طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: دوشنبه 01 دی 1404 , 05:02:27 | کد خبر : 16132 |
  •   

    ایرنا: محسن پاک نژاد وزیر نفت عصر  یکشنبه ۳۰ آذر در یکصد و سی‌ و هشتمین جلسه هیات دولت به اعلام کرد که با اجرای طرح ساماندهی کارت‌ های جایگاه‌ ها، مصرف روزانه بنزین حدود ۹ میلیون لیتر کاهش یافته است. مسعود پزشکیان رئیس جمهور در جلسه هیات دولت به میر احمد موسوی رئیس جدید

    امید گچساران؛

    ایرنا: محسن پاک نژاد وزیر نفت عصر  یکشنبه ۳۰ آذر در یکصد و سی‌ و هشتمین جلسه هیات دولت به اعلام کرد که با اجرای طرح ساماندهی کارت‌ های جایگاه‌ ها، مصرف روزانه بنزین حدود ۹ میلیون لیتر کاهش یافته است.
    مسعود پزشکیان رئیس جمهور در جلسه هیات دولت به میر احمد موسوی رئیس جدید بنیاد شهید خیر مقدم گفت و برای وی در انجام مسئولیت‌ های محوله آرزوی موفقیت و از زحمات و تلاش‌های سعید اوحدی قدردانی کرد.
    وزیر نفت از آخرین وضعیت اجرایی طرح «ساماندهی کارت‌ های جایگاه‌ها» گزارشی ارائه کرد و گفت که در آذر ماه، مصرف روزانه سوخت حدود ۱۲۹ میلیون لیتر بوده که ۴۳ درصد آن از طریق کارت جایگاه‌ داران و ۵۷ درصد از طریق کارت‌ های شخصی انجام می‌شد.
    پاک نژاد افزود: با اجرای این طرح، استفاده از کارت‌های جایگاه‌داران ۱۷ درصد کاهش یافته و مصرف کارت‌های شخصی افزایش پیدا کرده است.
    وی ادامه داد: همچنین روزانه حدود ۹ میلیون لیتر کاهش مصرف ثبت شده و میزان مصرف از ۱۲۹ میلیون لیتر به ۱۲۰ میلیون لیتر کاهش یافته است.
    وزیر نفت افزود: روزانه حدود یک‌هزار نفر نیز برای دوگانه‌ سوز کردن خودروهای خود ثبت‌نام می‌کنند و در حال حاضر ۳۳ هزار نفر در صف انتظار قرار دارند.
    همچنین محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌ جمهور نیز ضمن تشکر از تلاش‌ها و خدمات اوحدی، حضور موسوی را در بنیاد شهید خیرمقدم گفت.
    در ادامه جلسه علاوه بر طرح مسائل و موضوعات اجرایی دستگاه‌های مختلف توسط وزرا، گزارش هایی از اقدامات دولت در حوزه‌های مختلف مطرح شد.
    اسکندر مومنی وزیر کشور از وضعیت و فعالیت‌های ستاد بحران کشور در روزهای اخیر گزارشی ارائه کرد و با اشاره به بارندگی‌ های اخیر و بروز مشکلات ناشی از سیلاب در برخی استان‌ ها، از مدیریت هماهنگ، همدلی و انسجام موجود در میان دستگاه‌های مسئول که موجب کنترل و مدیریت مناسب این حوادث شد، تشکر کرد.
    عباس علی آبادی وزیر نیرو نیز گزارشی از آخرین وضعیت سدهای کشور پس از بارندگی‌های اخیر ارائه و اعلام کرد که بیشترین میزان بارش مربوط به استان هرمزگان بوده و استان‌های تهران با ۹۰ درصد، قزوین با ۸۷ درصد و البرز با ۷۹ درصد کاهش بارش، در صدر استان‌ های کم‌بارش کشور قرار دارند.
    در ادامه جلسه رئیس سازمان هواشناسی کشور، گزارشی از وضعیت بارندگی‌ های اخیر و پیش‌ بینی شرایط جوی در هفته‌ های آینده ارائه داد. و
    غلامرضا نوری قزلجه  وزیر جهاد کشاورزی گزارشی از سفر خود به قم و دیدار با علما و مراجع تقلید ارائه کرد و به تشریح آخرین وضعیت معیشت مردم، عملکرد نهادها و قیمت کالاها به‌ویژه مواد غذایی پرداخت و نگرانی‌های مطرح‌شده از سوی مراجع تقلید را بازگو کرد.
    همچنین عباس عراقچی وزیر امور خارجه گزارشی از سفر خود به بلاروس و روسیه ارائه کرد و از شکل‌گیری همکاری‌های مطلوب و مؤثر میان جمهوری اسلامی ایران و این کشورها خبر داد.
    در ادامه محمدصادق معتمدیان استاندار تهران گزارشی از وضعیت استان تهران ارائه کرد و گفت که در سال گذشته، ۲۰ درصد از کل پروانه‌ های ساختمانی صادر شده در کشور مربوط به استان تهران بوده که از این میزان، ۱۱ درصد به شهر تهران اختصاص دارد. در تهران ۱۰۳ هزار پروانه ساختمانی صادر شده که به معنای تأمین ظرفیت مسکن برای نزدیک به ۵۰۰ هزار نفر است.
    وی ادامه داد: همچنین ۶۸ درصد از بلندمرتبه‌سازی‌ها (بیش از پنج طبقه) مربوط به استان تهران است که بخش قابل‌توجهی از آن در شهر تهران انجام شده است.
    احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان نیز گزارشی از موفقیت‌ های اخیر ورزشی ارائه و از کسب مقام نخست توسط تیم ملی والیبال و همچنین موفقیت تیم دختران با کسب مقام ششم قدردانی کرد.
    وی با اشاره به اینکه این نخستین حضور دختران کشور در این سطح از مسابقات بوده است، این نتیجه را دستاوردی قابل توجه ارزیابی کرد.

    برچسب ها:

    امروز شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵, ۱۷:۱۶:۳۶
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • سکته قلبی در کمین جوانان/ ثبت موارد ابتلا در مردان بالای ۳۰ سال
  • لوازم خانگی دو برابر گران شد / قیمت یخچال و ماشین لباسشویی نو چقدر بالا رفت؟
  • ادعای ترامپ: ممکن است خیلی زود به کوه کلنگ حمله کنیم / ما همه کسانی را که در «کوه کلنگ» در حال جابه‌جایی هستند، می‌شناسیم؛ اگر اتفاق بدی بیفتد، به آنها حمله می‌کنیم، آن‌هم به‌شدت
  • آمریکا یک بانک بزرگ ترکیه را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد / سه نهاد مالی و بیمه‌ای در ترکیه تحریم شدند
  • ونس: قیمت بنزین بالا است، زیرا ایرانی‌ها به سمت کشتی‌های تجاری شلیک می‌کنند
  • ادعای ترامپ: ایرانی‌ها تلاش می‌کردند موشکی بسازند که مین‌های دریایی را پرتاب کند؛ من هرگز چنین چیزی نشنیده بودم، اما آنها داشتند همین کار را انجام می‌دادند / ما هر کاری را که انجام می‌دهند، می‌بینیم
  • وزیر بهداشت: در حملات شب گذشته به استان‌های مختلف کشور ۱۸ تن شهید و ۱۰۸ تن مجروح شدند
  • سپاه: با حمله به پادگان آمریکا در اردن، تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی را به درک واصل کردیم/ تاسیسات مهم و بالگردهای هجومی دشمن منهدم شدند
  • ارتش: تاسیسات راداری و مراکز تجمع نیروهای آمریکایی در پایگاه شیخ عیسی در بحرین را با پهپادهای انهدامی هدف قرار دادیم
  • توضیحات پلیس درباره برخورد خودرو با تجمع کنندگان در مشهد: راننده هیوندا حالت عادی نداشت و با سرعت نسبتا بالا و غیرمطمئن در حال عبور بود / این خودرو ابتدا با یک چانگان که در مسیر موازی آن حرکت می‌کرد، برخورد کرد/ سپس، پس از برخورد با بشکه ها و علائم ترافیکی، با جمعیت برخورد کرد
  • وزیر بهداشت: تلاش می‌کنیم واکسن آنفلوآنزا را تهیه کنیم اما قول بی‌مورد نمی‌دهیم / این موضوع به وضعیت محاصره‌ها و تحریم‌ها نیز بستگی دارد
  • سازمان هواپیمایی: هیچ نوتامی برای بسته شدن آسمان کشور صادر نشده
  • یک منبع نظامی: ایران به حملات آمریکا پاسخ چند برابری می‌دهد / منافع و پایگاه‌های آمریکایی در منطقه به سرعت زیر ضرب ایران قرار می‌گیرند
  • ادعای ترامپ درباره ایران: اگر آنها تلافی کنند، خیلی شدیدتر هدف قرار خواهند گرفت و اگر دوباره این کار را انجام دهند، دیگر وجود نخواهند داشت / توافق با آنها حتی ارزش کاغذی را که روی آن نوشته شده ندارد؛ ما فرصت‌های زیادی به آنها دادیم
  • اکسیوس مدعی شد؛ ترامپ در حال بررسی حملات محدود علیه ایران
  • معاون پزشکیان: شرایط اقتصادی خوب نیست؛ مجبوریم پول چاپ کنیم
  • جو کنت، رئیس سابق اداره مبارزه با تروریسم دولت ترامپ: ایران حمله آمریکا به لارک را پاسخ خواهد داد/ اگر می‌خواهیم جنگ شدت نگیرد، باید نیروهایمان را از منطقه خارج کنیم / اگر ایران نیروهای آمریکایی را بکشد، ما دوباره به جنگ کشیده خواهیم شد؛ آن هم مطابق با شرایط و قواعد ایران / نیروها را از منطقه خارج کنید و تمرکز را بر فشار اقتصادی و دیپلماسی بگذارید
  • وزیر راه: پرواز‌ها بدلیل وجود مشکلات امنیتی انجام نمی‌شود / در حوزه هوایی با توجه به اینکه رادارها مشکل پیدا کردند، تعداد پرواز‌ها از ۳۰ فروند در ساعت به ۱۰ فروند کاهش یافته
  • سپاه: تجاوز دشمن تروریست در جزیره لارک همراه با تنبیه متجاوز پاسخ داده خواهد شد
  • تصمیم خزانه داری امریکا؛ آزمون زبان دولینگو برای ایرانی‌ها متوقف می‌شود