امید گچساران؛ مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد در آیین بهره برداری از پل شهید کلانتری باشت گفت: راه های روستاهای سراببز و شاه بهرام،تعمیر جاده شوش و بوستان از جمله طرح های بهره برداری شده امروز است. محمد نصیری راد اعتبار هزینه شده برای بهره برداری از چهار طرح […]
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد در آیین بهره برداری از پل شهید کلانتری باشت گفت: راه های روستاهای سراببز و شاه بهرام،تعمیر جاده شوش و بوستان از جمله طرح های بهره برداری شده امروز است.
محمد نصیری راد اعتبار هزینه شده برای بهره برداری از چهار طرح افتتاح شده حوزه حمل و نقل جاده ای در شهرستان باشت را ۱۶۸ میلیارد ریال برآورد کرد.
وی بیان کرد:پل بزرگ شهید کلانتری این شهرستان به مساحت ۱۶۰ متر مربع و در مدت زمان ۱۸ ماه احداث شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد ابراز اشت:پل بزرگ شهید کلانتری که نقش مهمی در تردد آسان و ایمن مردم شهرستان های چرام،کهگیلویه،لنده ،گچساران و باشت به جاده بابامیدان دارد با ۱۲۲ میلیارد ریال اعتبار ساخته شده است.
وی بیان کرد: برای احداث این پل که دارای هشت دهانه ۲۰ متری است ۱۷۶هزار متر مربع خاک برداری،۶هزار و۲۵۴ متر مربع خاکریزی،۹ هزار و۲۰۹ متر مربع بتن ریزی،پنج هزار و۵۷۶ متر مربع زیراساس،۵۳۵ متر اساس و ۴۹۹ متر مربع آسفالت انجام شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهمیت اجرای این طرح مهم برای ارتقای ایمنی جاده های استان از تلاش ها و پیگیری های غلامرضا تاجگردون نماینده مردم شهرستان های گچساران وباشت در دوره دهم برای تحقق اعتبار پل شهید کلانتری قدردانی کرد.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای نیز در این آیین گفت: امروز ۴۳پروزه حمل و نقل جاده ای در کهگیلویه و بویراحمد با سرمایه گذاری ۶۵۰ میلیارد ریال بهره برداری شده است.
داریوش امانی اضافه کرد: از این تعداد ۳۲ طرح در بخش جاده های شریانی و فرعی، ۱۰ پروژه راه روستایی و یک طرح هم در حوزه راهداری بوده است.
وی با اشاره به پیش بینی افزایش اعتبار حوزه حمل ونقل جاده ای کهگیلویه وبویراحمد در سال ۱۴۰۰ ابراز امیدواری کرد: زیرساخت های این حوزه در سال آینده افزایش چشمگیری یابد.
انتهای پیام/فرزانه شریفی

- تـــازه ترین خبرها
- پـــربازدیدترین ها
- قالیباف قول داد طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان» را از دستور کار مجلس خارج کند/توضیحات عارف درباره طرح جنجالی و جدید مجلس
- پزشکیان: فقط نرخ سوم قیمت بنزین پس از هماهنگی با همه نهادها و ارگانها از ۵ هزار تومان به ۱۰ هزار تومان خواهد رسید / نرخ سوم قیمت بنزین بیش از ۱۰ هزار تومان نخواهد شد
- علم الهدی: بی بندوبارها و بی حجاب ها لشکر آمریکا در داخل ایران می شوند/ برخی مسئولان و دستیاران آنها موشک را با پوشک مقایسه می کنند/تجمعات خیابانی باید ادامه پیدا کند/نباید بگذارید بی حجاب ها به خیابان ها بیایند
- واکنش قالیباف به ادعاهای وزیر خزانهداری آمریکا: به جای اینکه میلیاردها دلار را به سوی اسرائیل سرازیر کنید، میتوانستید آن را صرف مردم آمریکا کنید؛ اما نه، این کار برای شما زیادی منطقی است/ هی اسکات! مرد! اعتبارت در خطر است؛ کاری بکن
- رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان میآوریم که در تاریخ ثبت شود
- بانک مرکزی: تورم نقطه به نقطه ۸۴ درصد شد/ تورم کالا از خدمات پیشی گرفت
- ادعای ترامپ: شب گذشته ۲۰ شناور ایرانی را منهدم کردیم
- قوه قضائیه: حمید و سعید نجفی، اعضای اصلی یک باند سرقت مسلحانه که در چند استان کشور اقدام به ایجاد رعب و وحشت کرده بودند، اعدام شدند
- سخنگوی دولت: سهمیه بنزین با نرخهای ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ تومان بدون تغییر حفظ خواهد شد / تاکنون هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است
- وزیر دارایی انگلیس از تشدید تحریمهای آمریکا علیه ایران حمایت کرد