طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: پنج‌شنبه 15 دسامبر 2022 , 12:27:59 | کد خبر : 7845 |
  •   

    امید گچساران؛ کارخانه مواد غذایی بیدزرد گچساران با نام برجیس که هم اکنون با کمتر از ۳۰درصد ظرفیت در حال فعالیت است به عنوان یکی از قابلیت های مغفول برای ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم و همچنین رونق تولید این شهرستان به تامین سرمایه در گردش نیاز دارد. این کارخانه که یکی از […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    کارخانه مواد غذایی بیدزرد گچساران با نام برجیس که هم اکنون با کمتر از ۳۰درصد ظرفیت در حال فعالیت است به عنوان یکی از قابلیت های مغفول برای ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم و همچنین رونق تولید این شهرستان به تامین سرمایه در گردش نیاز دارد.

    این کارخانه که یکی از معدود کارخانه های بزرگ تولید کنسرو کهگیلویه و بویراحمد است دارای خطوط تولید کنسرو، ترشیجات، مربا، آب معدنی و آب لیمو و همه امکانات مورد نیاز فعالیت از آب تا تجهیزات مورد نیاز فعالیت است اما تنها ۲ خط تولید کنسرو و آب لیموی آن در حال فعالیت می باشد و تجهیزات سایر خطوط در حال خاک خوردن است.

    کارخانه برجیس گچساران که پنج مصوبه کارگروه اشتغال و رفع موانع تولید کهگیلویه و بویراحمد را دارد به دلیل بدهکار بودن؛ وام بانکی به آن اختصاص نمی یابد و تلاش سرمایه گذار برای تامین سرمایه با فروش املاک شخصی ناکام مانده و در آستانه تعطیلی قرار گرفته است.

    کارخانه یاد شده پیش از این ۲ وام یکی به مبلغ یک میلیارد تومان و یک وام دیگر به مبلغ یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان دریافت کرده است اما به گفته سرمایه گذار به دلیل بالا بودن نرخ بهره تعدادی از اقساط آن پرداخت نشده است.

    این واحد تولیدی ۱۱ سال پیش با پنج میلیارد تومان سرمایه گذاری در شهرک صنعتی چهاربیشه شهرستان احداث شد و در سال های نخست فعالیت با وجود راه اندازی چهار خط تولید ۸۰ نفر نیروی کار داشته اما پس از مواجه شدن با موانع سرمایه در گردش تولید کاهش و شمار کارگران آن به ۲۳ نفر کاهش یافت.

    از آنجا که از سویی ساخت و تجهیز یک واحد تولیدی در حد و اندازه برجیس نیازمند حداقل ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری است و از سوی دیگر احداث چنین کارخانه ای زمانبر است کمک به سرمایه گذار برای فعال کردن همه خطوط تولید این واحد ضروری به نظر می رسد.

    وضعیت تولید در کارخانه برجیس

    سرمایه گذار کارخانه برجیس گچساران می گوید:در زمان حاضر تنها یک خط تولید کارخانه در بخش آب لیمو فعالیت دارد و خط تولید کنسرو بادنجان نیمه فعال است.

    اسماعیل توکل پور تاکید کرد: خط تولید کنسرو بادنجان این کارخانه با تامین مواد اولیه از سوی کارخانه های مواد غذایی دیگر فعالیت می کند و بابت هر قوطی کنسرو تنها ۸۰۰ تومان دست مزد دریافت می کند که هزینه حقوق کارگران را هم تامین نمی کند.

    وی بیان کرد: نبود سرمایه در گردش برای تامین مواد اولیه علت اصلی غیرفعال بودن خطوط تولید کارخانه برجیس در گچساران است.

    سرمایه گذار کارخانه برجیس گچساران تصریح کرد: برای به ظرفیت رسانی این واحد تولیدی حداقل ۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

    توکل پور با اشاره به پرداخت یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان وام بانکی برای راه اندازی این کارخانه در سال های گذشته گفت: هم اکنون برای تسویه این وام چند برابر این مبلغ باید به بانک پرداخت شود.

    ظرفیت های کارخانه برجیس

    سرمایه گذار کارخانه برجیس گچساران با اشاره به اینکه بازار فروش محصولات تولیدی این کارخانه در داخل و خارج از کشور هدفگذاری شده از مسئولان خواست با اختصاص وام ارزان قیمت به راه اندازی همه خطوط این واحد تولیدی کمک شود.

    وی عنوان کرد: هم اکنون افزون بر بازار خوب داخلی متقاضیانی از کشورهای عمان، عراق،کویت وارمنستان درخواست خرید محصولات کارخانه برجیس را دارند اما سرمایه گذار پولی برای تامین مواد اولیه ندارد.

    توکل پور تاکید کرد: فعال شدن همه خطوط کارخانه برجیس گچساران می تواند ۱۵۰ شغل مستقیم و ۴۰۰ شغل غیرمستقیم ایجاد کند.

    وی بیان کرد: کارخانه برجیس در زمان فعال بودن تنها هشت ساعت تولید داشت اما ۳۲هزار شیشه آب لیمو، ۳۵هزار شیشه ترشیجات، ۲۸ هزار قوطی خاویار بادنجان و ۱۸ هزار بطری مربا تولید و روانه بازار می کرد.

    کمک به بازگشت کارخانه های راکد به چرخه تولید دولت سیزدهم در گچساران

    فرماندار گچساران با اشاره به اینکه سه واحد صنعتی در دولت سیزدهم در شهرک صنعتی این شهرستان راه اندازی و به چرخه تولید بازگشته اند گفت: کمک به بازگشت کارخانه های راکد به چرخه تولید رویکرد تیماقتصادی دولت سیزدهم در این شهرستان است.

    روان بخش دیهیم خوب با بیان اینکه با راه اندازی مجدد کارخانه ماشین سازی گچساران به عنوان مهمترین واحد غیرفعال بازگشته به تولید در گچساران بیش از ۱۲۰ نفر مشغول بکار شدند ابراز امیدواری کرد: تلاش ها برای رونق تولید در کارخانه های این شهرستان ادامه یابد.

    وی تعداد واحدهای فعال در شهرک صنعتی گچساران و ناحیه صنعتی ناصرآباد این شهرستان را ۵۴ مورد اعلام کرد و افزود: ۲۷ واحد صنعتی در شهرک صنعتی گچساران و ناحیه صنعتی ناصر آباد هم اکنون غیر فعال است.

    دیهیم خوب تصریح کرد: همچنین در دولت سیزدهم هشت قرارداد واگذاری زمین برای اجرای طرح های اقتصادی در شهرک صنعتی و ناحیه صنعتی ناصرآباد انجام شد.

    وی ابراز کرد: هم اکنون قراردادهای در دست ساخت در فاز یک شهرک های صنعتی گچساران ۳۷ واحد است.

    انتهای پیام/فرزانه شریفی

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۴:۵۳:۱۴
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است