طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: چهارشنبه 09 فوریه 2022 , 00:30:13 | کد خبر : 5180 |
  •   

    امید گچساران؛ مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت: در هشتمین روز از چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ۵۰۰ طرح اشتغال‌زایی برای مددجویان این نهاد به بهره برداری رسید.  مراسم افتتاح طرح اشتغال زایی خدمات کامپیوتری مددجوی کمیته امداد به نمایندگی از ۵۰۰ طرح اشتغال زایی در دهه مبارک فجر امسال با حضور […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت: در هشتمین روز از چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ۵۰۰ طرح اشتغال‌زایی برای مددجویان این نهاد به بهره برداری رسید.

     مراسم افتتاح طرح اشتغال زایی خدمات کامپیوتری مددجوی کمیته امداد به نمایندگی از ۵۰۰ طرح اشتغال زایی در دهه مبارک فجر امسال با حضور مدیرکل کمیته امداد و مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد.
    قباد مبشری، مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم با اشاره به اینکه یکی از رسالت‌های اصلی کمیته امداد خودکفایی و توانمندسازی مددجویان تحت حمایت با اجرای طرح‌های اشتغال است، گفت: از زمان تأسیس کمیته امداد تاکنون اقدامات خوبی برای مددجویان این نهاد در زمینه‌های مختلف اجراشده است.
    وی با اشاره به طرح اشتغال مددجویی افتتاح‌شده، گفت: این طرح به نمایندگی از ۵۰۰ طرح اشتغال‌زایی به مناسبت دهه فجر امسال راه‌اندازی و افتتاح‌شده است.
    مبشری تصریح کرد: در سال جاری بیش از ۳۸۲۰ فقره تسهیلات بااشتغال زایی ۵۶۹۶ نفر و با اعتباری بیش از ۱۳۶ میلیارد تومان پرداخت شده است.
    وی به مراحل اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی مددجویان اشاره کرد و افزود: در این زمینه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای متناسب با شغل ارائه می‌شود و نظارت بر طرح‌های اجرایی شده نیز به‌طور مستمر در راستای بهبود وضعیت اشتغال مددجویان انجام می‌شود.
    مبشری به فعالیت‌های کمیته امداد در حوزه خودکفایی و اشتغال اشاره و بیان کرد: شناسایی مددجویان مستعد اشتغال، شناسایی ظرفیت‌های منطقه، ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به مددجویان متقاضی به‌منظور ارتقاء سطح آگاهی علمی و مهارت‌های فنی و حرفه‌ای آن‌ها از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه اشتغال این نهاد است.
    مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد در خصوص دوره‌های آموزش‌ فنی و حرفه‌ای برگزارشده برای مددجویان این نهاد، گفت: ۵۳۰۰ نفر از مددجویان این نهاد از ابتدای سال جاری تاکنون از دوره‌های آموزش فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شده‌اند.
    مبشری افزود: کاریابی برای مددجویان و ایجاد زمینه‌های لازم برای جذب مددجویان آموزش‌دیده در بازار کار، رسیدگی و نظارت بر حسن فعالیت‌های اشتغال و کمک در بازاریابی و فروش محصولات تولیدی مددجویان از دیگر برنامه‌های این نهاد در حوزه اشتغال است.
    وی در خصوص اشتغال مددجویان این نهاد از طریق مراکز کاریابی گفت: ۴۵۵ نفر از مددجویان کمیته امداد استان از ابتدای سال جاری تاکنون از طریق مراکز کاریابی جذب بازار کار شده‌اند.
    مبشری با اشاره به اینکه راهبرد اساسی کمیته امداد موضوع توانمندسازی مددجویان است، گفت: از همه‌کسانی که توانایی کار دارند، دعوت می‌کنیم تا با مراجعه به کمیته امداد و دریافت تسهیلات اشتغال، هم برای خود شغل ایجاد کرده و هم زمینه اشتغال‌زایی برای مددجویان این نهاد را فراهم کنند.  
    انتهای پیام/سعید روزافزای

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۱:۰۵:۴۷
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است