد تاکید بوده و دولت سیزدهم برای ایجاد اشتغال تسهیلات در اختیار استان قرار داده است، گفت: تعهد ایجاد اشتغال کهگیلویه و بویراحمد در سال گذشته ۱۳ هزار و ۵۰۰ شغل بود که ۱۲ هزار شغل پایدار ایجاد کردیم.
    به گفته احمدزاده با اشتغال ایجاد شده نرخ بیکاری کهگیلویه و بویراحمد که در ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم ۱۰٫۲ درصد بود برای اولین بار از متوسط کشوری پایین تر شد.
    وی خاطرنشان کرد: متوسط نرخ بیکاری در کشور ۹ درصد است و نرخ بیکاری استان کمتر از این عدد و ۷٫۳ درصد اعلام شد.
    استاندار عنوان کرد: در دور دوم سفر دولت به کهگیلویه و بویراحمد پروژه‌هایی از جمله پتروپالایشگاه، میدان گازی و سد کلنگ زنی و زمینه اشتغال مستقیم برای بیش از هفت هزار نفر فراهم می شود.
    دکتر احمدزاده به دیدار فتاح رئیس بنیاد مستضعفان اشاره و عنوان کرد: تعهد بنیاد مستضعفان برای ساخت مسکن مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام (ره) ۲ هزار و ۵۰۰ واحد بود.
    استاندار اضافه کرد: در این دیدار از سیدپرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی خواستیم تعداد این واحدها را افزایش دهد که قول مساعد داد.
    احمدزاده خطاب به جامعه معلولان استان گفت: معلولان عزیز گمان نکنند که فراموش شدند به فکر آنها هستیم و در دیدارهای مختلف با مسئولان کشوری قطعا دغدغه های این قشر را مطالبه می کنیم.
    انتهای پیام/سعید روزافزای

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۷:۵۳:۵۸
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • سنتکام: هیچ کشتی تجاری را در تنگه هرمز اسکورت نمی‌کنیم
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم