طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: چهارشنبه 25 خرداد 1401 , 13:26:17 | کد خبر : 6039 |
  •   

    امید گچساران؛ تشخیص دهک بندی ها آن هم به دست سامانه های دستگاه های مختلف، نشان داده استفاده از حساب شخصی در تجارت، دهک بندی ها را تغییر می دهد. احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد بازهم به ادامه دار بودن پرداخت یارانه نقدی به مردم در صورت موفق نبودن طرح کالابرگ الکترونیک تاکید کرد. یارانه ای که […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    یارانه ای که هنوز هم تعدادی از اقشار جامعه یا دریافت نکرده اند و یا مبلغ دریافتی آن ها همچنان بلوکه شده است. تا وزارت رفاه با تایید اعتراض آنها به دهک بندی رسیدگی کرده و گزینه رفع مسدودیت حساب آن ها را انتخاب کند.

     داریوش ابو حمزه ای، معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی احتمالا نتایج نهایی اعتراضات تا پایان خرداد و طی یکی دو هفته دیگر از طریق سامانه حمایت اعلام می‌شود و مردم می‌توانند نتیجه بررسی‌ها را مشاهده کنند.

    قشر دوم از متقاضیان یارانه، که ثبت نام کنندگان هستند نیز پیگیر دریافت این رقم هستند. به گفته خانم طیبه حسینی، سخنگوی سازمان هدفمندسازی یارانه ها، اولین لیست ثبت نام کنندکان برای دریافت یارانه، هفته ای که گذشت به وزارت رفاه ارسال شد. لیستی که قرار است به سیستم دریافت یارانه نقدی و احتمال قوی در آینده نزدیک کالابرگ الکترونیک اضافه کند. 

    لیست جدید و اعتراضات ثبت شده در سیستم ها در سامانه رفاه ایرانیان، بر مبنای موارد مختلفی به بررسی دهک بندی ها می پردازد. یکی از این معیارها گردش حساب هاست.

    حساب شخصی و تجاری چیست؟

     سیاوش غیبی پور، کارشناس امور مالیاتی در معرفی حساب شخصی و تجاری می گوید: حسابی که مالیات آن از قبل پرداخت شده است را شخصی و درآمد که هنوز مالیات آن پرداخت نشده و قرار است با اظهارنامه این رقم پرداخت شود را تجاری می گویند.

    به گفته او، افراد هنوز این تفکیک حساب ها را انجام ندادند و بعضا دیده می شود تنخواه گردان یک شرکت از حساب شخصی خود استفاده می کند، این فرد در دهک بندی یارانه ها به علت ثبت رقم تراکنشها در حساب شخصی با مشکل دهک بندی ها مواجه می شود. چرا که سامانه ها واریزی به حساب فردا را به طور میانگین ۶ ماهه تشخیص داده و محاسبه می کنند. اگر فردی به طور مثال خانه یا خودرویی فروخته باشد این رقم در یک ماه اتفاق می افتد و بررسی سایر تراکنش ها در ماه های گذشته این موضوع را عیان می کند.

    شناسایی این حساب ها برای سازمان امور مالیاتی نیز سخت نیست به طوری که آقای منظور رئیس سازمان امور مالیاتی می گوید: رقم های کارت به کارت اگر از سقفی عبور کند ما آن حساب را تجاری تلقی می کنیم.

    به گفته خاندوزی وزیر اقتصاد، با معرفی حساب شخصی و تجاری این تشخیص ممکن می شود که شاید چند شریک با یک حساب مشغول به کار تجاری هستند و این گردش مالی نباید بر مبنای درآمد یک نفر محاسبه شود. اجرای سامانه مودیان در آینده نزدیک این شفافیت را برای توزیع عادلانه ثروت فراهم می کند.

    قطع و وصلی سامانه ها در دادن اطلاعات به پایگاه رفاه ایرانیان!

    حسین میرزایی، کارشناس دولت الکترونیک در این باره می گوید: اتصال سامانه های تشخیص نیز قطعا راهکار شناسایی دقیق افراد و دهک بندی ها را فراهم می کند. بیش از ۴۹ زیر مجموعه به پایگاه رفاه ایرانیان متصل است که اگر تمام این بانک های اطلاعاتی به درستی اطلاعات را ارائه کنند، می توان نیازهای درمانی، غذایی و ترابری افراد را به درستی تشخیص دهیم.

    او ضمن انتقاد به روند بروزرسانی پایگاه رفاه ایرانیان، گفت: متاسفانه برای راه اندازی این سامانه ها در کشور، اطلاعات از دستگاه ها دادنی نیست بلکه گرفتنی است! یعنی بارها برای اتصال یک بانک اطلاعاتی باید به سراغ دستگاه برویم و اطلاعات را با اعمال فشار بگیریم.

    هرچند که هنوز بانک مرکزی غیر از دستور کار قرار دادن تفکیک حساب شخصی از تجاری، اقدام یا توضیحاتی درباره این روند برای عموم نداده است اما سازمان امور مالیاتی امکان این تفکیک حساب را با تمدید مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی را تا ۱۵ تیر فراهم کرده است.

    گزارش از نرگس معززی حور

    انتهای پیام/باشگاه خبرنگاران

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵, ۱۱:۱۷:۰۸
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • سپاه: ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت
  • عضو هیأت رئیسه مجلس: ارتفاعات «علی الطاهر» خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است
  • ادعای وزیر نیرو: دیگر قطعی برق برنامه‌ریزی‌شده نداریم
  • دستاورد بزرگ دانشمندان: کلیه خوک ۹ ماه در بدن بیمار ۶۶ ساله کار کرد
  • سکته قلبی در کمین جوانان/ ثبت موارد ابتلا در مردان بالای ۳۰ سال
  • لوازم خانگی دو برابر گران شد / قیمت یخچال و ماشین لباسشویی نو چقدر بالا رفت؟
  • ادعای ترامپ: ممکن است خیلی زود به کوه کلنگ حمله کنیم / ما همه کسانی را که در «کوه کلنگ» در حال جابه‌جایی هستند، می‌شناسیم؛ اگر اتفاق بدی بیفتد، به آنها حمله می‌کنیم، آن‌هم به‌شدت
  • آمریکا یک بانک بزرگ ترکیه را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد / سه نهاد مالی و بیمه‌ای در ترکیه تحریم شدند
  • ونس: قیمت بنزین بالا است، زیرا ایرانی‌ها به سمت کشتی‌های تجاری شلیک می‌کنند
  • ادعای ترامپ: ایرانی‌ها تلاش می‌کردند موشکی بسازند که مین‌های دریایی را پرتاب کند؛ من هرگز چنین چیزی نشنیده بودم، اما آنها داشتند همین کار را انجام می‌دادند / ما هر کاری را که انجام می‌دهند، می‌بینیم
  • وزیر بهداشت: در حملات شب گذشته به استان‌های مختلف کشور ۱۸ تن شهید و ۱۰۸ تن مجروح شدند
  • سپاه: با حمله به پادگان آمریکا در اردن، تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی را به درک واصل کردیم/ تاسیسات مهم و بالگردهای هجومی دشمن منهدم شدند
  • ارتش: تاسیسات راداری و مراکز تجمع نیروهای آمریکایی در پایگاه شیخ عیسی در بحرین را با پهپادهای انهدامی هدف قرار دادیم
  • توضیحات پلیس درباره برخورد خودرو با تجمع کنندگان در مشهد: راننده هیوندا حالت عادی نداشت و با سرعت نسبتا بالا و غیرمطمئن در حال عبور بود / این خودرو ابتدا با یک چانگان که در مسیر موازی آن حرکت می‌کرد، برخورد کرد/ سپس، پس از برخورد با بشکه ها و علائم ترافیکی، با جمعیت برخورد کرد
  • وزیر بهداشت: تلاش می‌کنیم واکسن آنفلوآنزا را تهیه کنیم اما قول بی‌مورد نمی‌دهیم / این موضوع به وضعیت محاصره‌ها و تحریم‌ها نیز بستگی دارد
  • سازمان هواپیمایی: هیچ نوتامی برای بسته شدن آسمان کشور صادر نشده
  • یک منبع نظامی: ایران به حملات آمریکا پاسخ چند برابری می‌دهد / منافع و پایگاه‌های آمریکایی در منطقه به سرعت زیر ضرب ایران قرار می‌گیرند
  • ادعای ترامپ درباره ایران: اگر آنها تلافی کنند، خیلی شدیدتر هدف قرار خواهند گرفت و اگر دوباره این کار را انجام دهند، دیگر وجود نخواهند داشت / توافق با آنها حتی ارزش کاغذی را که روی آن نوشته شده ندارد؛ ما فرصت‌های زیادی به آنها دادیم
  • اکسیوس مدعی شد؛ ترامپ در حال بررسی حملات محدود علیه ایران
  • معاون پزشکیان: شرایط اقتصادی خوب نیست؛ مجبوریم پول چاپ کنیم