طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: دوشنبه 19 می 2025 , 08:34:24 | کد خبر : 14586 |
  •   

    استانداری کهگیلویه و بویراحمد، ۴۲ میلیارد تومان پروژه فیبرنوری را افتتاح کرد. یداله رحمانی با حضور علیرضا رحمانی مشاور و مدیرکل حوزه استاندار، عیسی شهامت معاون هماهنگی امور عمرانی و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی در مراسم افتتاح پروژه ایستگاه موبایل منصورآباد دشت روم با اعتبار ۱۰ میلیارد تومان به نمایندگی از ۹ روستا،

    امید گچساران؛

    استانداری کهگیلویه و بویراحمد، ۴۲ میلیارد تومان پروژه فیبرنوری را افتتاح کرد.

    یداله رحمانی با حضور علیرضا رحمانی مشاور و مدیرکل حوزه استاندار، عیسی شهامت معاون هماهنگی امور عمرانی و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی در مراسم افتتاح پروژه ایستگاه موبایل منصورآباد دشت روم با اعتبار ۱۰ میلیارد تومان به نمایندگی از ۹ روستا، ضمن تقدیر از همکاری اهالی این منطقه بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های زیرساختی ارتباطات تأکید کرد.
    استاندار با بیان اینکه، روستای منصورآباد سابقه درخشانی در عرصه‌های دفاعی، علمی و فرهنگی دارد، افزود: این روستا با تقدیم ۱۰ شهید و ۵۶ جانباز، همچنین پرورش ۱۸۷ فرهنگی و ۵۸ متخصص، نشان داده است که مردمی همیشه در صحنه و پیشگام دارد.
    وی با اشاره به اهمیت توسعه ارتباطات در مناطق روستایی، تصریح کرد: دولت مردمی دکتر پزشکیان با اولویت‌دهی به مناطق محروم در تلاش است تا با اجرای پروژه‌های زیرساختی، عدالت دیجیتال را محقق کند. استاندار عنوان کرد: در پوشش تلفن همراه سال گذشته ۱۶ سایت ارتقا یافت که ۲۷ روستا را تحت پوشش قرار داد و همچنین، تاکنون ۵۰ روستا از طریق احداث یا ارتقای سایت‌ها به شبکه متصل شده‌اند.
    به گفته رحمانی، امروز نیز ۹ روستا از جمله منصورآباد، به‌همراه گلزار شهدای یاسوج به اینترنت پرسرعت مجهز شدند و این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۴۲ میلیارد تومان (۳۰ میلیارد تومان دولتی و ۱۲ میلیارد تومان بخش خصوصی) یک هزار و ۴۱۰ خانوار و پنج هزار و ۲۸۳ نفر را بهره‌مند می‌کند.
    رحمانی با اشاره به سفر سال گذشته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به استان، اظهار داشت در این سفر ۴۵ مصوبه مهم تصویب شد که تاکنون ۳۳ مورد آن به‌طور کامل اجرایی شده است.
    استاندار افزود: بقیه مصوبات نیز تا پایان سال عملیاتی خواهد شد، ضمن اینکه ۱۶ سایت پوشش جاده‌ای در دست اجراست که چهار سایت تا آبان‌ماه، چهار سایت تا دهه فجر و مابقی تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسند.
    استاندار به پیشرفت پروژه‌های فیبرنوری اشاره کرد و گفت در بخش فیبرنوری شهری، پیشرفت پروژه یاسوج به ۳۰ درصد رسیده و برای فیبرنوری روستایی نیز از یکهزار و ۷۰۰ کیلومتر برنامه‌ریزی‌شده، ۳۱۲ کیلومتر اجرا شده است.
    وی تصریح کرد: برای جلوگیری از اختلال در خدمات ارتباطی هنگام قطعی برق، ۱۰۰ سایت نیازمند تجهیز به باتری‌های پشتیبان بودند که خوشبختانه، همراه اول ۱۷ سایت و ایرانسل ۳۸ سایت را تجهیز کردند و از این دو اپراتور می‌خواهیم تا ۴۵ سایت باقی‌مانده را هرچه‌زودتر تکمیل کنند.
    رحمانی از تلاش‌های دست‌اندرکاران در حوزه فناوری اطلاعات قدردانی کرد و افزود: امیدواریم این اقدامات زمینه‌ساز رضایت مردم و تحقق وعده‌های دولت وفاق ملی باشد.

    برچسب ها:

    امروز سه شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵, ۲۳:۴۳:۱۴
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است