طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: جمعه 10 اکتبر 2025 , 13:51:31 | کد خبر : 15669 |
  •   

    ایرنا: قائم مقام وزیر کشور و رییس ستاد مرکزی اربعین گفت: اکنون برخی به‌دنبال برهم زدن رابطه خوب مردم ایران و عراق هستند. سردار علی‌اکبر پورجمشیدیان عصر پنجشنبه در آیین تجلیل از رییسان کمیته‌های ستاد اربعین در تالار شهروند اصفهان افزود: طبیعی است سالانه ده‌ها هزار نفر از مردم عراق به ایران سفر می‌کنند شاید

    امید گچساران؛

    ایرنا: قائم مقام وزیر کشور و رییس ستاد مرکزی اربعین گفت: اکنون برخی به‌دنبال برهم زدن رابطه خوب مردم ایران و عراق هستند.
    سردار علی‌اکبر پورجمشیدیان عصر پنجشنبه در آیین تجلیل از رییسان کمیته‌های ستاد اربعین در تالار شهروند اصفهان افزود: طبیعی است سالانه ده‌ها هزار نفر از مردم عراق به ایران سفر می‌کنند شاید یک نفر مرتکب جرمی شود که بنا بر قانون با او برخورد می‌شود.
    وی با بیان اینکه برخی در خارج از کشور مرتکب انواع جنایتها و فساد می‌شوند گفت: حالا ۲ نفر دانشجوی عراقی مرتکب جرمی شدند، عده‌ای می گویند دانشجویان عراقی را اخراج کنید.
    به گفته رییس ستاد مرکزی اربعین، اکنون حدود ۸۰ هزار دانشجوی عراقی در دانشگاه‌های ایران مشغول تحصیل هستند یعنی فرهنگ انقلاب و ارزشهای کشور ما را آموزش می بینند.
    وی افزود: می خواهند رابطه این ۲ ملت را بر هم بزنند در حالیکه اکنون در دانشگاه‌های ما هر دانشجویی از هر کشوری می‌تواند به تحصیل بپردازد و درآمد برای این کشور ایجاد کند.
    سردار پورجمشیدیان تصریح کرد: این در حالیست که در برخی موارد تخلفات و جرایمی در مرزها و یا توسط موکبهای ایرانی رخ می‌دهد ولی این نباید باعث شود که رابطه ۲ ملت بر هم بخورد بلکه بنا بر مقررات باید با مجرمان در هر کشوری برخورد شود.
    وی، مردم عراق را بهترین ملت دانست و گفت: محور اصلی حرکت اربعین، مردم عراق به‌عنوان بهترین ملت هستند.
    قائم مقام وزیر کشورافزود: موکب‌داران نباید با مردم عراق رقابت کنند زیرا آنها باسخاوت‌ترین، با کرامت‌ترین و مردمی‌ترین حرکت را برای اربعین انجام می‌دهند.
    وی، یکی از اقدامات مورد نیاز در عراق را نبود موکب برای خانمها عنوان کرد و گفت: باید موکب های مخصوص برای خانمها در نظر گرفته شود.
    سردار پورجمشیدیان، همچنین به کاهش ۴۰ درصدی تلفات ناشی از حوادث رانندگی و ابتلا به بیماری زائران اربعین امسال خبر داد و گفت: مراسم اربعین بدون کوچکترین حادثه امنیتی در ایران و عراق برگزار شد.
    به گفته وی، با وجود اینکه اربعین امسال در گرمترین فصل، ماه و روزهای سال برگزار شد ولی حدود سه میلیون و ۸۰۰ هزار زائر و بسیار بیشتر از سالهای قبل در این مراسم حاضر شدند.
    رییس ستاد مرکزی اربعین افزود: امسال باشکوه‌ترین، امن‌ترین و پورشورترین مراسم اربعین را در مقایسه با سالیان گذشته داشتیم.
    وی یادآور شد: مردم اصفهان با جمعیت بیش از ۲۸۰ هزار نفر و با ۱۸۰ موکب، نقش پرشوری را در برگزاری راهپیمایی اربعین امسال داشتند و خدمات بسیار خوبی را به شرکت کنندگان در این مراسم ارائه کردند.
    در پایان این مراسم از رییسان کمیته‌های ستاد اربعین استان اصفهان و همچنین تعدادی از دستگاه‌های خدمات رسان و موکب‌داران تجلیل شد.

    برچسب ها:

    امروز سه شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵, ۲۲:۵۱:۰۷
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است