طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: جمعه 16 می 2025 , 16:07:00 | کد خبر : 14566 |
  •   

    مهر: امام جمعه مشهد گفت: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن بود که با اقدامات خود سرمایه اجتماعی کشور و نظام را بالا برد. حجت الاسلام سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه دوم نمازجمعه این هفته ۲۶ اردیبهشت که در میان حضور زائران و مجاوران بارگاه منور امام رضا علیه‌السلام ایراد شد، با

    امید گچساران؛

    مهر: امام جمعه مشهد گفت: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن بود که با اقدامات خود سرمایه اجتماعی کشور و نظام را بالا برد.
    حجت الاسلام سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه دوم نمازجمعه این هفته ۲۶ اردیبهشت که در میان حضور زائران و مجاوران بارگاه منور امام رضا علیه‌السلام ایراد شد، با اشاره به نخستین سالروز شهادت شهید جمهور و همراهانش، اظهار کرد: این ایام مقارن است با سالگرد شهادت شهدای خدمت، عزیزانی که در این جریان به شهادت رسیدند، افراد برجسته‌ای در موقعیت انقلابی و وظیفه اجتماعی خودشان بودند.
    امام جمعه مشهد ادامه داد: در کنار رئیس جمهور شهید مرحوم آیت‌الله رئیسی، امام جمعه تبریز حضرت حجت‌الاسلام آقای آل هاشم، فردی خدمتگزار، بیدار و بیدار ساز حضور داشت، امام جمعه محبوب و مردمی که مردم آذربایجان به رهنمودهایش وابسته بودند و تمام حرکت‌های خدماتی او در عرصه ائمه جمعه به‌عنوان یک مثل قرار گرفته بود و مردمی بودنش هم کم نظیر بود.
    وی به بیان ویژگی‌های دیگر شهدای پرواز اردیبهشت پرداخت و گفت: وزیر خارجه‌ای که کارنامه خدمات دیپلماسی او، خدمت به انقلاب آن هم در خط خاص ولایت و رهنمودهای مقام معظم رهبری بود؛ چه قبل از وزارت و زمانی که در انجام وظایف مختلف عرصه‌های دیپلماسی انجام وظیفه می‌کرد و چه زمانی که مسئول جریان دیپلماسی نظام شد، این روحیه در او تجلی داشت.
    علم الهدی افزود: شهید رحمتی، استانداری که در خدماتش در شهر ما هم مدتی به‌عنوان قائم مقام تولیت عظمای آستان قدس آثار و برکاتی داشت و خدمتگزار بود و سردار دلاوری که در عرصه‌های امنیتی فعال بود و فداکاری، ایثارگری و از خود گذشتگی‌اش در مقاطع مختلف به ثبت رسید، هر کدام از این عزیزان از برجستگی خاصی برخوردار بودند.
    امام جمعه مشهد با بیان این‌که مرحوم شهید آیت‌الله رئیسی به‌عنوان یک تلاشگر و جهادگر در عرصه خدمت به مردم که مجاهدات خستگی ناپذیرش به‌عنوان یک نماد مورد توجه همه مردم قرار گرفته بود، شناخته می‌شد اما دولت او دو آورده برای نظام، انقلاب و اسلام داشت که کمتر مورد توجه قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: آورده اولی که دولت شهید رئیسی برای کشور داشت، ایجاد سرمایه اجتماعی برای نظام بود.
    وی اضافه کرد: نظام ما یک نظام مردم سالاری دینی است، در عین حال که قانون ما قرآن است و حاکمیت ما وابسته به خدا و امام معصوم است و حجت امام معصوم را به‌عنوان ولی امر خود می‌دانیم، نظام ما مردم سالاری است یعنی اول جمهوری و بعد اسلامی است.
    علم الهدی افزود: جمهوریت این نظام مردم سالاری این نظام است، در نظام اسلامی نیز همچون هر نظام سیاسی دیگری، رکن و محور اساسی آن سرمایه اجتماعی است یعنی پشتیبانی مردم، ایستادگی مردم و مقاومت در پای نظام که امتیاز نظام اسلامی ما نیز همین است.
    امام جمعه مشهد با تأکید بر این‌که در بین تمام نظام‌های حکومتی که در دنیا هست، هیچ نظامی به اندازه نظام جمهوری اسلامی از سرمایه اجتماعی برخوردار نیست، تصریح کرد: عامل تحقق سرمایه اجتماعی، مردمی بودن مدیر نظام است، آن کسی که مدیریت اجتماعی و اجرایی نظام را بر عهده دارد به هر مقدار که مردمی باشد، به همان اندازه سرمایه اجتماعی نظام را بالا می‌برد و این آورده دولت شهید رئیسی بود که در مردمی بودن، مدیری کم نظیر بود.
    وی به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره شهید رئیسی اشاره کرد و گفت: رهبر انقلاب پس از شهادت شهید رئیسی در مورد ایشان فرمودند «یکی از مهم‌ترین خصوصیات آقای رئیسی، مردمی بودن بود، برای همه ما، رؤسای دولت‌ها و اعضای دولت‌ها این باید الگو باشد، ایشان به مردم اعتنا می‌کرد، برای مردم احترام قائل بود و در بین مردم حضور پیدا می‌کرد، حقایق را با حضور در میان مردم لمس می‌کرد، نیازهایشان را محور برنامه‌ریزی قرار می‌داد، شاخص مدنظر ایشان حل مشکلات مردم بود، ممکن بود بعضی به نتیجه برسد و برخی نرسد اما محور کار ایشان اینجا بود».
    علم الهدی ابراز کرد: در سه سال نزدیک به ۱۴۰ سفر به نقاط مختلف کشور از روستاها و مناطق عشایری گرفته تا مراکز استان‌ها سفر کرد تا حرف همه را بشنود و نیازها را از زبان‌ها بشنود نه از گزارش‌ها، این رفتار سرمایه اجتماعی نظام را بالا برد، مردمی که بنا بود زندگی اجتماعی‌شان با چنین مدیر مردمی بگذرد، با همه داشته‌هایشان پای این نظام ایستاده‌اند.
    امام جمعه مشهد، فراگیری جهانیِ نفرت از اسرائیل در جریان عملیات طوفان الاقصی را آورده دوم دولت شهید رئیسی دانست و افزود: روزی که طوفان‌الاقصی انجام شد و این ضربت مهلک بر پیکر پوسیده اسرائیل وارد شد و اسرائیل انواع و اقسام جنایات را علیه مردم غزه آغاز کرد، ایشان با همه ظرفیت به میدان آمد، از ارتباطاتی که با رؤسای کشورها داشت بهره گرفت و بعضاً به وسیله ارتباط تلفنی، جنایات و مظالم اسرائیل را به‌عنوان حرکت‌های ضد انسانی مطرح می‌کرد و آنان نیز جز پذیرش غیر انسانی بودن این اقدامات راه دیگری نداشتند.
    وی به فعال شدن ظرفیت دیپلماسی کشور با رفتار حساب شده امیر عبداللهیان، وزیر خارجه انقلابی دولت شهید رئیسی و نشر جنایات اسرائیل اشاره و اظهار کرد: شهید رئیسی تقاضای تشکیل کنفرانس اسلامی را داد و در این کنفرانس که همه رسانه‌های جهانی مجبور بودند حاضر شوند، آن سخنرانی انقلابی و طوفانی را انجام داد که دنیا را تکان داد و همه کشورهای دنیا متوجه این جنایات شدند.
    علم‌الهدی عنوان کرد: این که همه دنیا حتی دانشگاه‌های آمریکا به جوشش و هیجان درآمدند و در دل آمریکا صدای مرگ بر اسرائیل بلند شد، بر اثر همت و فعالیت مدبرانه‌ای بود که رئیس جمهور شهید در استفاده از ظرفیت‌های روابط بین‌المللی خود در حکومت و مدیریت اجرایی کشور انجام داد، استفاده از این ظرفیت بود که اسرائیل را در دنیا منفور جهان کرد.
    امام جمعه مشهد اضافه کرد: امروز اسرائیل و آمریکا منفورترین جریان‌ها روی کره زمین هستند منتها جریان و روحیه استکباری آنان مانع می‌شود قدرت بینش و اندیشه اجتماعی مردم دنیا را ببینند و ارزیابی کنند؛ آمریکا امروز منفورترین است اما آن حس استکباری که دارد مانع می‌شود عمق نفرت و انزجار مردم را درک کند.
    وی با اشاره به سفر اخیر ترامپ به منطقه و انعقاد قرارداد تسلیحاتی با عربستان سعودی، گفت: این مردک که قدم نحسش را در منطقه گذاشت، ۱۴۹ میلیارد دلار بمب و موشک برای آدم‌کشی به منطقه آورد، این اقدام خطر برای جامعه و منطقه نیست اما ما که در خانه خود نشستیم و می‌خواهیم از خودمان دفاع کنیم، برای منطقه خطر هستیم؟ خیال می‌کند دنیا عقل ندارد؟
    علم الهدی متذکر شد: آنان که با بمب‌های ۵ تنی، ۱۶ هزار کودک را به دست جانور درنده‌ای مثل اسرائیل خاک و خاکستر کرده، خطرناک نیست! خوی استکباری به آنان اجازه نمی‌دهد حتی مردم دنیا را هوشیار و بیدار ببینند؛ آنچه برای ما قابل توجه است این است که با چنین جریانی، می‌شود کنار آمد، با او عهد بست و او هم به عهد خود وفا کند؟

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۰:۰۲:۱۴
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است