

امید گچساران؛ رییس اداره امور مراتع و بیابان منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاکنون ۳۱۴هزار و ۷۵۶هکتار از مراتع این استان پس از انجام مراحل قانونی قرارداد به مرتعداران واگذار شده است. سلیمان محمدی با اشاره به اینکه بخش عمده ای از مراتع کهگیلویه و بویراحمد در شهرستان گچساران قرار دارد اظهار […]

رییس اداره امور مراتع و بیابان منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاکنون ۳۱۴هزار و ۷۵۶هکتار از مراتع این استان پس از انجام مراحل قانونی قرارداد به مرتعداران واگذار شده است.
سلیمان محمدی با اشاره به اینکه بخش عمده ای از مراتع کهگیلویه و بویراحمد در شهرستان گچساران قرار دارد اظهار داشت: بیشترین واگذاری مراتع استان در این شهرستان صورت گرفته است.
کهگیلویه و بویراحمد ۵۵۲ هزار هکتار مرتع دارد که بیش از ۳۰۰ هزار هکتار از این عرصه های طبیعی در شهرستان گچساران قرار دارد.
وی افزود: این میزان مرتع در قالب ۵۵ طرح به چهار هزار و ۴۷۹ خانوار در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد واگذار شده است.
رییس اداره امور مراتع و بیابان منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: واگذاری مراتع پس از انجام مراحل نقشه برداری از سوی کارشناسان و تصویب در کمیته فنی به صورت ۳۰ ساله انجام می شود.
وی ابراز داشت:امسال نیز اجرای طرح های مرتعداری در ۲۰ هزار هکتار از مراتع استان برنامه ریزی شده است.
رییس اداره امور مراتع و بیابان منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت :با واگذاری این عرصه های طبیعی به مرتعداران بهره برداران ضمن استفاده از مزایای مراتع صیانت از این سرمایه های طبیعی را عهده می گیرند.
محمدی بیان کرد:طرح واگذاری مراتع استان به بهره برداران با هدف حفظ،احیای مراتع و مدیریت اصولی اجرا می شود.
محمدی تاکید کرد:براساس برنامه ریزی انجام شده برای بهبود و ارتقای معیشت اقتصادی بهرهبرداران افزون بر تولید علوفه فعالیت هایی چون زنبورداری، آبزی پروری، پرواربندی، زراعت گیاهان دارویی ،کشت علوفه کاری در این عرصه های طبیعی قابل اجراست.
وی اضافه کرد: مشارکت بهرهبرداران راهکاری اصولی برای مدیریت مراتع است که این مهم یکی از اولویتهای سازمان جنگل ها ، مراتع و آبخیزداری استان است.
محمدی اظهار داشت:مجریان طرح های مرتعداری و بهرهبرداران عرصههای منابع طبیعی موثرترین نقش را در حفاظت از مراتع به عهده دارند به همین دلیل احاله مدیریت طرح های مرتعداری این استان در دستور کار قرار گرفته است.
کهگیلویه و بویراحمد ۵۵۲ هزار هکتار مرتع و۸۸۰ هزار هکتار جنگل دارد.
انتهای پیام/فرزانه شریفی

- تـــازه ترین خبرها
- پـــربازدیدترین ها
- برکات برف و باران در کهگیلویه و بویراحمد از آبگیری سدها تا تامین علوفه دام
- ردپای همدلی در آیین های سنتی کهگیلویه و بویراحمد
- رئیس روابط عمومی مناطق نفتخیز جنوب: خدمات نفت به مردم اطلاع رسانی شود
- ۸۰ میلیارد تومان برای ایمن سازی جاده های کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافت
- برنامه های دولت برای ایمن سازی حادثه خیزترین جاده کهگیلویه و بویراحمد چیست؟
- ۱۲۰ نفر از عشایر کهگیلویه و بویراحمد برای دریافت وام خرید علوفه به بانک معرفی شدند
- برپایی ایستگاه سلامت وفراخوان عضویت توسط جمعیت هلال احمر گچساران+گزارش تصویری
- رضایتمندی بازرسان سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور از وضعیت انبارداری امداد ونجات جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد و اعلام نیاز به زیرساخت های لجستیکی در شهرستانها+گزارش تصویری
- آغاز هفتمین مرحله فراخوان عمومی عضویت سازمان جوانان هلال احمر در استان کهگیلویه و بویراحمد
- استقرار بانوان نجاتگر جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد در مرکز کنترل هماهنگی معاون امداد و نجات