طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: چهارشنبه 30 جولای 2025 , 09:30:07 | کد خبر : 15195 |
  •   

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای خدمت رسانی به زوار اربعین حسینی با تمام توان پای کار هستیم. یداله رحمانی در نشست ستاد اربعین استان اظهار داشت: برای همکاری و همراهی همه دستگاه‌های اجرایی، بسیح امکانات و انجام تکالیف محوله، جلسه‌ای اضطراری برگزار کردیم تا به موضوعات مختلف زوار اربعین حسینی به نحو مطلوبی بپردازیم.

    امید گچساران؛

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای خدمت رسانی به زوار اربعین حسینی با تمام توان پای کار هستیم.
    یداله رحمانی در نشست ستاد اربعین استان اظهار داشت: برای همکاری و همراهی همه دستگاه‌های اجرایی، بسیح امکانات و انجام تکالیف محوله، جلسه‌ای اضطراری برگزار کردیم تا به موضوعات مختلف زوار اربعین حسینی به نحو مطلوبی بپردازیم.
    رحمانی تاکید کرد: تمام امکانات، منابع و تجهیزاتی که در اختیار دستگاه‌های اجرایی، به‌ویژه اعضای ستاد و روسای کمیته‌های زیرمجموعه قرار دارد، باید صرفاً در خدمت برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم اربعین حسینی قرار بگیرند.
    استاندار به تامین وسایل نقلیه و موضوع حمل‌ونقل تاکید کرد و اظهار داشت در این خصوص تصمیماتی اتخاذ شد و همه دستگاه‌های اجرایی از جمله آموزش و پرورش، شرکت نفت و دانشگاه‌ها باید سریعاً اقدام کنند.
    رحمانی عنوان کرد: باید لیست نهایی از وسایل نقلیه دستگاه‎های اجرایی تهیه و هر دستگاه میزان همکاری خود را اعلام کند.
    استاندار تاکید کرد: زمان‌بندی اعزام زائرین باید با دقت برنامه‌ریزی و اجرا شود.
    رحمانی به بازدید از سایت شلمچه اشاره و تصریح کرد: تیم‌های اعزامی باید در مناطق مختلف نقاط پرتردد زائران، وضعیت امکانات و نحوه خدمات رسانی را به نحو شایسته‌ای بررسی، نظارت و کنترل کنند.
    استاندار با تاکید به بررسی وضعیت محل استقرار موکب‌ها، موضوع سایبان‌ها، تامین آب و برق، افزود: روز پنجشنبه بازدیدها را آغاز خواهیم کرد و انشالله تمام نواقص و کمبودها را بررسی و برطرف می‌کنیم.
    رحمانی به موضوع تأمین ارزاق اشاره و اعلام کرد: موافقت لازم برای تأمین ۱۰۰ تن شکر، ۲۰۰ تن گوشت، ۱۰۰ تن مرغ، ۱۰۰ تن روغن و ۱۰۰ تن برنج با قیمت مصوب اخذ شده است.
    به گفته استاندار، این اقلام باید با برنامه‌ریزی دقیق و به‌صورت کاملا منظم توزیع شوند تا آرامش و نظم لازم در تامین مایحتاج زائران برقرار باشد.
    رحمانی تاکید کرد: دستگاه‌های متولی بخصوص جهادکشاورزی در رابطه با ثبت‌نام و رصد لحظه‌ای توزیع اقلام و کالاهای اساسی حساسیت، کنترل و نظارت دقیق داشته باشند.
    استاندار با اشاره به تخصیص چهار میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز مواکب، تصریح کرد: این مبلغ باید سریعاً تامین تا اصلی‌ترین نیازهای مواکب خریداری و در اختیار قرار گیرد.
    رحمانی به ضرورت سردخانه‌های سیار اشاره کرد و گفت: ۲ دستگاه ماشین سردخانه‌دار برای انتقال مواد غذایی از جمله گوشت، روغن و سایر ارزاق تدارک دیده شود.
    رحمانی با تشکر از زحمات تمامی دست‌اندرکاران، خاطرنشان کرد: کمیته‌های اجرایی و ستادهای مربوطه باید به‌صورت ۲۴ ساعته در آمادگی کامل قرار داشته باشند تا در صورت بروز هرگونه مشکل، سریعاً اقدامات لازم انجام شود.
    استاندار تاکید کرد: همه‌ موظفیم با هماهنگی کامل در اجرای به‌موقع تصمیمات و برنامه‌ریزی‎ها، زمینه برگزاری مطلوب مراسم اربعین حسینی را برای زائرین معزز استان و همه عزیزان ایران اسلامی که از مسیرهای این استان تردد می‌کنند را فراهم سازیم و بهترین خدمات را به آنها ارائه دهیم.

    برچسب ها:

    امروز سه شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵, ۲۳:۱۷:۲۱
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است