طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: جمعه 26 اردیبهشت 1399 , 20:22:53 | کد خبر : 1701 |
  •   

    امید گچساران:معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان، گفت: از روز سه شنبه (۲۳ اردیبهشت) تعدادی کودک با علایم گوارشی اسهال و استفراغ به اورژانس و مراکز درمانی آستارا مراجعه کرده اند که تاکنون ۱۴ نفر از آنها بستری شده اند. دکتر آبتین حیدرزاده، لحظاتی پیش و در جریان بازدید از بیمارستان شهید دکتر بهشتی […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران:معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان، گفت: از روز سه شنبه (۲۳ اردیبهشت) تعدادی کودک با علایم گوارشی اسهال و استفراغ به اورژانس و مراکز درمانی آستارا مراجعه کرده اند که تاکنون ۱۴ نفر از آنها بستری شده اند.

    دکتر آبتین حیدرزاده، لحظاتی پیش و در جریان بازدید از بیمارستان شهید دکتر بهشتی آستارا، در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: به دلیل اینکه از شب گذشته به ما اطلاع داده شد که تعدادی از کودکان در آستارا مبتلا به بیماری گوارشی اسهال و استفراغ شدند، در رأس هیأتی متشکل از معاونت بهداشتی و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان، برای بررسی ابعاد این حادثه در این شهرستان حضور یافتیم.

    وی با بیان اینکه در جریان این بازدید، گزارشی کامل توسط مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آستارا و رئیس بیمارستان شهید دکتر بهشتی این شهر مرزی و بندری در خصوص وضعیت بیماران، سوابق، تماس ها و محیط زندگی آنها ارائه شد، ادامه داد: محیط زندگی برخی از بیماران مورد بازدید قرار گرفت و به نتایجی دست یافته ایم و باید آزمایش ها در این زمینه برای دستیابی به نتیجه نهایی تداوم یابد.

    حیدرزاده با تأکید بر اینکه آزمایش ها از بیماران و محل زندگی آنها گرفته و برای آزمایشگاه مرکزی در رشت ارسال شده است، افزود: آنچه که مشاهده می شود، امروز (جمعه ۲۶ اردیبهشت) بستری جدیدی را از کودکان نداشتیم و چند بیمار بزرگسال نیز مراجعه کرده اند که گمان می زنیم، تاریخ ابتلای آنها در یک روز باشد.

    معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه کودکان زودتر بیماری را نشان می دهند، خاطرنشان کرد: باید منتظر ماند و دید که نمای طغیان این بیماری چگونه است تا بهتر بتوانیم اعلام نظر کنیم.

    وی اضافه کرد: آنچه پیش بینی می شود، این بیماری از انواع ویروس ها نشأت گرفته است و به طور قاطع می گوییم که هیچ ارتباطی بین این بیماری و کرونا وجود ندارد.

    وی با بیان اینکه ارتباط بیماری ها با کرونا از نگرانی های امروز مردم است، ضمن تأکید بر اینکه آزمایش های کرونا از همه بیماران گرفته شده است، تصریح کرد: این بیماران علایم تنفسی ندارند و شرایط و تماس ها نشان گر این است که هیچ ارتباط مستقیمی بین این افراد با بیماران کرونایی وجود نداشته است.

    آهک پاشی مناطقی که فاضلاب رهاسازی شده است

    معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در بخش دیگر سخنان خود به بازدیدها و برگزاری جلسه صبح تا ظهر امروز با حضور مسئولان فرمانداری، روسای آب و فاضلاب و سایر دست اندرکاران اشاره کرد و توضیح داد: در بخش هایی از شهر نیز فاضلاب رها شده است و از همین لحظه عملیات آهک پاشی در آن مناطق نیز آغاز شد تا طغیان این بیماری جدید کنترل شود.

    وی ادامه داد: در این بازدید از مسئولان آب درخواست شد تا میزان کلر آب را بالا ببرند و این از کارهایی است که در اینگونه شرایط بر اساس استانداردهای جهانی انجام می شود.

    وی اضافه کرد: مردم سبزیجات، میوه جات و به خصوص میوه هایی که شستن آنها سخت است مثل توت فرنگی را نیز به خوبی شستشو داده و اصول بهداشتی را به خوبی رعایت کنند.

    دکتر آبتین حیدرزاده، در ادامه از بستری ۱۴ کودک در بیمارستان شهید بهشتی آستارا از روز سه شنبه تاکنون خبر داد و یادآور شد: از بزرگسالان نیز بستری نداشتیم و همه آنها به شکل سرپایی نیز درمان شدند.

    وی در پایان با بیان اینکه اینگونه بیماری ها در بزرگسالان خفیف تر هستند و از بامداد امروز نیز فرد جدید در رابطه با این بیماری بستری نشده است، خاطرنشان کرد: همه کادر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، بهورزها، مراقبین بهداشت، پزشکان خانواده و سایر دست اندرکاران در آستارا پیگیر این هستند که اگر بیماران جدیدی مراجعه کنند، ضمن درمان، برای مطالعه بیشتر معرفی شوند.

     از روز سه شنبه (۲۳ اردیبهشت)، تعدادی از کودکان بین ۲ الی ۷ سال در شهرستان مرزی بندر آستارا به دلیل نوعی بیماری گوارشی که با استفراغ و اسهال همراه است، به مرکز اورژانس و درمانگاه های شهرستان مراجعه کرده اند که بالغ بر ۱۴ نفر بستری شدند.

    انتهای پیام/منبع:ایسنا

    برچسب ها:

    امروز شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵, ۱۰:۵۱:۳۷
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • سکته قلبی در کمین جوانان/ ثبت موارد ابتلا در مردان بالای ۳۰ سال
  • لوازم خانگی دو برابر گران شد / قیمت یخچال و ماشین لباسشویی نو چقدر بالا رفت؟
  • ادعای ترامپ: ممکن است خیلی زود به کوه کلنگ حمله کنیم / ما همه کسانی را که در «کوه کلنگ» در حال جابه‌جایی هستند، می‌شناسیم؛ اگر اتفاق بدی بیفتد، به آنها حمله می‌کنیم، آن‌هم به‌شدت
  • آمریکا یک بانک بزرگ ترکیه را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد / سه نهاد مالی و بیمه‌ای در ترکیه تحریم شدند
  • ونس: قیمت بنزین بالا است، زیرا ایرانی‌ها به سمت کشتی‌های تجاری شلیک می‌کنند
  • ادعای ترامپ: ایرانی‌ها تلاش می‌کردند موشکی بسازند که مین‌های دریایی را پرتاب کند؛ من هرگز چنین چیزی نشنیده بودم، اما آنها داشتند همین کار را انجام می‌دادند / ما هر کاری را که انجام می‌دهند، می‌بینیم
  • وزیر بهداشت: در حملات شب گذشته به استان‌های مختلف کشور ۱۸ تن شهید و ۱۰۸ تن مجروح شدند
  • سپاه: با حمله به پادگان آمریکا در اردن، تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی را به درک واصل کردیم/ تاسیسات مهم و بالگردهای هجومی دشمن منهدم شدند
  • ارتش: تاسیسات راداری و مراکز تجمع نیروهای آمریکایی در پایگاه شیخ عیسی در بحرین را با پهپادهای انهدامی هدف قرار دادیم
  • توضیحات پلیس درباره برخورد خودرو با تجمع کنندگان در مشهد: راننده هیوندا حالت عادی نداشت و با سرعت نسبتا بالا و غیرمطمئن در حال عبور بود / این خودرو ابتدا با یک چانگان که در مسیر موازی آن حرکت می‌کرد، برخورد کرد/ سپس، پس از برخورد با بشکه ها و علائم ترافیکی، با جمعیت برخورد کرد
  • وزیر بهداشت: تلاش می‌کنیم واکسن آنفلوآنزا را تهیه کنیم اما قول بی‌مورد نمی‌دهیم / این موضوع به وضعیت محاصره‌ها و تحریم‌ها نیز بستگی دارد
  • سازمان هواپیمایی: هیچ نوتامی برای بسته شدن آسمان کشور صادر نشده
  • یک منبع نظامی: ایران به حملات آمریکا پاسخ چند برابری می‌دهد / منافع و پایگاه‌های آمریکایی در منطقه به سرعت زیر ضرب ایران قرار می‌گیرند
  • ادعای ترامپ درباره ایران: اگر آنها تلافی کنند، خیلی شدیدتر هدف قرار خواهند گرفت و اگر دوباره این کار را انجام دهند، دیگر وجود نخواهند داشت / توافق با آنها حتی ارزش کاغذی را که روی آن نوشته شده ندارد؛ ما فرصت‌های زیادی به آنها دادیم
  • اکسیوس مدعی شد؛ ترامپ در حال بررسی حملات محدود علیه ایران
  • معاون پزشکیان: شرایط اقتصادی خوب نیست؛ مجبوریم پول چاپ کنیم
  • جو کنت، رئیس سابق اداره مبارزه با تروریسم دولت ترامپ: ایران حمله آمریکا به لارک را پاسخ خواهد داد/ اگر می‌خواهیم جنگ شدت نگیرد، باید نیروهایمان را از منطقه خارج کنیم / اگر ایران نیروهای آمریکایی را بکشد، ما دوباره به جنگ کشیده خواهیم شد؛ آن هم مطابق با شرایط و قواعد ایران / نیروها را از منطقه خارج کنید و تمرکز را بر فشار اقتصادی و دیپلماسی بگذارید
  • وزیر راه: پرواز‌ها بدلیل وجود مشکلات امنیتی انجام نمی‌شود / در حوزه هوایی با توجه به اینکه رادارها مشکل پیدا کردند، تعداد پرواز‌ها از ۳۰ فروند در ساعت به ۱۰ فروند کاهش یافته
  • سپاه: تجاوز دشمن تروریست در جزیره لارک همراه با تنبیه متجاوز پاسخ داده خواهد شد
  • تصمیم خزانه داری امریکا؛ آزمون زبان دولینگو برای ایرانی‌ها متوقف می‌شود