طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: شنبه 10 دی 1401 , 12:27:05 | کد خبر : 7968 |
  •   

    امید گچساران؛ مسئولان دولت سیزدهم با برنامه ریزی برای توسعه زیرساخت های جاده یاسوج به اصفهان به عنوان حادثه خیزترین محور ارتباطی کهگیلویه و بویراحمد درتلاش هستند به کاهش خسارت های جانی و مالی سوانح رانندگی در این استان کمک کنند. براساس آمار پلیس راه کهگیلویه و بویراحمد یک چهارم از تلفات جانی سوانح رانندگی […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    مسئولان دولت سیزدهم با برنامه ریزی برای توسعه زیرساخت های جاده یاسوج به اصفهان به عنوان حادثه خیزترین محور ارتباطی کهگیلویه و بویراحمد درتلاش هستند به کاهش خسارت های جانی و مالی سوانح رانندگی در این استان کمک کنند.

    براساس آمار پلیس راه کهگیلویه و بویراحمد یک چهارم از تلفات جانی سوانح رانندگی این استان در محور ارتباطی یاسوج به اصفهان رخ می دهد به همین دلیل این مسیر به جاده مرگ یا حادثه خیزترین راه کهگیلویه و بویراحمد شهرت دارد.

    نظر به اینکه از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه امسال ۷۹ نفر در سوانح جاده ای استان جان خود را از دست داده اند که دست کم ۲۰نفر از این تعداد در تصادف های محور ارتباطی یاسوج به اصفهان جان باخته اند کارشناسان بر اهمیت ایمن سازی این راه شریانی تاکید می کنند.

    محور ارتباطی بابامیدان یاسوج به سمیرم که به غیر از استان کهگیلویه و بویراحمد محل عبور مسافران استان هایی چون خوزستان و بوشهر نیز محسوب می شود همواره شاهد تصادف های مرگباری بوده است به همین دلیل دولت مصمم است تا با ایمن سازی آن خدمت ماندگاری به توسعه استان کند.

    طول جاده مذکور ۲۰۴ کیلومتر است و ۱۵۰ کیلومتر از این جاده در کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد کارشناسان راهنمایی و استان عواملی چون کم بودن عرض جاده و تصادف های رخ به رخ را دلایل اصلی بالا بودن شمار کشته و زخمی های جاده بابامیدان، یاسوج به اصفهان می دانند به همین دلیل دولت در تلاش است تا با چهارخطه کردن این محور از وقوع سوانح رانندگی در آن پیشگیری کند.

    برنامه های پیش بینی شده

    مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد گفت: چهارخطه کردن، نصب جداکننده های بتنی و اصلاح نقاط آسیب پذیر از برنامه های دولت سیزدهم برای ایمن سازی محور ارتباطی یاسوج به اصفهان است.

    محمد راستا با اشاره به اینکه ۲۷ کیلومتر نخست جاده مذکور سال های گذشته چهارخطه شده و یک دستگاه پل ۱۵۰ متری هم در این قطعه احداث شده تاکید کرد: برای ساخت یک دستگاه پل ۱۵۰ متری دیگر در این قطعه برنامه ریزی شده است.

    وی بیان کرد: مراحل مناقصه این طرح به نام پل سه ریز انجام شده و عملیات اجرایی این طرح با پیش بینی اعتبار۷۳ میلیارد تومان در هفته آینده آغاز می شود.

    مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:همچنین طرح چهارخطه شدن قطعه دوم این جاده از کیلومتر ۲۷.۵ تا ۳۳.۱ در حال انجام برآورد اعتبار است و قرار است مراحل مناقصه آن دی ماه امسال انجام شود.

    راستا تاکید کرد: قطعه سوم محور یاسوج به اصفهان در محل کیلومتر۳۳.۱تا ۳۹.۲ و در نزدیکی روستای سمرون تا شهر پاتاوه توسط پیمانکار با ۲۶.۲ میلیارد تومان اعتبار در حال ساخت است

    مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد:تاکنون ۶ میلیارد تومان برای قطعه سوم جاده یاسوج به اصفهان هزینه شده و این طرح ۲۰درصد پیشرفت فیزیکی دارد

    راستا عنوان کرد:مطالعه جاده اصفهان از شهر پاتاوه تا پل قره به طول ۱۰ کیلومتر هم اکنون در حال مطالعه است و امسال به مناقصه می رود.

    وی تصریح کرد: چهارخطه شدن ۱۲ کیلومتر از ۱۴ کیلومتر جاده کمربندی مرکز استان که بخشی از جاده یاسوج به اصفهان است با ۴۵درصد پیشرفت فیزیکی و ۷۷ میلیارد تومان اعتبار در حال انجام است.

    راستا ادامه داد: تاکنون یک لایه از ۲ لایه آسفالت مورد نیاز ۳.۵ کیلومتر از جاده کمربندی یاسوج انجام شده است.

    مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد در مورد سه کیلومتر آخر این جاده نیز گفت: این بخش جاده یاسوج به اصفهان از محل پل تنگاری تا سه راهی سپیدار اصلاحاتی نیاز دارد که برای انجام این اقدام برنامه ریزی شده است.

    وی با اشاره به اهمیت نصب حفاظ های بتنی برای ایمن سازی محورهای ارتباطی اظهار کرد: یک قرارداد به مبلغ ۹.۵ میلیارد تومان برای نصب حفاظ های بتنی (نیوجرسی) به طول پنج کیلومتر از جاده یاسوج به اصفهان منعقد و عملیات اجرایی آن انجام می شود.

    راستا در پاسخ به سوال درباره نصب حفاظ های بتنی برای بخش های دیگر جاده یاسوج به اصفهان که درسال های پیش ساخته شده تاکید کرد: انجام این اقدام در حیطه وظایف اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان است.

    ایمن سازی با نصب حفاظ های بتنی

    مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه از یک ماه پیش تاکنون پنج کیلومتر حفاظ بتنی جداکننده در حادثه خیزترین بخش جاده اصفهان (تلگاه تا سرنجلکل،تلگاه به اصفهان) نصب شده تاکید کرد: آمار تلفات جاده ای در طول یک ماه بهره برداری از این طرح کاهش چشمگیر یافته است.

     

    عابد محمدی با اشاره به اینکه از بهمن ماه پارسال تا پایان آبان ماه امسال ۲۰ نفر در جاده یاسوج به اصفهان سرنجلکل جان خود را از دست داده اند تاکید کرد: ۷.۵ کیلومتر دیگر از چهارخطه یاسوج به اصفهان که پیش از این احداث شده تا پایان سال جاری با نصب حفاظ های بتنی ایمن سازی می شود.

    وی عنوان کرد: امسال ۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای نصب حفاظ های بتنی در ۳۵ کیلومتر از جاده های استان اختصاص یافته که اولویت اصلی برای این اقدام جاده یاسوج به اصفهان است.

    عوامل حادثه ساز جاده یاسوج به اصفهان

    رئیس پلیس راه کهگیلویه و بویراحمد گفت: یک چهارم تلفات رانندگی در محور یاسوج به اصفهان به عنوان حادثه خیزترین محور درون استانی اتفاق می افتد.

    سرهنگ بهنام ویسی پور تاکید کرد: عرض کم جاده یاسوج به اصفهان از مهمترین علل بالا بودن خسارت های جانی سوانح رانندگی این محور به عنوان یکی از راه های دسترسی مهم استان کهگیلویه و بویراحمد است.

    وی با بیان اینکه تصادف های رخ به رخ از مهمترین علت های سوانح رانندگی حادثه خیز در جاده یاسوج به اصفهان است اضافه کرد: تکمیل تعریض این محور شریانی و همچنین نصب جداکننده های فیزیکی از راهکارهای کاهش تصادف های حادثه ساز در این محور ارتباطی است.

    افزون بر ۶ هزار کیلومتر راه ارتباطی شامل اصلی، فرعی، روستایی و بزرگراه در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.

    استان کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی حدود ۷۲۶ هزار نفر جمعیت دارای هشت شهرستان، ۱۷ بخش و یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه در جنوب غربی ایران واقع شده است.

    انتهای پیام/فرزانه شریفی

     

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵, ۰۰:۴۷:۲۳
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • پست عجیب ترامپ
  • سخنگوی دولت اعلام کرد؛ نرخ سوم بنزین از بامداد ۱۷ شهریور، ۱۰ هزار تومان می‌شود
  • سپاه: ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت
  • عضو هیأت رئیسه مجلس: ارتفاعات «علی الطاهر» خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است
  • ادعای وزیر نیرو: دیگر قطعی برق برنامه‌ریزی‌شده نداریم
  • دستاورد بزرگ دانشمندان: کلیه خوک ۹ ماه در بدن بیمار ۶۶ ساله کار کرد
  • سکته قلبی در کمین جوانان/ ثبت موارد ابتلا در مردان بالای ۳۰ سال
  • لوازم خانگی دو برابر گران شد / قیمت یخچال و ماشین لباسشویی نو چقدر بالا رفت؟
  • ادعای ترامپ: ممکن است خیلی زود به کوه کلنگ حمله کنیم / ما همه کسانی را که در «کوه کلنگ» در حال جابه‌جایی هستند، می‌شناسیم؛ اگر اتفاق بدی بیفتد، به آنها حمله می‌کنیم، آن‌هم به‌شدت
  • آمریکا یک بانک بزرگ ترکیه را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد / سه نهاد مالی و بیمه‌ای در ترکیه تحریم شدند
  • ونس: قیمت بنزین بالا است، زیرا ایرانی‌ها به سمت کشتی‌های تجاری شلیک می‌کنند
  • ادعای ترامپ: ایرانی‌ها تلاش می‌کردند موشکی بسازند که مین‌های دریایی را پرتاب کند؛ من هرگز چنین چیزی نشنیده بودم، اما آنها داشتند همین کار را انجام می‌دادند / ما هر کاری را که انجام می‌دهند، می‌بینیم
  • وزیر بهداشت: در حملات شب گذشته به استان‌های مختلف کشور ۱۸ تن شهید و ۱۰۸ تن مجروح شدند
  • سپاه: با حمله به پادگان آمریکا در اردن، تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی را به درک واصل کردیم/ تاسیسات مهم و بالگردهای هجومی دشمن منهدم شدند
  • ارتش: تاسیسات راداری و مراکز تجمع نیروهای آمریکایی در پایگاه شیخ عیسی در بحرین را با پهپادهای انهدامی هدف قرار دادیم
  • توضیحات پلیس درباره برخورد خودرو با تجمع کنندگان در مشهد: راننده هیوندا حالت عادی نداشت و با سرعت نسبتا بالا و غیرمطمئن در حال عبور بود / این خودرو ابتدا با یک چانگان که در مسیر موازی آن حرکت می‌کرد، برخورد کرد/ سپس، پس از برخورد با بشکه ها و علائم ترافیکی، با جمعیت برخورد کرد
  • وزیر بهداشت: تلاش می‌کنیم واکسن آنفلوآنزا را تهیه کنیم اما قول بی‌مورد نمی‌دهیم / این موضوع به وضعیت محاصره‌ها و تحریم‌ها نیز بستگی دارد
  • سازمان هواپیمایی: هیچ نوتامی برای بسته شدن آسمان کشور صادر نشده
  • یک منبع نظامی: ایران به حملات آمریکا پاسخ چند برابری می‌دهد / منافع و پایگاه‌های آمریکایی در منطقه به سرعت زیر ضرب ایران قرار می‌گیرند
  • ادعای ترامپ درباره ایران: اگر آنها تلافی کنند، خیلی شدیدتر هدف قرار خواهند گرفت و اگر دوباره این کار را انجام دهند، دیگر وجود نخواهند داشت / توافق با آنها حتی ارزش کاغذی را که روی آن نوشته شده ندارد؛ ما فرصت‌های زیادی به آنها دادیم