طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: جمعه 21 خرداد 1400 , 13:27:07 | کد خبر : 3600 |
  •   

    امید گچساران؛ محمد نهاوندیان، معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به ارایه ۷۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات به خانوار‌ها و مشاغل در مقابل با کرونا، گفت: مهلت ثبت‌نام و پرداخت تسهیلات به متقاضیان مشاغل و کسب و کار‌های آسیب‌دیده از کرونا تا پایان شهریور ماه تمدید شد. نهاوندیان درباره آخرین تصمیمات کار گروه اقتصادی برای […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    محمد نهاوندیان، معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به ارایه ۷۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات به خانوار‌ها و مشاغل در مقابل با کرونا، گفت: مهلت ثبت‌نام و پرداخت تسهیلات به متقاضیان مشاغل و کسب و کار‌های آسیب‌دیده از کرونا تا پایان شهریور ماه تمدید شد.

    نهاوندیان درباره آخرین تصمیمات کار گروه اقتصادی برای حمایت از بنگاه‌های آسیب دیده از کرونا، اظهار کرد: کار گروه اقتصادی بسته جامع حمایت‌های اقتصادی مالی، بانکی و بیمه‌ای در رابطه با مقررات در سال ۱۴۰۰ را طراحی کرده است.

    وی اضافه کرد: با وجود همه محدودیت‌هایی که در سال ۹۹ داشتیم به سبب تبعات اقتصادی همه‌گیری کرونا برای حمایت از کسب و کار‌های آسیب‌دیده، تصمیماتی اتخاذ شد. سال گذشته در مجموع ۷۷هزار میلیارد تومان به صورت مستقیم و به صورت تسهیلات به خانوار‌ها پرداخت شد.

    معاون اقتصادی رییس جمهوری با بیان اینکه در یک سال گذشته، عملکرد تصمیمات حمایتی کرونا در حوزه‌های مختلف، متفاوت بود، افزود: براساس ارزیابی که در دو ماه گذشته از میزان تحقق برنامه‌های اجرایی داشتیم، کارگروه اقتصادی کرونا یک بسته جامع حمایت‌های اقتصادی کرونا را برای ۱۴۰۰تصویب کرد. حمایت‌های اقتصادی ما در حوزه‌های مالی، بانکی و بیمه‌ای و در رابطه با مقررات است.

    نهاوندیان درباره بدهی مالیاتی کسب و کار‌ها گفت:کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا تا پایان شهریوماه فرصت دارند بدهی مالیاتی خود را بدون محاسبه جریمه دیر کرد پرداخت کنند و همه عملیات اجرایی مالیاتی تا پایان دوره مذکور متوقف می‌شود تا بنگاه‌ها متضرر نشوند.

    بخشودگی جرایم مالیاتی ۱۴ گروه شغلی آسیب دیده از کرونا

    وی افزود: سازمان امور مالیاتی اجازه دارد جرایم مالیاتی ۱۴ گروه شغلی  متضرر از همه گیری کرونا را مورد بخشودگی قرار دهد.

    معاون اقتصادی رییس جمهوری درخصوص حمایت‌های بانکی از کسب‌وکار‌های آسیب دیده از کرونا گفت: یک مشکل این بود که برخی کسب و کار‌ها درآمدی نداشتند و تسهیلات دریافت کردند و هم اکنون موعد اقساط رسیده است، بنابراین کار گروه اقتصادی کرونا امهال چهارماهه برای بازپرداخت اقساط در نظر گرفت.

    وی افزود: بازپرداخت چهار قسط نخست تسهیلات بنگاه‌های اقتصادی در سال ۱۴۰۰به پایان دوره انتقال یافت تا چهار قسط پس از آخرین قسط پرداخت شود.

    نهاوندیان گفت: برخی از کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا که در این دوران درآمدی نداشتند و چک‌های آن‌ها وصول نشده تا پایان تیرماه مهلت دارند چک‌های برگشتی را وصول کنند و در این مدت محدودیت‌های خدمات بانکی برای چک‌ها متوقف می‌شود.

    وی اظهار کرد: مهلت زمانی ثبت نام و پرداخت تسهیلات کرونایی کسب و کار‌ها تا پایان شهریور ۱۴۰۰ تمدید شد و توصیه می‌کنم همه کسب و کار‌ها در رسته‌های ۱۴گانه به بانک‌ها مراجعه کنند.

    مهلت بانک ها برای پرداخت تسهیلات کرونا تا پایان آبان ماه

    معاون اقتصادی رییس جمهوری افزود: بانک‌ها تا پایان آبان ماه موظف هستند تسهیلات را بپردازند به خصوص در چهار رسته گردشگری، فرهنگ و هنر، ورزش و جوانان، حمل و نقل ریلی و هوایی مهلت‌ها تمدید شده است.

    وی ادامه داد:مهد کودک‌ها، تالارها، پارک‌های آبی و شهربازی‌ها به فهرست کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا اضافه شد و می‌توانند از امهال‌ها و تسهیلت کرونا بهره‌مند شوند.

    نهاوندیان حمایت‌های بیمه‌ای گفت: در مشاغل آسیب دیده از کرونا چنانچه کار فرمایان نتوانستند حق بیمه اردیبهشت و خردادماه را پرداخت کنند دو ماه امهال در نظر گرفته شد.

    برق، آب و گاز کسب و کار‌های آسیب دیده که قبض پرداخت نکردند، قطع نمی‌شود

    به گفته وی براساس مصوبه ستاد ملی کرونا، شرکت‌های ارائه دهنده خدمات آب، برق و گاز اجازه ندارند خدمات خود به کسب و کار‌هایی آسیب دیده از کرونا که موفق به پرداخت قبوض نشدند را قطع کنند.

    معاون اقتصادی رییس جمهوری گفت: مجوز فعالیت‌ها تا پایان خرداد ماه تمدید شد و احکام فعالیت اتحادیه‌ها و اتاق‌ها نیز تا پایان شهریورماه تمدید شد.

    ارائه طرح جدید بیمه بیکاری در دستور بررسی

    وی در پاسخ به سوالی درباره پرداخت بیمه بیکاری به بیکاران همه‌گیری کرونا، گفت: سال گذشته در ستاد ملی کرونا دو هزار میلیارد تومان مقرری بیمه بیکاری در نظر گرفته بودیم که پرداخت شد و وزارت تعاون در سال جدید نیز طرح جدیدی را برای پرداخت بیمه بیکاری را ارائه کرده است که به محض تصویب اعلام می‌شود.

    انتهای پیام/باشگاه خبرنگاران

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵, ۱۸:۱۷:۱۶
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • سکته قلبی در کمین جوانان/ ثبت موارد ابتلا در مردان بالای ۳۰ سال
  • لوازم خانگی دو برابر گران شد / قیمت یخچال و ماشین لباسشویی نو چقدر بالا رفت؟
  • ادعای ترامپ: ممکن است خیلی زود به کوه کلنگ حمله کنیم / ما همه کسانی را که در «کوه کلنگ» در حال جابه‌جایی هستند، می‌شناسیم؛ اگر اتفاق بدی بیفتد، به آنها حمله می‌کنیم، آن‌هم به‌شدت
  • آمریکا یک بانک بزرگ ترکیه را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد / سه نهاد مالی و بیمه‌ای در ترکیه تحریم شدند
  • ونس: قیمت بنزین بالا است، زیرا ایرانی‌ها به سمت کشتی‌های تجاری شلیک می‌کنند
  • ادعای ترامپ: ایرانی‌ها تلاش می‌کردند موشکی بسازند که مین‌های دریایی را پرتاب کند؛ من هرگز چنین چیزی نشنیده بودم، اما آنها داشتند همین کار را انجام می‌دادند / ما هر کاری را که انجام می‌دهند، می‌بینیم
  • وزیر بهداشت: در حملات شب گذشته به استان‌های مختلف کشور ۱۸ تن شهید و ۱۰۸ تن مجروح شدند
  • سپاه: با حمله به پادگان آمریکا در اردن، تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی را به درک واصل کردیم/ تاسیسات مهم و بالگردهای هجومی دشمن منهدم شدند
  • ارتش: تاسیسات راداری و مراکز تجمع نیروهای آمریکایی در پایگاه شیخ عیسی در بحرین را با پهپادهای انهدامی هدف قرار دادیم
  • توضیحات پلیس درباره برخورد خودرو با تجمع کنندگان در مشهد: راننده هیوندا حالت عادی نداشت و با سرعت نسبتا بالا و غیرمطمئن در حال عبور بود / این خودرو ابتدا با یک چانگان که در مسیر موازی آن حرکت می‌کرد، برخورد کرد/ سپس، پس از برخورد با بشکه ها و علائم ترافیکی، با جمعیت برخورد کرد
  • وزیر بهداشت: تلاش می‌کنیم واکسن آنفلوآنزا را تهیه کنیم اما قول بی‌مورد نمی‌دهیم / این موضوع به وضعیت محاصره‌ها و تحریم‌ها نیز بستگی دارد
  • سازمان هواپیمایی: هیچ نوتامی برای بسته شدن آسمان کشور صادر نشده
  • یک منبع نظامی: ایران به حملات آمریکا پاسخ چند برابری می‌دهد / منافع و پایگاه‌های آمریکایی در منطقه به سرعت زیر ضرب ایران قرار می‌گیرند
  • ادعای ترامپ درباره ایران: اگر آنها تلافی کنند، خیلی شدیدتر هدف قرار خواهند گرفت و اگر دوباره این کار را انجام دهند، دیگر وجود نخواهند داشت / توافق با آنها حتی ارزش کاغذی را که روی آن نوشته شده ندارد؛ ما فرصت‌های زیادی به آنها دادیم
  • اکسیوس مدعی شد؛ ترامپ در حال بررسی حملات محدود علیه ایران
  • معاون پزشکیان: شرایط اقتصادی خوب نیست؛ مجبوریم پول چاپ کنیم
  • جو کنت، رئیس سابق اداره مبارزه با تروریسم دولت ترامپ: ایران حمله آمریکا به لارک را پاسخ خواهد داد/ اگر می‌خواهیم جنگ شدت نگیرد، باید نیروهایمان را از منطقه خارج کنیم / اگر ایران نیروهای آمریکایی را بکشد، ما دوباره به جنگ کشیده خواهیم شد؛ آن هم مطابق با شرایط و قواعد ایران / نیروها را از منطقه خارج کنید و تمرکز را بر فشار اقتصادی و دیپلماسی بگذارید
  • وزیر راه: پرواز‌ها بدلیل وجود مشکلات امنیتی انجام نمی‌شود / در حوزه هوایی با توجه به اینکه رادارها مشکل پیدا کردند، تعداد پرواز‌ها از ۳۰ فروند در ساعت به ۱۰ فروند کاهش یافته
  • سپاه: تجاوز دشمن تروریست در جزیره لارک همراه با تنبیه متجاوز پاسخ داده خواهد شد
  • تصمیم خزانه داری امریکا؛ آزمون زبان دولینگو برای ایرانی‌ها متوقف می‌شود