طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: یکشنبه 21 دسامبر 2025 , 15:27:57 | کد خبر : 16126 |
  •   

    روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: بعد از امضای قرارداد امنیتی میان شیخ‌نشین امارات و رژیم صهیونیستی و قرارداد گازی این رژیم با مصر به مبلغ ۳۵ میلیارد دلار، اکنون نتانیاهو درصدد انعقاد قرارداد گازی با سوریه است. به گزارش میدل‌ایست نیوز، شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی از مذاکره این رژیم برای امضای قرارداد گاز با سوریه خبر

    امید گچساران؛

    روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: بعد از امضای قرارداد امنیتی میان شیخ‌نشین امارات و رژیم صهیونیستی و قرارداد گازی این رژیم با مصر به مبلغ ۳۵ میلیارد دلار، اکنون نتانیاهو درصدد انعقاد قرارداد گازی با سوریه است. به گزارش میدل‌ایست نیوز، شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی از مذاکره این رژیم برای امضای قرارداد گاز با سوریه خبر داد. علاوه بر این، براساس گزارش همین شبکه عبری‌زبان، رژیم صهیونیستی و سوریه درباره توافقی امنیتی که دولت آمریکا مایل است به‌زودی اعلام شود، تبادل نظر می‌کنند. مسئولان آمریکائی گفته‌اند این توافق راه را برای عادی‌سازی روابط میان اسرائیل و سوریه همواره می‌کند.

    درباره این خبر‌ها از کنار دو نکته مهم و قابل تأمل نباید عبور کرد. اول اینکه سه کشور طرف قرارداد گازی و امنیتی با رژیم صهیونیستی، کشور‌های مسلمان و عربی هستند که ملت‌هایشان صهیونیست‌ها را دشمن خود می‌دانند و زخم‌های عمیقی از رژیم صهیونیستی بر تن دارند. آنها در دوران سلطه ۷۵ ساله صهیونیست‌ها بر فلسطین شاهد کشتارها، تخریب‌ها، آواره کردن‌ها و اشغالگری مستمری بودند که یکی از شدیدترین آنها جنایات دو سال اخیر در غزه است. در برابر این جنایات کم‌نظیر که در سطح بین‌المللی و حتی توسط سازمان ملل عنوان «نسل‌کشی» و «جنایت جنگی» دریافت کرده است، سران امارات و مصر نه‌تنها اقدامی برای حمایت از مردم مظلوم غزه به عمل نیاوردند بلکه به شکل‌های مختلف با رژیم صهیونیستی برای انجام این جنایات همکاری هم کردند. سوریه تا یکسال قبل وضعیت متفاوتی داشت ولی با سلطه گروه تروریستی جولانی، مقامات این کشور نیز با صهیونیست‌ها همراه شدند و حتی زمین و آسمان سوریه را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار دادند. این روز‌ها هم شبه‌نظامیان وابسته به جولانی در نقاط مختلف سوریه در حال سرکوب کردن مردم سوریه که با تجاوزات ارتش اسرائیل به خاک کشورشان مخالفت می‌کنند و همراهی جولانی با رژیم صهیونیستی را خیانت به سوریه می‌دانند هستند و هرکس که به نوکری جولانی برای صهیونیست‌ها معترض باشد را به خاک و خون می‌کشند. جولانی در برابر حملات نظامی آمریکا به خاک سوریه که از دیروز شروع شده است نیز ساکت است!

    مردم مصر بشدت از دولت کشورشان به خاطر اینکه در جریان کشتار مردم غزه به دست صهیونیست‌ها در کنار مرزشان سکوت کرد و با بستن گذرگاه‌های عبور و جلوگیری از انتقال کالا به داخل غزه شاهد ساکت مرگ مردم غزه در اثر گرسنگی بود و هیچ اقدامی برای ممانعت از اینهمه جنایت نکرد، عصبانی هستند. مردم امارات نیز به همراهی این شیخ‌نشین با رژیم صهیونیستی و ارسال انواع کمک‌ها به تل‌آویو در جریان جنگ علیه مردم غزه شدیداً اعتراض دارند و افراد زیادی از آنها در زندان بسر می‌برند. درست در همین وضعیت است که سران این سه کشور عربی و اسلامی با رژیم صهیونیستی قرارداد‌های گازی و امنیتی امضا می‌کنند و در واقع به نتانیاهو و همدستان جنایتکارش به خاطر آنهمه ظلمی که به مردم غزه کردند جایزه می‌دهند. قطعاً این فساد بزرگ در سطح حکمرانی جهان عرب، روزی که چندان هم دور نخواهد بود این حکومت‌ها را از درون فرو خواهد پاشاند.

    نکته دوم به ایران مربوط می‌شود که شاهد گسترش روزافزون نفوذ رژیم صهیونیستی در منطقه و حتی در اطراف مرز‌های آبی خود است. علاوه بر قرارداد امنیتی اسرائیل با امارات، توطئه‌های مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی برای تحت سلطه قرار دادن هرچه بیشتر عراق و گسترش نفوذ در مرز‌های شمال غربی کشورمان، هشدار‌های مهمی برای ایران است. واقعیت‌های تلخی که در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه از ناحیه مرز‌های شمال غربی به ویژه جمهوری آذربایجان به کشورمان تحمیل شد را نمی‌توان نادیده گرفت کمااینکه خیانت ۳۰ درصد اتباع غیرمجاز ورودی از مرز‌های شرقی‌مان در این جنگ و همکاریشان با رژیم صهیونیستی را نباید از یاد ببریم. دشمن اکنون درصدد تغییر دادن موازنه قدرت است.

    مسئولان امنیتی و امنیت ملی کشورمان باید این واقعیت‌های تلخ را در صدر فهرست موضوعات اصلی کشور قرار دهند و برای مقابله با آنها چاره‌اندیشی کنند. نفوذ روزافزون رژیم صهیونیستی در مصر، سوریه و لبنان را هم باید در فهرست موضوعات مهم خود قرار دهیم و عاقلانه‌ترین راه را برای مقابله با خطر‌های ناشی از آنها پیدا کنیم. متولیان امر باید به این واقعیت توجه نمایند که فرصت چندانی برای دفع خطر این تغییر موازنه قدرت نداریم.

    برچسب ها:

    امروز سه شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵, ۲۲:۲۶:۵۵
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است