طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: دوشنبه 26 ژانویه 2026 , 18:26:39 | کد خبر : 16375 |
  •   

    مهر نوشت: امروز دوشنبه ۶ بهمن، بازار طلا و سکه شاهد یک خیزش قیمتی کم‌سابقه بود که طی آن، همگام با رکوردشکنی تاریخی انس جهانی طلا، قیمت‌ها در بازار داخلی با جهش‌های سنگین بیش از ۵ درصدی مواجه شدند. امروز دوشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۴، بازار طلا و سکه شاهد یک خیزش قیمتی کم‌سابقه بود که

    امید گچساران؛

    مهر نوشت: امروز دوشنبه ۶ بهمن، بازار طلا و سکه شاهد یک خیزش قیمتی کم‌سابقه بود که طی آن، همگام با رکوردشکنی تاریخی انس جهانی طلا، قیمت‌ها در بازار داخلی با جهش‌های سنگین بیش از ۵ درصدی مواجه شدند.

    امروز دوشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۴، بازار طلا و سکه شاهد یک خیزش قیمتی کم‌سابقه بود که طی آن، همگام با رکوردشکنی تاریخی انس جهانی طلا، قیمت‌ها در بازار داخلی با جهش‌های سنگین بیش از ۵ درصدی مواجه شدند.

    رکوردشکنی تاریخی و التهاب در بازار فلز زرد

    بر اساس آخرین نرخ‌های ثبت شده، قیمت هر انس طلا در بازارهای جهانی با رشدی خیره‌کننده و افزایش ۱۰۶.۶۲ دلاری نسبت به میانگین روز گذشته، سد روانی ۵ هزار دلار را شکست و به رقم بی‌سابقه ۵,۰۹۲ دلار رسید. این جهش ۲.۱۴ درصدی در بازار جهانی، بلافاصله اثرات خود را بر تابلوی معاملات بازار تهران دیکته کرد و موجب شد تا تمامی قطعات طلا و سکه با نوسانات شدید صعودی همراه شوند.

    در بازار طلای خام، مظنه تهران (یک مثقال طلای ۱۷ عیار) که شاخص اصلی قیمت‌گذاری در بازار داخلی محسوب می‌شود، با ثبت یک جهش سنگین ۳ میلیون و ۵۸۵ هزار تومانی، به کانال ۷۴ میلیون تومان وارد شد و نرخ ۷۴,۲۰۰,۰۰۰ تومان را به ثبت رساند.

    این افزایش ۵.۰۸ درصدی دقیقاً در نرخ طلای ۱۸ عیار نیز بازتاب یافت؛ به طوری که هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش قابل توجه ۸۲۷ هزار تومانی نسبت به روز گذشته، به سطح ۱۷,۱۲۹,۲۰۰ تومان صعود کرد.

    طلای ۲۴ عیار نیز از این قافله عقب نماند و با رشدی بیش از یک میلیون تومان در هر گرم، روی رقم ۲۲,۸۳۶,۰۰۰ تومان ایستاد.

    پیشروی سکه امامی به سوی قله ۱۷۳ میلیون تومانی

    در بازار مسکوکات، شدت نوسانات حتی محسوس‌تر از بازار آبشده بود. سکه تمام بهار آزادی طرح جدید (امامی) که همواره پیشران نوسانات بازار سکه است، با ثبت رشدی نزدیک به ۵ درصد (۴.۹۹ درصد)، جهشی ۸ میلیون و ۲۰۵ هزار تومانی را تجربه کرد و به رقم ۱۷۲,۵۰۰,۰۰۰ تومان رسید. سکه طرح قدیم نیز با وجود نوسان کمتر نسبت به طرح جدید، با افزایش ۵ میلیون و ۴۸۰ هزار تومانی، کانال ۱۶۷ میلیون تومان را فتح کرد.

    بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیشترین درصد افزایش در میان انواع سکه به «نیم سکه» اختصاص داشته است. این قطعه با رشدی ۵.۷۷ درصدی، مبلغ ۴ میلیون و ۸۵۷ هزار تومان گران‌تر شد و به قیمت ۸۹,۰۰۰,۰۰۰ تومان معامله گردید.

    ربع سکه نیز همگام با این روند صعودی، با افزایشی ۵.۳۷ درصدی مواجه شد و با عبور از مرز ۵۰ میلیون تومان، روی نرخ ۵۱,۹۰۰,۰۰۰ تومان آرام گرفت.

    در پایان جدول نوسانات، سکه یک گرمی با کمترین نوسان (۲ درصد رشد)، با قیمت ۲۳,۵۰۰,۰۰۰ تومان معامله شد که نشان‌دهنده افزایش ۴۶۱ هزار تومانی نسبت به میانگین روز گذشته است.

    این نوسانات شدید افزایشی که تماماً به رنگ سبز بر تابلوهای صرافی‌ها نقش بسته است، نشان‌دهنده همسویی کامل بازار داخلی با جهش‌های ناگهانی اونس جهانی و سیگنال‌های قدرتمند صعودی در بازار امروز است.

    برچسب ها:

    امروز سه شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵, ۲۱:۴۷:۴۰
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است