امید گچساران؛ در آئینی با حضور مهدی روشنفکر نماینده مردم شریف شهرستان های بویراحمد، دنا ومارگون در مجلس شورای اسلامی ،کیومرث حاجی زاده معاون عمرانی استانداری استان ، علی شهابی رئیس سازمان برنامه وبودجه استان ، عبدالحمید پناهی فرماندار شهرستان دنا ، حاج آقا مصباح امام جمعه شهر سی سخت ، علی فرد شهردار سی […]
در آئینی با حضور مهدی روشنفکر نماینده مردم شریف شهرستان های بویراحمد، دنا ومارگون در مجلس شورای اسلامی ،کیومرث حاجی زاده معاون عمرانی استانداری استان ، علی شهابی رئیس سازمان برنامه وبودجه استان ، عبدالحمید پناهی فرماندار شهرستان دنا ، حاج آقا مصباح امام جمعه شهر سی سخت ، علی فرد شهردار سی سخت و دیگر مسئولان شهرستانی شروع عملیات اجرایی پایش تصویری محدوده ای از شهر سی سخت آغازشد.
سرپرست مخابرات منطقه کهگیلویه و بویراحمد ضمن تقدیر و تشکر از همراهی و مساعدت مسئولان استان و شهرستانی گفت؛ این پروژه طی تفاهم نامه فی مابین مخابرات منطقه و شهرداری سی سخت انجام می گیرد که از پمپ بنزین شهر تا مخابرات سی سخت چهار نقطه جهت نصب دوربین مشخص و مخابرات منطقه فیبر نوری آن را تامین وهم چنین مسیر دوم پروتکشن فیبر نوری یاسوج به سی سخت به سرانجام می رسد ولذا لازم می دانم از نگاه ویژه جناب آقای دکتر فرد شهردار محترم شهر سی سخت به صورت ویژه تقدیر و تشکر نمایم چرا که این مهم در راستای تامین امنیت شهر ازپروژه های شاخص می باشد.
سید محمد هادی امیری در بخش دیگری از صحبت های خود به آرزوی دیرینه اهالی شهرستان دنا جهت بهرهمندی از اینترنت پرسرعت اشاره کرد و گفت: با اجرای فیبر نوری از یاسوج به سی سخت مشکلات ارتباطی این محور و شهر مادوان ،مزدک ها،گنجه ای ،ده برافتاب ،کریک ،بیاره وکوخدان به طور کلی مرتفع خواهد شد و هم اکنون پیمانکار در حال انجام کار می باشد .
در ادامه، دکتر عبدالحمید پناهی فرماندارشهرستان دنا ضمن عرض خیر مقدم گفت :درطول یک ونیم سال گذشته شاهد اقدامات بسیار خوبی در استان خاصه شهرستان دنا بودیم و اینجانب به عنوان خدمتگزار مردم شریف شهرستان دنا لازم می دانم از اقدامات خوب و ارزشمند مخابرات منطقه در این شهرستان در ارتباط با پایداری شبکه و همچنین برقراری اینترنت ۴G در بخش اعظمی از این شهرستان تقدیر وتشکر نمایم.
پناهی در پایان ابراز امیدواری کرد تعدادی از روستاهای این شهرستان که قابلیت استفاده از اینترنت۴G را دارند در دستور کار مخابرات قرار گیرد که سرپرست مخابرات منطقه قول مساعد دادند.

- تـــازه ترین خبرها
- پـــربازدیدترین ها
- شورای همکاری خلیج فارس نشست اضطراری در ریاض برگزار کرد
- ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر دادهایم
- مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگیهای خارجرحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقطها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است
- ادعای وزارت دادگستری آمریکا: محمدباقر الساعدی، از فرماندهان شاخص کتائب حزب الله عراق را بازداشت شد
- ادعای جنجالی ترامپ درباره احتمال حمله مجدد به ایران/ شاید مجبور شویم برگردیم و کار پاکسازی انجام دهیم
- مالکان چند خودرو حتما بخوانند/ یک امکان جدید برای تعیین سهمیه بنزین ایجاد شد
- بیانیه بحرین، امارات، عربستان، قطر، کویت و اردن علیه ایران به شورای امنیت سازمان ملل
- قوانین رانندگی در تمامی کشور های جهان یکیست ؟
- منابع خبری: مقر گروههای کرد مخالف جمهوری اسلامی ایران در اربیل مرکز اقلیم کردستان عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفت
- تهدید مجدد ترامپ علیه ایران