امید گچساران؛ مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه وبویراحمد از برگزاری مانور تمرین، آمادگی و پناهگیری هنگام زلزله در ۸ خانه هلال این استان خبر داد. امان اله جهان بین با اعلام این خبر افزود: مانور پناهگیری در زلزله طی روزهای ۱۹ تا۲۳ بهمن ماه در ۸ خانه هلال استان کهگیلویه وبویراحمد برگزار شد. وی […]
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه وبویراحمد از برگزاری مانور تمرین، آمادگی و پناهگیری هنگام زلزله در ۸ خانه هلال این استان خبر داد.
امان اله جهان بین با اعلام این خبر افزود: مانور پناهگیری در زلزله طی روزهای ۱۹ تا۲۳ بهمن ماه در ۸ خانه هلال استان کهگیلویه وبویراحمد برگزار شد.
وی با بیان اینکه این مانور با شعار «ایران آماده» و به صورت کشوری برگزار شد، ادامه داد: خانه های هلال روستای سروک و سرابتاوه شهرستان بویراحمد، قلعه رئیسی وسوق درشهرستان کهگیلویه ،سرفاریاب در شهرستان چرام،سعادت آبادواسپر در شهرستان گچساران و بنستان در شهرستان دنا خانه های هلالی بود که این مانور در آنجا برگزار شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه وبویراحمد گفت: با توجه به نقش موثر نیروهای انسانی خانه های هلال در افزایش آموزش های امدادی مردم مناطق دور دست(مراکز دهستان ها و بخش ها )این مانورها با هدف افزایش مهارت و آگاهی نیروهای داوطلب فعال در خانه های هلال و بالابردن سطح آمادگی آنها دربرابر زلزله صورت گرفت.
جهانبین با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی در خانه های هلال خاطر نشان کرد: برگزاری مانور زلزله در خانه های هلال در زمان حوادث کارایی خود را نشان خواهد داد و افرادی که آموزش می بینند، می توانند قبل از رسیدن نیروهای امدادی اقدامات امدادی و حیاتی را انجام دهند.
انتهای پیام/سعیدروزافزای

- تـــازه ترین خبرها
- پـــربازدیدترین ها
- شورای همکاری خلیج فارس نشست اضطراری در ریاض برگزار کرد
- ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر دادهایم
- مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگیهای خارجرحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقطها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است
- ادعای وزارت دادگستری آمریکا: محمدباقر الساعدی، از فرماندهان شاخص کتائب حزب الله عراق را بازداشت شد
- ادعای جنجالی ترامپ درباره احتمال حمله مجدد به ایران/ شاید مجبور شویم برگردیم و کار پاکسازی انجام دهیم
- مالکان چند خودرو حتما بخوانند/ یک امکان جدید برای تعیین سهمیه بنزین ایجاد شد
- بیانیه بحرین، امارات، عربستان، قطر، کویت و اردن علیه ایران به شورای امنیت سازمان ملل
- قوانین رانندگی در تمامی کشور های جهان یکیست ؟
- منابع خبری: مقر گروههای کرد مخالف جمهوری اسلامی ایران در اربیل مرکز اقلیم کردستان عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفت
- تهدید مجدد ترامپ علیه ایران