طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: سه‌شنبه 25 نوامبر 2025 , 00:00:57 | کد خبر : 15937 |
  •   

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد؛ خواهان راه‌اندازی و تجهیز خانه‌های امید با هدف ارتقای نشاط و امید در زندگی بازنشستگان و جلب مشارکت فعالانه آنان شد. یداله رحمانی در دیدار با ازوجی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور با بیان درخواست‌هایی از صندوق بازنشستگی، تاکید کرد: تجهیز خانه‌های امید در دو شهرستان استان و راه‌اندازی خانه‌های امید در

    امید گچساران؛

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد؛ خواهان راه‌اندازی و تجهیز خانه‌های امید با هدف ارتقای نشاط و امید در زندگی بازنشستگان و جلب مشارکت فعالانه آنان شد.

    یداله رحمانی در دیدار با ازوجی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور با بیان درخواست‌هایی از صندوق بازنشستگی، تاکید کرد: تجهیز خانه‌های امید در دو شهرستان استان و راه‌اندازی خانه‌های امید در شهرستان‌های کهگیلویه و لیکک با شرط داشتن پنج هزار بیمه‌گر در برنامه کار قرار بگیرد.
    استاندار با طرح احداث سوئیت‌های اقامتی یا بوم‌گردی در کنار خانه‌های امید برای ایجاد خدمات بیشتر، گفت: خانه‌های امید، امیدی برای ایام سالمندی است و این خانه‌ها قطعا از دغدغه خاطر و نگرانی قشر سالمند می‌کاهد.
    رحمانی عنوان کرد: این استان با وجود برخورداری از چهار فصل و ظرفیت‌های بی‌نظیر، هنوز در چرخه معیوب توسعه ‌نیافتگی گرفتار است و این در حالی است که سهم ما در بسیاری شاخص‌های ملی فراتر از جایگاه کنونی‌مان است.
    استاندار با اشاره به ظرفیت‌های حوزه نفت و گاز، آب، معادن، گردشگری، گیاهان دارویی، شیلات و آبزیان، کشاورزی و دامپروری، افزود: قرارگیری در همسایگی پنج استان توانمند اصفهان، فارس، خوزستان، بوشهر و چهارمحال و بختیاری و عبور چندین مسیر ترانزیتی اصلی شمال-جنوب از دیگر ظرفیت‌های این استان است.
    رحمانی با اشاره به تجربه موفق استان بوشهر و درخواست اجرای نظام درآمد-هزینه، گفت: تجربه موفق استان بوشهر نشان داد که اجرای واقعی نظام درآمد-هزینه در برنامه دوم توسعه چگونه باعث جهش این استان از رتبه ۱۶ به رتبه ۳ اعتبارات استانی شد.
    استاندار بیان کرد: در صورت احیای این نظام و واریزی درآمدهای شرکت‌های بزرگ مانند شرکت نفت و گاز به خزانه استان، بودجه استان می‌تواند تا دو یا سه برابر افزایش یابد که محرک اصلی توسعه خواهد بود.
    استاندار با بیان اینکه، پروژه زمین تامین اجتماعی یاسوج برای مشارکت سرمایه‌گذاری فراهم است، عنوان کرد: برای حمایت از سرمایه‌گذاران شرکت‌های لبنی پگاه ، کشت و صنعت، ایرانگردی و جهانگردی و کارخانه سیمان یاسوج در استان که قابل توسعه هستند، آمادگی کامل داریم و خواهان اقدام عملی در این خصوص هستیم.
    وی با اشاره به احیای مجتمع صنعتی آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج گفت: این مجتمع با دارا بودن پنج واحد آرد، نشاسته، گلوکز، دکستروز، خوراک دام و تجهیزات پیشرفته و دست‌نخورده، آماده واگذاری توسط ستاد اجرایی است.
    رحمانی در خصوص سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری گفت: مجموعه گردشگری چیتاب، زنجیره ارزش آبزی‌پروری و صنایع معدنی، آماده برای توسعه سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی است.
    استاندار، پیشرفت پروژه‌های طرح عدالت در فضای آموزشی استان را مطلوب عنوان و خاطرنشان کرد: اینکه از محل مسئولیت‌های اجتماعی دستور احداث جایگزینی ۲ مدرسه تخریبی و بازسازی صادر شد، جای تقدیر دارد.
    رحمانی به افزایش تعداد پروازها در استان اشاره و تاکید کرد: پیگیری فوری برای رفع مشکل پروازهای فرودگاه‌های یاسوج و گچساران با جدیت دنبال می‌شود.

    برچسب ها:

    امروز سه شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵, ۲۲:۲۲:۴۵
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است