طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: سه‌شنبه 05 ژانویه 2021 , 15:34:10 | کد خبر : 2545 |
  •   

    معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی از آغاز دور جدید ثبت نام طرح اقدام ملی مسکن از صبح پنج‌شنبه ۱۸ دی ماه به مدت یک هفته خبر داد. محمود محمودزاده ظهر امروز در برنامه زنده تلویزیونی شبکه خبر درباره آغاز ثبت‌نام دور جدید طرح «اقدام ملی مسکن» اظهار داشت: از صبح پنجشنبه (۱۸ […]

    امید گچساران؛

    معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی از آغاز دور جدید ثبت نام طرح اقدام ملی مسکن از صبح پنج‌شنبه ۱۸ دی ماه به مدت یک هفته خبر داد.

    محمود محمودزاده ظهر امروز در برنامه زنده تلویزیونی شبکه خبر درباره آغاز ثبت‌نام دور جدید طرح «اقدام ملی مسکن» اظهار داشت: از صبح پنجشنبه (۱۸ دی ماه) تا ساعت ۲۴ پنجشنبه (۲۵ دی‌ماه) امکان ثبت‌نام فراهم شده است.

    وی افزود: در این مرحله برای ۱۸۳ شهر جدید امکان ثبت‌نام فراهم شده که مجموعاً با احتساب شهرهای ثبت‌نام شده در مراحل گذشته، به ۷۷۰ شهر افزایش می‌یابد.

    به گفته معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، در مرحله جدید یک هفته ثبت‌نام خواهیم داشت و شرایط چهارگانه مذکور در آئین‌نامه اجرایی قانون ساماندهی و تولید مسکن شامل ۱. اقامت پنج‌ساله در محل مورد تقاضا ۲. تأهل یا سرپرست خانوار بودن ۳. داشتن سابقه مالکیت از سال ۱۳۸۴ به بعد (فرم «ج» متقاضیان سبز باشد) ۴. توانایی تأمین هزینه ساخت مسکن (مازاد بر تسهیلات بانکی) خواهد بود.

    محمودزاده درباره اسامی استان‌هایی که در مرحله جدید ثبت‌نام خواهیم داشت، گفت: در استان‌های تهران، ایلام، بوشهر، خراسان شمالی، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، کرمان، کردستان، قزوین، مازندران و … ثبت‌نام طرح ملی مسکن انجام خواهد شد.

    وی یادآور شد: متقاضیان صبح پنجشنبه هفته جاری با مراجعه به سامانه www.tem.mrud.ir ثبت‌نام خود را انجام دهند.

    معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: کسانی که در مراحل قبلی شهر مورد تقاضا را به اشتباه وارد کرده و از این رو با رد تقاضا مواجه شده بودند، در مرحله جدید می‌توانند شهر مورد تقاضای خود را اصلاح کنند؛ به شرط آنکه در شهر مورد تقاضا، شرایط اقامت حداقل پنج سال را داشته باشند.

    محمودزاده تأکید کرد: شرط اقامت پنج سال ساخت برای شهرهای جدید مستثنی است و متقاضیان ثبت‌نام طرح ملی مسکن در شهرهای جدید از این شرط معاف هستند.

    وی اظهار داشت: در استان تهران و دوره‌های قبلی ۲۰ شهر، شمال، جنوب، شرق و غرب استان و همچنین ۴ شهر جدید پردیس، پرند، هشتگرد و ایوانکی برای متقاضیان تهرانی ثبت‌نام انجام شده بود. در مرحله جدید اراضی جدیدی در نسیم‌شهر رباط‌کریم پیش‌بینی شده است.

    معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: چنانچه در مراحل احداث پروژه‌ها، ظرفیت‌های خالی ایجاد شود، باز هم ثبت‌نام خواهیم داشت.

    هر کس امتیاز مسکن ملی بخرد، از طرح خارج می‌شود

    محمودزاده در پاسخ به سؤالی درباره خرید و فروش امتیاز مسکن ملی گفت: هیچ امتیازی برای کسی وجود ندارد که بخواهد آن را خرید و فروش کند. از شهروندان می‌خواهم وارد این فضاها نشوند، چرا که خرید و فروش ثبت‌نام طرح ملی مسکن، معاملات غیررسمی بوده و قطعاً متضرر خواهند شد؛ کسی هم پاسخگو نیست.

    وی ادامه داد: اگر کسی امتیاز مسکن ملی را بخرد، از طرح اقدام ملی خارج شده و از ادامه پروژه باز خواهد ماند.

    رقم آورده اولیه؛ فعلاً ۴۰ میلیون تومان

    معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی درباره رقم آورده متقاضیان گفت: ۴۰ میلیون تومان رقم آورده اولیه متقاضیان است و در مراحل بعدی پروژه، ارقام جدیدتر آورده‌ها به آنها اطلاع‌رسانی خواهد شد. برخی پروژه‌ها ۶۰ درصد پیشرفت دارند که متقاضیان این پروژه‌ها باید نسبت به واریز آورده‌های بعدی اقدام کنند اما در حال حاضر فعلاً برای متقاضیان ورود به این طرح، رقم آورده اولیه همان ۴۰ میلیون تومان است.

    انتهای پیام/مهر

    برچسب ها:

    امروز سه شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵, ۲۱:۴۹:۵۰
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است