طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: جمعه 24 اسفند 1403 , 00:37:34 | کد خبر : 14055 |
  •   

    ایسنا: مجید انصاری گفت: بخش‌هایی از قانون حجاب غیرقابل اجراست و بنا بر مصلحت، مرجع قانونی بالادستی تصمیم گرفته موقتا از ابلاغ آن جلوگیری شود تا اصلاحیه‌اش از سوی معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری تهیه و به مجلس ارسال شود. حجت‌الاسلام انصاری در مراسم سی‌امین سالگرد رحلت حجت‌الاسلام‌ و المسلمین سیداحمد خمینی، گفت: اگر ما به‌موقع وظیفه

    امید گچساران؛

    ایسنا: مجید انصاری گفت: بخش‌هایی از قانون حجاب غیرقابل اجراست و بنا بر مصلحت، مرجع قانونی بالادستی تصمیم گرفته موقتا از ابلاغ آن جلوگیری شود تا اصلاحیه‌اش از سوی معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری تهیه و به مجلس ارسال شود.

    حجت‌الاسلام انصاری در مراسم سی‌امین سالگرد رحلت حجت‌الاسلام‌ و المسلمین سیداحمد خمینی، گفت: اگر ما به‌موقع وظیفه خود در معرفی چهره‌های درخشان انقلاب را انجام می‌دادیم، امروز شاهد نارسایی‌های عرصه تربیت و زندگی جوانان و زنان نبودیم.

    معاون حقوقی رئیس‌جمهوری افزود: در دوران تبعید امام راحل، سیداحمد آقا نقش برجسته‌ای به‌عنوان حلقه وصل بین مردم و امام ایفا می‌کرد. او هدایت‌گر انقلابیون بود و پس از شهادت برادرش حاج آقا مصطفی، نقش‌هایش گسترده‌تر و خطیرتر شد.‌ در هجرت تاریخ‌ساز امام از نجف به پاریس، حاج سیداحمد تنها مشاور ایشان بود و مدیریت او در آن دوران، معجزه‌ای بزرگ بود. جوانان ما باید بدانند ایران با خون دل چنین کسانی حفظ شده است.

    وی یادآور شد: صمیمیت با مردم و تواضع در برابر ملت از دیگر ویژگی‌های حاج احمد آقا بود. او در انتقال دردهای مردم به امام به خوبی امانتداری می‌کرد و تا آخرین روز حیات امام، باب دفتر امام به روی تمام مردم باز بود. همین عوامل باعث شد که ما توانستیم از بحران جنگ عبور کنیم و ملت ایران روی پای خود ایستاده است. پس از رحلت امام نیز حاج احمد آقا اعلام کرد من سرباز رهبری هستم و به همه توصیه می‌کرد در سایه ولایت فقیه، راه امام را ادامه دهند.

    انصاری با بیان اینکه جمهوری اسلامی بزرگترین یادگار امام است، اظهار کرد: حفظ این یادگار بر همه ما واجب است و این کار به یک هوشمندی و نوآوری نیاز دارد. امروز اداره کشور به مراتب از دوران دفاع مقدس سخت‌تر است‌؛ جمعیت کشور بیش از دو برابر آن زمان شده و مشکلات اقتصادی ما افزایش یافته است. ما امروز در یک جنگ تمام‌عیار ترکیبی اقتصادی قرار داریم‌. دشمنان تصور کرده‌اند که نقطه ضعف ما، اقتصاد است و می‌خواهند این فضا را تنگ‌تر کنند، پیوند بین مردم و نظام را از بین ببرند و برای اسرائیل امنیت ایجاد کنند، ولو اینکه این کار به قیمت ناامن‌سازی کل خاورمیانه تمام شود.

    وی تاکید کرد: من به عنوان عضو کوچک دولت شهادت می‌دهم دولت شبانه‌روزی در حال تلاش برای حل مشکلات مردم است. اما دشواری روزگار امروز این است که نمی‌توان بسیاری از مسائل را با مردم در میان گذاشت. ما زمستان سختی را پشت سر گذاشتیم و خدا می‌داند برای اینکه مردم در تأمین گرمای خود به مشکل بر نخورند، چه جهاد بزرگی انجام شد.

    معاون حقوقی رئیس‌جمهوری تصریح کرد: در این دو، سه ماه کارکنان وزارت نفت مانند جهادگران بی‌سنگر بودند و باعث شدند از آن شرایط دشوار عبور کنیم. البته برای رفع ناترازی‌ انرژی در سال‌های آینده برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام شده و دیپلماسی بسیار فشرده‌ای با همسایگان در حال انجام و با وجود تمام تحریم‌ها و فشارها، دیپلماسی ما به خوبی در حال پیشرفت است.

    عضو مجمع تشخیص مصلحت افزود: دکتر پزشکیان بر اساس اخلاقی متاثر از نهج‌البلاغه‌، بارها به ما تذکر داده که وارد حاشیه‌ها و نقد گذشته‌ها نشویم و برای مردم امیدآفرینی کنیم. یک ماه پیش که کار بزرگی در پرتاب ماهواره انجام و گزارش آن در هیئت دولت اعلام شد، رئیس‌جمهور خطاب به وزیر مربوطه گفت چرا در گزارش‌تان قید نکردید که ماهواره در دولت قبل ساخته شد و ما مقدمات پرتاب آن را انجام دادیم؟ و تاکید کرد اگر قدردان گذشتگان نباشید، آیندگان نیز قدردان شما نخواهند بود.

    معاون حقوقی رئیس‌جمهور تصریح کرد: سربسته می‌گویم که عزیزان! بیش از ۸ ماه از انتخابات گذشته، ستادهای خود را تعطیل کنید. چرا در شرایطی که دولت با پشتیبانی رهبری در پی حل مشکلات است، عده‌ای حاشیه‌سازی می‌کنند؟ کدام یک از مسئولان این کشور هستند که به حجاب اعتقاد نداشته باشند؟

    انصاری افزود: قانونی نوشته شد، اما بخش‌هایی از آن غیرقابل اجراست و بنا بر مصلحت کشور، مرجع قانونی بالادستی تصمیم گرفته است موقتا از ابلاغ آن جلوگیری شود تا اصلاحیه این قانون توسط معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری تهیه و به مجلس ارسال شود. ما هم مشغول این کار هستیم. چرا هرروز آرامش و اعصاب جامعه را بهم می‌ریزید و اقدامات نفرت‌انگیز انجام می‌دهید؟ اکنون زمان این کارها نیست‌.

    معاون حقوقی رئیس‌جمهوری با اشاره به نامه ترامپ به رهبری انقلاب، اظهار کرد: رهبری بارها اعلام کرده‌اند که ما با هیچ کجای دنیا سر جنگ نداریم، اما با تهدید جنگ‌افروزان هم به زانو درنمی‌آییم. لذا اگر آمریکا از جایگاه احترام به این ملت و به رسمیت شناختن حقوق مساوی در عرصه بین‌الملل آمادگی تعامل با ایران را داشته باشد، ما نیز اهل تعامل هستیم.‌ اما ملت ما ملتی نیست که با زور و تهدید در برابر قدرت‌ها سر خم کند. ۴۶ سال ملت ما این را ثابت کرده‌اند. آزموده را آزمودن خطاست.

    وی تاکید کرد: با ملت ایران از در احترام وارد شوید و یک گام جلو بگذارید، ما نیز یک گام جلو خواهیم گذاشت. اینکه همزمان با نامه نوشتن، تحریم‌ها را تشدید می‌کنید، صادقانه نیست. اگر راست می‌گویید، تحریم داروها علیه ایران را بردارید. تحریم‌ها جرم و جنایت است.

    برچسب ها:

    امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵, ۰۷:۳۳:۴۳
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • سپاه: ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت
  • عضو هیأت رئیسه مجلس: ارتفاعات «علی الطاهر» خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است
  • ادعای وزیر نیرو: دیگر قطعی برق برنامه‌ریزی‌شده نداریم
  • دستاورد بزرگ دانشمندان: کلیه خوک ۹ ماه در بدن بیمار ۶۶ ساله کار کرد
  • سکته قلبی در کمین جوانان/ ثبت موارد ابتلا در مردان بالای ۳۰ سال
  • لوازم خانگی دو برابر گران شد / قیمت یخچال و ماشین لباسشویی نو چقدر بالا رفت؟
  • ادعای ترامپ: ممکن است خیلی زود به کوه کلنگ حمله کنیم / ما همه کسانی را که در «کوه کلنگ» در حال جابه‌جایی هستند، می‌شناسیم؛ اگر اتفاق بدی بیفتد، به آنها حمله می‌کنیم، آن‌هم به‌شدت
  • آمریکا یک بانک بزرگ ترکیه را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد / سه نهاد مالی و بیمه‌ای در ترکیه تحریم شدند
  • ونس: قیمت بنزین بالا است، زیرا ایرانی‌ها به سمت کشتی‌های تجاری شلیک می‌کنند
  • ادعای ترامپ: ایرانی‌ها تلاش می‌کردند موشکی بسازند که مین‌های دریایی را پرتاب کند؛ من هرگز چنین چیزی نشنیده بودم، اما آنها داشتند همین کار را انجام می‌دادند / ما هر کاری را که انجام می‌دهند، می‌بینیم
  • وزیر بهداشت: در حملات شب گذشته به استان‌های مختلف کشور ۱۸ تن شهید و ۱۰۸ تن مجروح شدند
  • سپاه: با حمله به پادگان آمریکا در اردن، تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی را به درک واصل کردیم/ تاسیسات مهم و بالگردهای هجومی دشمن منهدم شدند
  • ارتش: تاسیسات راداری و مراکز تجمع نیروهای آمریکایی در پایگاه شیخ عیسی در بحرین را با پهپادهای انهدامی هدف قرار دادیم
  • توضیحات پلیس درباره برخورد خودرو با تجمع کنندگان در مشهد: راننده هیوندا حالت عادی نداشت و با سرعت نسبتا بالا و غیرمطمئن در حال عبور بود / این خودرو ابتدا با یک چانگان که در مسیر موازی آن حرکت می‌کرد، برخورد کرد/ سپس، پس از برخورد با بشکه ها و علائم ترافیکی، با جمعیت برخورد کرد
  • وزیر بهداشت: تلاش می‌کنیم واکسن آنفلوآنزا را تهیه کنیم اما قول بی‌مورد نمی‌دهیم / این موضوع به وضعیت محاصره‌ها و تحریم‌ها نیز بستگی دارد
  • سازمان هواپیمایی: هیچ نوتامی برای بسته شدن آسمان کشور صادر نشده
  • یک منبع نظامی: ایران به حملات آمریکا پاسخ چند برابری می‌دهد / منافع و پایگاه‌های آمریکایی در منطقه به سرعت زیر ضرب ایران قرار می‌گیرند
  • ادعای ترامپ درباره ایران: اگر آنها تلافی کنند، خیلی شدیدتر هدف قرار خواهند گرفت و اگر دوباره این کار را انجام دهند، دیگر وجود نخواهند داشت / توافق با آنها حتی ارزش کاغذی را که روی آن نوشته شده ندارد؛ ما فرصت‌های زیادی به آنها دادیم
  • اکسیوس مدعی شد؛ ترامپ در حال بررسی حملات محدود علیه ایران
  • معاون پزشکیان: شرایط اقتصادی خوب نیست؛ مجبوریم پول چاپ کنیم