طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: سه‌شنبه 29 نوامبر 2022 , 16:25:17 | کد خبر : 7740 |
  •   

    امید گچساران؛ دانش آموزان ۸۰ مدرسه در سراسر استان کهگیلویه و بویراحمد تحت تعلیم ۸۰ مربی جمعیت هلال احمر بیست و چهارمین مانور سراسری زلزله و ایمنی را به صورت همزمان اجرا کردند . آژیر بیست و چهارمین مانور سراسری زلزله و ایمنی با شعار مدرسه ایمن، جامعه تاب آور با مشارکت هشتاد مربی جمعیت […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    دانش آموزان ۸۰ مدرسه در سراسر استان کهگیلویه و بویراحمد تحت تعلیم ۸۰ مربی جمعیت هلال احمر بیست و چهارمین مانور سراسری زلزله و ایمنی را به صورت همزمان اجرا کردند .

    آژیر بیست و چهارمین مانور سراسری زلزله و ایمنی با شعار مدرسه ایمن، جامعه تاب آور با مشارکت هشتاد مربی جمعیت هلال احمر در سراسر استان کهگیلویه و بویراحمد به صدا درآمد .
    مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص این مانور بیان داشت: بیست و چهارمین مانور سراسری زلزله و ایمنی با شعار مدرسه ایمن ،جامعه تاب آور با مشارکت ۸۰ مربی امداد و نجات هلال احمر در هشتاد مدرسه در سراسر استان به صورت همزمان و با هدف کسب آموزش و مهارت افزایی دانش آموزان در خصوص استانداردهای پناهگیری و خروج اضطراری با همکاری مدیریت بحران استانداری، آموزش و پرورش استان ، فرمانداری ها ،مرکز فوریت‌های پزشکی استان و آتش نشانی شهرستان ها برگزار شد .
    کاظم فلاحی دوست عنوان کرد:مانور سراسری زلزله و ایمنی که هر سال در روز ۸ آذر برگزار می‌شود یک هشدار است و تلنگری است به دانش آموزان که با بحث زلزله آشنا شوند و با تحقیقات و پژوهش خود و کسب آموزه های پیشگیری و مقابله با حوادث طبیعی در تاب آوری جامعه و خانواده کمک موثری داشته باشند ، این مانورها به عنوان آموزش های اولیه و آشنایی بیشتر عموم جامعه با شرایط بحرانی برگزار می شود و در جای خود حائز اهمیت است، لکن مهمتر از آن شرکت مردم عزیز در کلاس های آموزشی حقیقی و مجازی و کسب مهارت های مقابله با تهدیدها و جلوگیری از صدمات است ، دانش آموزان عزیز از طریق حضور در دوره‌های دادرس عادی و پیشرفته و عموم مردم با مراجعه به سایت خادم و .members.rcs.ir می توانند از آموزشهای رایگان و تخصصی جمعیت هلال احمر بهره مند شوند و خود را به معلومات امدادی تجهیز کنند .
    فلاحی دوست افزود: تکرار این مانورها و ارزیابی دقیق کارشناسان تخصصی امداد ونجات در جمعیت هلال احمر باعث برآورد نقاط ضعف و قوت در این خصوص و بالارفتن سطح کیفی عملیات‌های خود امدادی و دیگر امدادی در شرایط واقعی خواهد بود، امسال برای اولین بار با اعزام هشتاد مربی به هشتاد مدرسه در سراسر استان و ارائه آموزش های قبل از مانور به دانش آموزان رشد چشمگیری از نظر کمی نیز داشته‌ایم که انشاالله باعث ورزیدگی بیشتر در سیستم آموزشی این جمعیت خواهد بود .

    مدیرعامل هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد در پایان ودر جمع دانش آموزان حاضر در مانور سراسری زلزله و ایمنی در دبیرستان دخترانه آرمیتا مصلی نژاد یاسوج از همه دانش آموزان سراسر استان دعوت کرد با مراجعه به سامانه members.rcs.ir به عضویت جمعیت هلال احمر در آمده و به عنوان اعضای داوطلب در یاری رساندن به مردم سهیم باشند .

    رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بویراحمد در ابتدای مانور سراسری زلزله و ایمنی اظهار داشت: مانور امسال با رویکرد آگاهی‌بخشی به دانش‌آموزان ،معلمان و عموم مردم هم محل با مدارسی که مانور برگزار خواهند کرد برگزار شد تا در صورت بروز حادثه بتوانیم به بهترین وجه و در بهترین زمان با انجام پناهگیری مطمئن و امن و با آرامش و رعایت اصول خروج اضطراری و به دور از هرگونه هیجان و عجله از آسیب های محتمل جلوگیری کنیم.

    دهش گفت: در ارزیابی زلزله های اخیر بیشترین حادثه و بالاترین آمار مصدومیت مربوط به نحوه نادرست خروج اضطراری در لحظات اولیه حادثه و زلزله بوده است که برآنیم با انجام آموزش‌های همگانی و مستمر آن را کاهش دهیم.

    انتهای پیام/سعید روزافزای

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۴:۵۳:۳۵
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است