طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: پنج‌شنبه 22 سپتامبر 2022 , 00:28:22 | کد خبر : 7189 |
  •   

    امید گچساران؛ معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: در آستانه بازگشایی مدارس پلیس نظارت بیشتری بر مدارس و دانشگاه‌ها داشته باشد. سید جواد هاشمی مهر در نشست کارگروه مبارزه با مواد مخدر با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس گفت: مواد مخدر تهدید جدی برای جامعه است و می‌طلبد فرمانداران […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: در آستانه بازگشایی مدارس پلیس نظارت بیشتری بر مدارس و دانشگاه‌ها داشته باشد.

    سید جواد هاشمی مهر در نشست کارگروه مبارزه با مواد مخدر با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس گفت: مواد مخدر تهدید جدی برای جامعه است و می‌طلبد فرمانداران استان با احساس مسئولیت جلسات مبارزه با مواد مخدر را برگزار و فعالیت بیشتری در این زمینه داشته باشند.

    معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه مبارزه جدی با مواد مخدر همکاری و مسئولیت‌پذیری همه دستگاه‌ها را می‌طلبد، افزود: فراجا در زمینه برخورد با مواد مخدر پای کار است و شهدای زیادی برای امنیت و آسایش مردم تقدیم کرده است.

    وی با اشاره به حوادث اخیر و هجمه دشمنان علیه نیروی انتظامی و پلیس گفت: هجمه دشمنان علیه نیروی انتظامی یعنی اینکه پلیس به وظیفه خود به نحو احسن عمل کرده است و با حضور در همه میادین از سیل و زلزله گرفته تا اعمال قانون به دنبال رفاه مردم است که قدردان این قشر خودم هستیم.

    هاشمی‌مهر با بیان اینکه پلیس به وظیفه خود عمل کرده و اگر اشکالاتی وجود دارد قانونی رفع شود، افزود : با خانواده مرحومه مهسا امینی ابراز همدردی می‌کنیم، عده‌ای موضوع فوت خانم امینی را بهانه قرار دادند و جمهوری اسلامی ایران را نشانه گرفته‌اند.

    معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خطاب به کارکنان و زحمت‌کشان نیروی انتظامی گفت: مبادا حوادث اخیر موجب دلسردی نیروی انتظامی شود، همراه نیروی انتظامی برای برقراری امنیت، آسایش و آرامش مردم هستیم.

    وی به آغاز سال تحصیلی اشاره و عنوان کرد: دانش‌آموزان و دانشجویان در موضوع مواد مخدر از آسیب‌پذیری بالایی برخودار هستند که توصیه می‌کنیم شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با همکاری مدیران مدارس و روسای دانشگاه‌ها نظارت کنند و اجازه توزیع مواد مخدر در این مکان‌های آموزشی را ندهند.

    معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بر حضور پلیس در کنار مدارس تاکید کرد و یادآور شد: بر کیوسک‌های اطراف مدارس نظارت شود.

    هاشمی‌مهر با اشاره به اجرای طرح یاریگران زندگی با مشارکت هنرمندان و ریش‌سفیدان و طرح یاریگران صنوف مختلف گفت: گاهی اجرای یک کار هنری اثرگذاری بیشتری بر یک محیط اجتماعی دارد.

    معاون استاندار در پایان انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و بنیاد شهید استان را کار ارزشمندی در راستای حفاظت و حراست از قشر ایثارگران جامعه دانست.

    همچنین سرهنگ جهانبخش محمدی سیرت معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد از کشف بیش از ۴ تن انواع مواد مخدر در ۶ ماه سال جاری خبر داد و گفت: کشفیات مواد مخدر نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴ درصد افزایش داشته است.

    وی با اشاره به افزایش ۲۲ درصدی دستگیری قاچاقچیان مواد مخدر افزود: در همین خصوص ۱۶۵ دستگاه خودرو توقیف شد.

    انتهای پیام/سعید روزافزای

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۳:۲۵:۱۲
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است