طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: دوشنبه 09 ژانویه 2023 , 00:29:31 | کد خبر : 8002 |
  •   

    امید گچساران؛ احداث خط دو مداره برق رسانی ایستگاه سرپری، دهدشت به دیشموک به عنوان یکی از مصوبات سفر پارسال رییس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد که از طرح های مهم عمرانی در حال اجرای استان محسوب می شود نیارمند رفع موانع برای بهره برداری به موقع است. عملیات اجرایی طرح برق دومداره مذکور پارسال […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    احداث خط دو مداره برق رسانی ایستگاه سرپری، دهدشت به دیشموک به عنوان یکی از مصوبات سفر پارسال رییس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد که از طرح های مهم عمرانی در حال اجرای استان محسوب می شود نیارمند رفع موانع برای بهره برداری به موقع است.

    عملیات اجرایی طرح برق دومداره مذکور پارسال برای تامین انرژی مورد نیاز مشترکان خانگی و چند طرح اشتغالزای صنعتی و کشاورزی آغاز شد اما اگرچه این طرح در ابتدا روند خوبی داشت، ساخت آن هم اکنون به دلیل کمبود نقدینگی و سختی کار کند شده است.

    کارشناسان با اشاره به اینکه در صورت تکمیل این طرح نه تنها پایداری برق شمار زیادی از مشترکان مناطق محروم محقق می شود بلکه زمینه تامین برق پروژه های بزرگ کشاورزی و صنعتی در شهرستان های جنوبی کهگیلویه و بویراحمد فراهم می شود تاکید می کنند تامین اعتبار برای شتاب بخشی به اجرای آن ضرورت دارد.

    کارشناسان حوزه برق این استان اعتقاد دارند که بهره برداری از خط دو مداره برق رسانی ایستگاه سرپری، دهدشت به دیشموک افزون بر فراهم کردن زمینه رفاه مردم در این منطقه گرمسیری با تامین برق طرح های بزرگ سد آبریز و پتروشیمی دهدشت زمینه افزایش تولیدات کشاورزی و ایجاد صدها فرصت شغلی را نیز فراهم می کند.

    آنان تاکید می کنند که سد آبریز که با هدف تامین آب ۳۰ هزار هکتار از زمین‌های تشنه شهرستان‌های کهگیلویه و چرام و همچنین تولید ۲۸ هزار مگاوات برق در روستایی به همین نام در حال ساخت است افزون بر ایجاد تعداد پرشماری شغل زمینه افزایش تولیدات کشاورزی و امنیت غذایی را نیز فراهم می کند.

    این صاحب نظران با یادآوری اینکه تامین برق پتروشیمی دهدشت با ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن مواد پتروشیمی و پیش بینی ۲۴۰ فرصت شغلی که از طرح های اقتصادی بزرگ کهگیلویه و بویراحمد محسوب می شود ارمغان دیگر این طرح است می گویند:طرح برق دو مداره سرپری، دهدشت به دیشموک به عنوان یکی از پروژه های پیشران باید هر چه رودتر تکمیل و بهره برداری شود.

    موانع اجرای طرح برق دو مداره سرپری، دهدشت به دیشموک

    مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:طرح برق دو مداره سرپری، دهدشت به دیشموک در پنج فاز که چهار فاز با نصب پایه بتنی و یک فاز در مسیر کوه پات در حال اجراست.

    جمال معتمدی زاده تاکید کرد: این طرح از نظر سازه ای ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

    وی افزود:احداث شبکه فشار متوسط به طول۷۹ کیلومتر ،نصب یکهزار و ۱۰۰ اصل پایه فشار متوسط، ۱۲ دستگاه دکل فلزی یا تاور از بخش های مهم این طرح است.

    معتمدی زاده عنوان کرد: از پنج فاز عملیاتی برق دو مداره سرپری، دهدشت به دیشموک ۲ فاز اجرا شده است که تنها ۱۲۰ مترسیم کشی آن باقی مانده است.

    او با بیان اینکه ۱۲۰ متر مذکور به دلیل وجود معارض اجتماعی تاکنون انجام نشده است تصریح کرد: هماهنگی های لازم با مسئولان محلی برای فراهم شدن زمینه تکمیل این بخش انجام شده و انتظار می رود موانع احداث آن برطرف شود.

    مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:تاکنون ۲۵کیلومتر از خط انتقال طرح برق دو مداره سرپری، دهدشت به دیشموک اجرا شده است.

    معتمدی زاده اظهار کرد: بخشی از خط انتقال طرح دو مداره سرپری، دهدشت به دیشموک به طول ۳.۵ کیلومتر که در بالا دست تونل کوه پات قرار دارد به دلیل سختی کار با وجود انجام سه مرحله مناقصه اجرا نشده است.

    وی در عین حال گفت: با وجود موانع مذکور شده تلاش بر این است تا پیش از رسیدن فصل گرما طرح دو مداره سرپری، دهدشت به دیشموک تا محل منطقه قلعه دختر احداث شود.

    مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد:تا زمان حاضر ۳۰ میلیارد تومان برای ساخت و ۲۰ میلیارد تومان نیز برای خرید تجهیزات مورد نیاز این طرح هزینه شده است.

    معتمدی زاده عنوان کرد: عملیات اجرایی این طرح که سال ۱۴۰۰ آغاز شده تاکنون خوب بوده اما طرح دو مداره سرپری، دهدشت به دیشموک برای شتاب بخشی نیازمند تزریق اعتبار است.

    وی اضافه کرد: برای تکمیل و بهره برداری به موقع این طرح ۱۳۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز است.

    مزایای اجرایی شدن طرح برق دو مداره سرپری، دهدشت به دیشموک

    مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد گفت:پایداری شبکه برق ۱۲ هزار خانوار متشکل از ۴۸ هزار نفر مناطق کهگیلویه،چاروسا و دیشموک از مزایای مهم طرح دومداره برق رسانی به ایستگاه سرپری، دهدشت به دیشموک است.

    معتمدی زاده اظهار داشت:تامین برق سد آبریز و کارخانه پتروشیمی دهدشت از دیگر برکات بهره برداری از این طرح است.

    پاسخ مسئولان محلی برای رفع موانع

    رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد نیز در خصوص این طرح تاکید کرد: براساس مصوبه سفر رییس جمهور به استان اعتبار مورد نیاز طرح برق دو مداره سرپری، دهدشت به دیشموک باید از محل تسهیلات ماده ۵۶ تامین شود.

    علی شهابی نصب تاکید کرد: تلاش می شود با همکاری شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد اعتبار مورد نیاز طرح مذکور تامین و به پروژه تزریق شود.

    وی تاکید کرد:سفر رییس جمهور تاکنون ارمغان های خوبی برای استان داشته و امید داریم تا با بهره برداری از طرح برق دو مداره سرپری، دهدشت به دیشموک خدمتی ماندگار به این منطقه محروم انجام شود.

    رییس‌جمهور در پنجمین سفر استانی در مهرماه ۱۴۰۰ به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کردند.

    در این سفر ۲۱۷ طرح زیربنایی، زیرساختی و توسعه محور در بخش‌های مختلف اعم از گردشگری، راه، آب ،منابع نفت و گاز، پتروشیمی، گیاهان دارویی، صنعت و کشاورزی برای عبور از محرومیت‌ها و شتاب بخشی به روند توسعه‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد به تصویب رسید.

    انتهای پیام/فرزانه شریفی

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۶:۱۳:۰۳
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است