طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: چهارشنبه 09 آذر 1401 , 00:32:09 | کد خبر : 7746 |
  •   

    امید گچساران؛ معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بر توجه به مقوله پیشگیری در حوزه مدیریت بحران‌ها تاکید کرد. کیامرت حاجی‌زاده در مانور آمادگی زلزله که در مدرسه مصلی‌نژاد شهر یاسوج برگزار شد با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان‌های بلاخیز کشور است، گفت: توپوگرافی و شرایط خاص اقلیمی و فعال […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بر توجه به مقوله پیشگیری در حوزه مدیریت بحران‌ها تاکید کرد.

    کیامرت حاجی‌زاده در مانور آمادگی زلزله که در مدرسه مصلی‌نژاد شهر یاسوج برگزار شد با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان‌های بلاخیز کشور است، گفت: توپوگرافی و شرایط خاص اقلیمی و فعال بودن گسل‌های زلزله، کهگیلویه و بویراحمد را در زمره استان‌های بلاخیز کشور قرار داده و آخرین زلزله‌ای که موجب خسارت فراوان به روستاها و مناطق استان شد زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی‌سخت بود لذا باید همواره در آمادگی به سر ببریم.

    معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در حوزه مدیریت بحران پیشگیری سرلوحه کار باشد، افزود: در جلسات و برنامه‌های متعدد و مختلف تاکید کردیم که فرهنگ مدیریتی در استان باید با فرهنگ پیش‌بینی و پیشگیری همخوانی داشته باشد تا در مواقع بحران کمتر متحمل خسارت و ضرر و زیان شویم.

    وی در ادامه با بیان اینکه برخی از حوادث و بحران‌ها مانند سیل و آتش‌سوزی قابل پیش‌بینی است، افزود: برای مواقع زلزله آنچه به کمک می‌آید آگاهی بخشی و آموزش است، ضمن اینکه بناهای ساختمانی که احداث می‌شوند باید ایمن و مستحکم باشند.

    حاجی‌زاده عنوان کرد: توجه جدی بر نظارت فنی بر ساخت و سازها، کنترل کیفیت مصالح ساختمانی و نظارت مهندسی دیگر موارد بسیار مهم بر جلوگیری از خسارت در زمان زلزله است بنابراین مهندسین ناظر از بنا تا نمای ساختمان را مورد نظارت قرار دهند.

    وی ادامه داد: نظارت برهمه بناها و ساخت و سازها از جمله ساختمان‌های دولتی مانند مدارس باید بیشتر در دستور کار قرار گیرد و مانور زلزله در مدارس به این دلیل از اهمیت بالایی برخوردار است که فراوانی جمعیت در مدارس و مراکز دانشگاهی است.

    معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه حساسیت برای همه جامعه به خصوص دانش‌آموزان به دلیل انبوه جمعیت بیشتر باشد، گفت: مانور زلزله همه ساله با همکاری دستگاه‌های عضو ستاد بحران در مدارس برگزار می‌شود که هدف از برگزاری مانور در مدارس، بررسی نقاط ضعف و قوت در بحران‎ها و ارتقاء آن است و اگر تهدیدی در حین انجام این مانورها وجود دارد به فرصت تبدیل شود.

    حاجی‌زاده با بیان اینکه مانورها باید حقیقی باشند، گفت: به دلیل بلاخیز بودن استان مانورها حقیقی برگزار شود، آخرین بلای طبیعی که استان شاهد آن بود طوفان مانسون بود و علی‌رغم اینکه بعد از سیستان و بلوچستان دومین استان پربارش کشور بودیم اما با آمادگی دستگاه‌های عضو ستاد بحران، آگاهی بخشی مناسب رسانه‌ها و ارسال هشدار پیامکی از این طوفان بدون فوتی یا حتی مصدومی به سلامت عبور کردیم.

    حاجی‌زاده در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه هزینه برای پیشگیری از بحران سرمایه‌گذاری است، خاطرنشان کرد: مقوله پیشگیری سرلوحه کار حوزه بحران باشد چرا که اگر در بحران‌ها جان فردی به خطر بیفتد قابل جبران نیست.

    انتهای پیام/سعید روزافزای

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵, ۲۱:۴۳:۱۷
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • سپاه: ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت
  • عضو هیأت رئیسه مجلس: ارتفاعات «علی الطاهر» خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است
  • ادعای وزیر نیرو: دیگر قطعی برق برنامه‌ریزی‌شده نداریم
  • دستاورد بزرگ دانشمندان: کلیه خوک ۹ ماه در بدن بیمار ۶۶ ساله کار کرد
  • سکته قلبی در کمین جوانان/ ثبت موارد ابتلا در مردان بالای ۳۰ سال
  • لوازم خانگی دو برابر گران شد / قیمت یخچال و ماشین لباسشویی نو چقدر بالا رفت؟
  • ادعای ترامپ: ممکن است خیلی زود به کوه کلنگ حمله کنیم / ما همه کسانی را که در «کوه کلنگ» در حال جابه‌جایی هستند، می‌شناسیم؛ اگر اتفاق بدی بیفتد، به آنها حمله می‌کنیم، آن‌هم به‌شدت
  • آمریکا یک بانک بزرگ ترکیه را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد / سه نهاد مالی و بیمه‌ای در ترکیه تحریم شدند
  • ونس: قیمت بنزین بالا است، زیرا ایرانی‌ها به سمت کشتی‌های تجاری شلیک می‌کنند
  • ادعای ترامپ: ایرانی‌ها تلاش می‌کردند موشکی بسازند که مین‌های دریایی را پرتاب کند؛ من هرگز چنین چیزی نشنیده بودم، اما آنها داشتند همین کار را انجام می‌دادند / ما هر کاری را که انجام می‌دهند، می‌بینیم
  • وزیر بهداشت: در حملات شب گذشته به استان‌های مختلف کشور ۱۸ تن شهید و ۱۰۸ تن مجروح شدند
  • سپاه: با حمله به پادگان آمریکا در اردن، تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی را به درک واصل کردیم/ تاسیسات مهم و بالگردهای هجومی دشمن منهدم شدند
  • ارتش: تاسیسات راداری و مراکز تجمع نیروهای آمریکایی در پایگاه شیخ عیسی در بحرین را با پهپادهای انهدامی هدف قرار دادیم
  • توضیحات پلیس درباره برخورد خودرو با تجمع کنندگان در مشهد: راننده هیوندا حالت عادی نداشت و با سرعت نسبتا بالا و غیرمطمئن در حال عبور بود / این خودرو ابتدا با یک چانگان که در مسیر موازی آن حرکت می‌کرد، برخورد کرد/ سپس، پس از برخورد با بشکه ها و علائم ترافیکی، با جمعیت برخورد کرد
  • وزیر بهداشت: تلاش می‌کنیم واکسن آنفلوآنزا را تهیه کنیم اما قول بی‌مورد نمی‌دهیم / این موضوع به وضعیت محاصره‌ها و تحریم‌ها نیز بستگی دارد
  • سازمان هواپیمایی: هیچ نوتامی برای بسته شدن آسمان کشور صادر نشده
  • یک منبع نظامی: ایران به حملات آمریکا پاسخ چند برابری می‌دهد / منافع و پایگاه‌های آمریکایی در منطقه به سرعت زیر ضرب ایران قرار می‌گیرند
  • ادعای ترامپ درباره ایران: اگر آنها تلافی کنند، خیلی شدیدتر هدف قرار خواهند گرفت و اگر دوباره این کار را انجام دهند، دیگر وجود نخواهند داشت / توافق با آنها حتی ارزش کاغذی را که روی آن نوشته شده ندارد؛ ما فرصت‌های زیادی به آنها دادیم
  • اکسیوس مدعی شد؛ ترامپ در حال بررسی حملات محدود علیه ایران
  • معاون پزشکیان: شرایط اقتصادی خوب نیست؛ مجبوریم پول چاپ کنیم