طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: چهارشنبه 10 آگوست 2022 , 17:25:34 | کد خبر : 6542 |
  •   

    امید گچساران؛ نوزدهم مرداد ماه به عنوان سالروز شهادت هفت تن از کارکنان صنعت نفت گچساران در سال ۱۳۶۶،روزی جاودان به نام جانباختگان جهاد اقتصادی در این شهرستان نفتخیز محسوب می شود. درچنین روزی بزرگ مردانی چون سید طاهر آرخلو،علمدار امینی،حسین بالدار،علی زراعتی،فردوس کاویانی،محمدتیموری  و محمدمراد والی حین خدمت در تاسیسات نفتی گچساران به شهادت […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    نوزدهم مرداد ماه به عنوان سالروز شهادت هفت تن از کارکنان صنعت نفت گچساران در سال ۱۳۶۶،روزی جاودان به نام جانباختگان جهاد اقتصادی در این شهرستان نفتخیز محسوب می شود.

    درچنین روزی بزرگ مردانی چون سید طاهر آرخلو،علمدار امینی،حسین بالدار،علی زراعتی،فردوس کاویانی،محمدتیموری  و محمدمراد والی حین خدمت در تاسیسات نفتی گچساران به شهادت رسیدند.

    ۳۵ سال پیش در چنین روزی پنج نفر از بهترین نیروهای خط تولید نفت شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران به نام های فریدون کاظمی،محمد تیموری، سیدحسین بالدار،نادعلی زراعتی و محمد مرادولی در بمباران تاسیسات نفتی منطقه”دشت بلوط” به شهادت رسیدند.  

    ۲ نفر دیگر از نیروهای ارزشمند شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران به نام های شهیدان طاهر کرمی آرخلو و علمدار امینی نیز همزمان در این روز حین فعالیت در تاسیسات نفتی”بی بی حکیمه” در اثر حادثه بمباران تاسیسات نفتی به فیض شهادت نائل آمدند.

    اگر چه تاسیسات نفتی گچساران در دوران هشت دفاع مقدس ۵۶ بار شاهد بمباران دشمن بعثی بود اما یکی از تاریخی ترین و اسف بارترین روزهای مردم این شهرستان در نوزدهم مرداد ماه سال ۱۳۶۶ رقم خورد به طوری که با وجود گذشتن ۳۶ سال از آن روز اما هنوز شهروندان از این روز به عنوان یکی از تجربه های تلخ و سیاه خود یاد می کنند.

    نخستین بمباران تاسیسات نفتی گچساران که در آن زمان قریب به چهار میلیون بشکه نفت صادر می کرد در سال ۱۳۶۴ اتفاق افتاد.

    شرکت بهره برداری نفت وگاز گچساران در دوران هشت سال دفاع مقدس ۳۱ شهید تقدیم نظام و انقلاب کرده است که از این تعداد ۱۷ نفر در جبهه های جنگ، ۱۳ نفر در بمباران تاسیسات نفتی و یک نفر با ترور قربانی بدخواهی های دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران شده اند.

    یادآوری خدمات ارزنده صنعتگران نفت

    فرماندار گچساران گفت:امروز زمانی برای یادآوری خاطره شجاعت بزرگ مردانی است که در شرایط سخت جنگ برای صیانت از مهمترین شریان اقتصادی کشور تا پای جان ایستادگی کردند.

    روان بخش دیهیم خوب اظهار داشت:شرکت بهره برداری نفت وگاز گچساران از جمله مناطق مهم تولید کننده نفت کشور بود که نقش مهمی در اقتصاد کشور داشت به همین دلیل دشمن قصد داشت تا با بمباران تاسیسات این شرکت صادرات را متوقف کند اما با تلاش شبانه روزی پرسنل صنعت نفت دشمن در رسیدن به هدف خود ناکام ماند.

    وی تاکید کرد: تأسیسات حوزه نفتی بهره‌برداری ۲ و ۳ گچساران، بی‌بی‌حکیمه ۱ و ۲، پازنان ۲ و گوره A- B- C و چند راهه گناوه در سال‌های ۶۴ تا ۶۶ بارها مورد حمله و بمباران هواپیماهای ارتش بعث عراق قرار گرفت.

    نقش صنعتگران نفت گچساران در سربلندی ایران اسلامی

    فرماندار گچساران تصریح کرد: نقش صنعتگران نفت این شهرستان به مقاومت در سنگرهای تولید محدود نمی شود بلکه شماری از کارکنان شاغل وطن دوست و انقلابی در جبهه های جنگ به شهادت رسیدند.

    دیهیم خوب ابراز داشت: همچنین کارکنان صنعت نفت این شهرستان همگام با دیگر مناطق نفتخیز کشور در زمان مبارزات انقلابی با اعتصاب خود کمر رژیم طاغوت را شکستند.

    وی تاکید کرد: نقش کارکنان صنعت نفت در روزهای سخت تحریم کمتر از زمان جنگ نیست و این صنعتگران با تولید تجهیزات مورد نیاز شرکت بهره برداری نفت و گاز نقش مهمی در عزت و خودکفایی کشورمان دارند

    نگاهی به گستره شرکت نفت گچساران

    شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران که یکی از طولانی ترین شبکه های خطوط مناطق نفت خیز را در گستره چهار استان کهگیلویه و بویراحمد ، خوزستان ، فارس و بوشهر راهبری می کنند هم اکنون دارای هفت هزار نفر نیروی شاغل در تاسیسات نفتی،اداری و خدمات است.

    شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران دارای ۱۶ مخزن در مدار است که عمده تولید نفت از مخازن گچساران ، بی بی حکیمه و رگ سفید-۲ است.

    مخازن بینک، گلخاری، نرگسی، چلینگر، پازنان-۲، منصور آباد، سیاهمکان، گرنگان، سولابدر، ‌چهاربیشه، رودک، کیلورکریم و خویز نیز به ترتیب چهارمین تا شانزدهمین مخازن در مدار این شرکت محسوب می شوند.

    شهرستان‌ گچساران با حدود ۱۲۶ هزار نفر جمعیت در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد ۳۶۰ شهید تقدیم دفاع از مرز و بوم کشورمان کرده است.

    انتهای پیام/فرزانه شربفی

     

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۲:۴۱:۵۶
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است