طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: شنبه 19 نوامبر 2022 , 12:27:06 | کد خبر : 7684 |
  •   

    امید گچساران؛ عباس رزمی مدیر ایمنی، بهداشت، محیط زیست و مدیریت بحران شرکت ملی نفت ایران و هیات همراه از تاسیسات شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران بازدید نمودند. مدیر اچ اس ای شرکت ملی نفت ایران وی در جمع مدیران شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران گفت: اهمیت ذاتی و حیاتی صنعت […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    عباس رزمی مدیر ایمنی، بهداشت، محیط زیست و مدیریت بحران شرکت ملی نفت ایران و هیات همراه از تاسیسات شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران بازدید نمودند. مدیر اچ اس ای شرکت ملی نفت ایران وی در جمع مدیران شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران گفت: اهمیت ذاتی و حیاتی صنعت نفت کشور ایجاب می‌کند تا علاوه بر حفاظت از تاسیسات و سرمایه‌های فیزیکی این صنعت بزرگ از نیروی انسانی آن که از جایگاهی ارزشمند و والا برخوردار است به درستی صیانت شود.

    وی اظهار داشت: ضرورت گسترش و تقویت سامانه‌های نظارتی و کنترل دقیق عملیات به عنوان حلقه نهایی پیشگیری از حوادث است و این مهم جز با اشاعه و تعمیم انضباط صنعتی در کلیه واحدهای سازمانی به خصوص تاسیسات عملیاتی، در اولویت قراردادن آموزش مستمر و رعایت دقیق الزامات و ضوابط ایمنی در همه سطوح، اقدامات پیشگیرانه با مشارکت کلیه کارکنان محقق نمی‌شود.
    رزمی با اشاره به اهمیت حفظ دارایی های فیزیکی و انسانی صنعت نفت، بر امر بازرسی مجدانه و سختگیرانه در ۳ حوزه سلامت، ایمنی و محیط زیست تاکید کرد و گفت: با اتکا به توانمندی های داخلی و استفاده از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان می بایست چالش ها به فرصت تبدیل شوند و در این راستا استفاده از تجهیزات تخصصی مدنظر است.

    وی افزود: اکنون می بایست با در اختیار داشتن علم و دانش فنی در جای جای صنعت به ویژه در مناطق عملیاتی، مهارت بکارگیری تجهیزات برای کاستن از ریسک حوادث انسانی اعمال شود که این مهم تنها با ارتقا سطح دانش و مهارت کارکنان و توانمند سازی ایشان میسر خواهد بود.
    مدیر HSE شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: می بایست به سمت آموزش ها و فناوری های نوین حرکت کنیم و با صرف هزینه، سلامت و افزایش بهره وری دارایی های انسانی و فیزیکی سازمان را تضمین کنیم.
    رزمی با اشاره به این که یکی از دغدغه های اصلی صنعت نفت، حفظ سلامت کارکنان، چه به لحاظ جسمی و چه روحی است، عنوان کرد: علاوه بر اهمیت بحث آموزش کارکنان، ایجاد امکانات رفاهی برای ایشان و خانواده های آن ها در فهرست اولویت های شرکت ملی نفت ایران قرار دارد.

    وی افزود: در همین راستا، یکی از برنامه های اولویت دار این مدیریت، بازدید از حوزه های مختلف به ویژه مناطق عملیاتی است تا بتوان از نزدیک با دغدغه های کارکنان آشنا شد و صحبت های این عزیزان را شنید تا در ادامه بتوان چالش ها را به فرصتی برای بهبود شرایط تبدیل کرد.

    وی با بیان اینکه حرکت به سوی رفع نیازهای اساسی جهت فرهنگ سازی به سلامت خود کارکنان و حفظ دارایی های صنعت ختم خواهد شد، خاطرنشان کرد؛ بر همین اساس بازدیدهای میدانی و حضور در کنار نیروها و جلسه با مدیران را در برنامه کاری خود قرار داده ایم.مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران گفت: ساختار ایمنی و آتش نشانی از دیرباز در صنعت نفت اهمیت ویژه ای داشته و امروز نیز ارتقا این واحد اولویت اصلی صنعت نفت است.

    مهرداد کاهکش تصریح کرد: صنعت نفت در زمینه ایمنی دارای سابقه و عملکرد درخشانی است چرا که اگر امروز در زمینه تولید به نقطه مطلوبی رسیده ایم، نتیجه بازرسی های به موقع افسران و بازرسان ایمنی و آتش نشانی است.

    مدیرعامل نفت گچساران خاطرنشان کرد: تمامي حوادث و اتفاقات قابل‌كنترل و پيشگيري هستند و به‌ويژه در عرصه‌هاي صنعتي و توليدي با به‌كاربستن اصول ايمني و رعايت‌استانداردهاي كار مي‌توان احتمال وقوع حوادث را به حداقل ممكن كاهش داد و به همین جهت تمام سعی و تلاش ما در استفاده از تجهیزات روز دنیا همراه با آموزش است که در این زمینه موفق عمل کرده ایم.

    وی به عملکرد پیشگیرانه واحد HSE شرکت نفت گچساران در کنار تلاش برای ارتقا در بین سایر شرکت ها اشاره کرد و افزود: ویژگی خاص شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران نسبت به دیگر شرکت ها موجب شده است، بیشترین ایستگاه آتش نشانی در تاسیسات متعلق به این شرکت باشد و ما نیز در این خصوص تمام تلاش خود را بکار برده ایم‌ تا بتوانیم از به روزترین تجهیزات خدمات رسانی برخوردار باشیم.

    انتهای پیام/سعید روزافزای

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۴:۴۲:۴۹
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است