طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: جمعه 16 دسامبر 2022 , 16:26:28 | کد خبر : 7859 |
  •   

    امید گچساران؛ متقاضیان وام مسکن روستایی همچنان مشکلاتی برای دریافت این تسهیلات دارند در حالی که مسئولان اعلام کرده بودند که همه موانع پرداخت برطرف شده است. با وجود کش و قوس های فراوان در تخصیص تسهیلات مسکن روستایی، همچنان بسیاری از روستاییان این تسهیلات را دریافت نکرده‌اند و از سوی دیگر هم برخی از […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    متقاضیان وام مسکن روستایی همچنان مشکلاتی برای دریافت این تسهیلات دارند در حالی که مسئولان اعلام کرده بودند که همه موانع پرداخت برطرف شده است.

    با وجود کش و قوس های فراوان در تخصیص تسهیلات مسکن روستایی، همچنان بسیاری از روستاییان این تسهیلات را دریافت نکرده‌اند و از سوی دیگر هم برخی از بانک ها در اجرا و پرداخت این تسهیلات همکاری لازم را با متقاضیان ندارند. در این شرایط افزایش هزینه های ساخت و اجرای پروژه ها و همچنین افزایش هزینه های مصالح ساختمانی باعث شده است که بسیاری از روستاییان در همان واحدهای مسکونی فرسوده و غیر مقاوم خود ساکن شوند.

    این در حالی است که اکبر نیکزاد رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اعلام کرده بود که مشکل اعطای وام ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی برطرف شده و اصلاحیه هایی که این تسهیلات لازم داشت انجام شده و در حال حاضر متقاضیان می توانند این تسهیلات را دریافت کنند.

    او ادامه داد:  قبول نکردن سفته های زنجیره ای و ضمانت های بانکی و از سوی دیگر عدم پرداخت تسهیلات به شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر از مشکلاتی بود که اصلاحیه های آن ها انجام شده است.

    بعد از ابلاغ هنوز تسهیلاتی به روستاها نرسیده است

     قنبری یکی از روستاییان متقاضی وام مسکن به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از سال گذشته به دنبال دریافت وام ۲۰۰ میلیون تومانی هستم اما هنوز هیچ تسهیلاتی دریافت نکرده ام و از طرف دیگر بانک ها هم در پرداخت این تسهیلات اذیت می کنند.

    همچنین حسینی یکی دیگر از متقاضیان این وام می گوید: برای دریافت ضمانت و سفته بانکی بسیاری از بانک ها  سختگیری می کنند و به چندین بانک مراجعه کردم هیچ کدام همکاری لازم را ندارند.

    بانک ها در پرداخت تسهیلات همکاری می کنند

    در همین رابطه مجید جودی معاون بازسازی مسکن روستایی بنیاد مسکن  در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه همکاری بانک ها در پرداخت تسهیلات مسکن روستایی خوب شده  است گفت:  در حال حاضر تمامی بانک ها تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی را پرداخت می کنند.

    به گفته معاون مسکن روستایی بنیاد مسکن، ۶۹ هزار تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی از ۲۰۰ هزار تسهیلات ابلاغ شده و تا هفته آینده سایر تسهیلات ابلاغ خواهد شد.

    فرم ج متقاضیان مسکن روستایی قرمز می شود

    یکی از اصلی ترین مشکلات در حوزه تسهیلات مسکن روستایی قرمز شدن فرم ج دریافت کنندگان است که در حال حاضر بسیاری از متقاضیان با این مشکل مواجه شده اند اما رئیس بنیاد مسکن در پاسخ به این موضوع گفت: به دلیل آنکه برای پرداخت تسهیلات ۲۰۰میلیون تومانی یارانه بسیار زیادی پرداخت شده است و از طرف دیگر به دلیل آنکه بعد از دریافت این تسهیلات بسیاری از سازندگان صاحب مسکن می شوند بنابراین فرم  ج متقاضیان پس از دریافت این تسهیلات قرمز می شود. 

    این در حالی است که بسیاری از سازندگان و متقاضیان از این موضوع هم گله مند هستند .

    موضوع افزایش قیمت مصالح ساختمانی هم اخیرا یکی دیگر از نگرانی های روستاییان است که باعث شده بسیاری از آنها با مشکل مواجه شوند و کمبود سیمان و مصالح ساختمانی دیگر از جمله فولاد هم باعث شده که بسیاری از آنها پروژه ها را نیمه کاره رها کنند.

    ۲۰۰ میلیون تومان در حال حاضر کفاف هزینه ساخت را نمی دهد

    غضنفری یکی از روستاییان به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اگر تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی را زودتر به ما پرداخت می کردند الان با این مشکل مواجه نبودیم. اکنون با ۲۰۰ میلیون تومان با توجه به این هزینه ها و گرانی ها نمی شود واحد مسکونی ساخت و باید این زمستان هم با واحد نیمه کاره سر کنیم تا شاید فرجی شود و قیمت ها کمی ارزان تر شود.

    براساس این گزارش با وجود این مشکلات هنوز بسیاری از سازندگان نتوانسته اند این تسهیلات را دریافت کنند و اصلی ترین چالش ها را هم متقاضیان شهرهای زیر ۲۵هزار نفر دارند که پیش از این تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی به آنها تعلق نمی گرفته و با رایزنی های صورت گرفته این مشکل برطرف شده اما همچنان این متقاضیان در اولویت نیستند.

    با توجه به آنکه باید سالانه ۲۰۰ هزار  واحد مسکن روستایی مقاوم سازی و بازسازی شود این مشکلات باید هرچه سریعتر برطرف شده و بازار مسکن روستایی هم جان تازه ای بگیرد.

    انتهای پیام/باشگاه خبرنگاران

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۵:۳۱:۲۷
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است