طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: چهارشنبه 13 جولای 2022 , 13:33:39 | کد خبر : 6264 |
  •   

    امید گچساران؛ مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام در کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح جهش تولید که امسال به همت این ستاد و جهاد کشاورزی اجرا شده میزان بهره وری از دیمزارهای استان را از نظر میزان تولید و سطح کشت افزایش چشمگیر داده است. شایان نادری افزود:بررسی های میدانی کارشناسان نشان می دهد عملکرد گندم […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام در کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح جهش تولید که امسال به همت این ستاد و جهاد کشاورزی اجرا شده میزان بهره وری از دیمزارهای استان را از نظر میزان تولید و سطح کشت افزایش چشمگیر داده است.

    شایان نادری افزود:بررسی های میدانی کارشناسان نشان می دهد عملکرد گندم دیم در دیمزارهای زیر پوشش طرح جهش تولید در شهرستان های گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد در مقایسه با سایر اراضی دیم ۳۲ درصد افزایش یافته است.

    وی بیان کرد: در حالی که میزان تولید در هر هکتار از دیمزارهای تحت پوشش طرح جهش تولید مناطق گرمسیری استان یکهزار و ۲۵۰ کیلوگرم گزارش شده مزارعی که تحت پوشش طرح جهش نبوده اند ۹۵۰ کیلوگرم در هکتار تولید داشته اند.

     مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام در کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: همچنین عملکرد محصولات جو و علوفه در اراضی دیم تحت حمایت این طرح در مقایسه با اراضی دیگر به ترتیب اختلاف  ۴۵ و ۶۷.۵ درصدی افزایش در بهره وری عملکرد را نشان می دهد.

    نادری عنوان کرد:بر اساس آمار جهاد کشاورزی استان عملکرد سایر محصولات طرح نسبت به اراضی شاهد افزایش چشمگیری را نشان می دهد و در برخی محصولات از جمله گلرنگ و کاملینا که برای اولین بار در برخی از این شهرستان ها کشت شدند عملکرد رضایت بخشی گزارش شد. 

    نادری ابراز داشت:سطح برنامه محصولات کشت دیم شامل گندم، جو، نخود دانه ای، عدس دانه ای، علوفه، گلرنگ، کلزا، کاملینا و گیاهان دارویی در شهرستان های گرمسیری استان به میزان  ۱۶ هزار هکتار  بوده است اما با اجرایی شدن طرح جهش تولید میزان کشت این محصولات به ۲۲هزار و۸۱۰ هکتار افزایش یافته  که  رشد ۳۹ درصدی بیشتر از سطح برنامه را نشان می دهد.

    وی تصریح کرد: در این طرح که بر پایه تحقیقات کشاورزی صورت گرفته است، اقدام هایی از جمله بذرمال کردن بذر، تاریخ کاشت، آموزش کشاورزان، بیمه محصولات کشاورزی، مدیریت نهاده های کشاورزی، تسهیلات با کارمزد چهار درصد برای خرید ادوات کشاورزی، اجرای کشت مستقیم و تحویل کودهای npk و اسید آمینه به کشاورزان، نظارت مستمر صورت گرفته است.

    نادری با اشاره به نامگذاری  امسال  با عنوان “تولید،دانش بنیان و اشتغال آفرین”از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: پایداری اشتغال و محرومیت زدایی، بهبود معیشت بهره‌برداران، پشتیبانی از تولید، رونق کشاورزی در اراضی دیم زار و کم بازده استان از اهداف این ستاد در زمینه حمایت از کشاورزان در طرح یاد شده است .

    وی استفاده حداکثری از آب نزولات آسمانی برای تولید محصولات کشاورزی را مورد تاکید قرار داد و گفت: افزایش تولید محصولات زراعی و افزایش درآمد کشاورزان از دیگر اهداف اجرای این طرح است.

     نادری  ابراز کرد:  این طرح در اراضی دیم کشاورزی مناطق سردسیری استان از جمله بویراحمد، مارگون و دنا نیز اجرا شده و دستاوردهای آن پس برداشت محصولات در این مناطق اطلاع رسانی خواهد شد.

    سالانه ۹۷۲ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در استان کهگیلویه و بویراحمد تولید می‌شود.

    این استان ۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که ۱۶۰ هزار هکتار آن زراعی است.

    استان ۷۲۶ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در جنوب غربی ایران قرار دارد.

    انتهای پیام/فرزانه شریفی

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۲:۳۶:۱۲
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است