طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: یکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ , ۰۹:۰۱:۱۸ | کد خبر : 140 |
  •   

    امید گچساران :همایش روز خبرنگار با حضور خبرنگاران سراسر استان در سالن اجتماعات اداره کل ارشاد استان برگزار شد . در این آیین ابتدا سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه آمار کلی رسانه های استان و همچنین تعداد خبرنگاران و اعضای خانه مطبوعات را اعلام کرد […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران :همایش روز خبرنگار با حضور خبرنگاران سراسر استان در سالن اجتماعات اداره کل ارشاد استان برگزار شد .

    در این آیین ابتدا سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه آمار کلی رسانه های استان و همچنین تعداد خبرنگاران و اعضای خانه مطبوعات را اعلام کرد .

    در ادامه این جلسه برخی از خبرنگاران استان به بیان مشکلات کاری و معیشتی خود پرداختند و از مسئولان خواهان رسیدگی به این مشکلات شدند .

    عمده مشکلات خبرنگاران استان حول محور گرانی و کمبود کاغذ ، نحوه توزیع آگهی ها ، عدم تعامل برخی از روابط عمومی های دستگاهها با رسانه ، مشکلات بیمه ،مسکن و وضعیت لجام گسیخته رسانه ها در استان می چرخید .

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم گفت : سالن اجتماعات استانداری ۱۵۰ صندلی دارد و تعداد مدیران هم ۱۴۰ _ ۱۵۰   است لذا در این شرایط جا برای رسانه‌ها نیست که گفتم به جز خبرگزاری رسمی سایت‌های محلی پربازدید هم حضور داشته باشند.

    وی در خصوص دغدغه خبرنگاران مبنی بر ایجاد سایت توسط روابط عمومی‌ها گفت: به جد دنبال راه‌اندازی سند جامع روابط عمومی‌ها با کمک فرهنگ و ارشاد، صاحب نظران و  خود روابط عمومی‌ها هستیم تا روابط عمومی‌ها و خبرنگاران از هم تفکیک شوند.

    مقام ارشد اجرایی کهگیلویه و بویراحمد در واکنش به دغدغه خبرنگاران مبنی بر نپرداختن به مسایل قومی و قبیله‌ای گفت: رسانه‌ها هم سخن و حرف دل ما را در این زمینه می‌زنند( جانا سخن از دل ما می‌گوید).

    کلانتری به موضوع استخدام‌های غیرقانونی هم ورود پیدا کرد و گفت: در جلسه‌ای از سازمان بازرسی کشوری خواستم این ‌موضوع بررسی شود و اگر حقی از کسی ضایع شده برخورد شود و برای مردم هم اطلاع‌رسانی شود.

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه سخنان خود در جمع خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد خود را خدمتگزار ۷۲۰ هزار کهگیلویه و بویراحمد از پبچاب باشت تا زیلایی و جای جای استان دانست و گفت:  از امروز به مناسبت روز خبرنگاران تمام دستگاه‌های اجرایی شکایت خود از خبرنگاران را پس بگیرند و  پرونده‌ها را مختومه کنند،ضمن اینکه از شما هم می‌خواهم در چارچوب قانون نقد کنید.

    وی بر رعایت اخلاق در رسانه‌ها تاکید کرد و گفت: کار خبرنگاری شبیه طلبگی است و قلمی که شما خبرنگاران به دست گرفته‌اید خدا به آن قلم سوگند یاد کرده، لذا شما رسالت خدایی خود را انجام دهید و از کسی جز خدا نترسید و  اگر تراز را معیارهای جمهوری اسلامی داشته باشیم دیگر مشکلی نخواهیم داشت.

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد از حضور همه مدیران و مسوولان در محفل خبرنگاران تقدیر و تشکر کرد و گفت: تلاش کردیم در شان خبرنگاران جلسه‌ای برگزار کنیم.

    وی با بیان اینکه نیازمند نقد صحیح رسانه‌ها هستیم، گفت: آن چیزی که جامعه  نیاز دارد نقد کارشناسی شده است، حتی مرکزی را مسوول کردم که در ساعتی پیام‌ها و خبرهای مهم استان را به من برساند.

    کلانتری با تاکید مجدد بر اینکه از نقدهای خبرنگاران که بدون شک دلسوزانه است حمایت می‌کنیم، گفت:کارشناسی شده قلم بزنید و به توسعه استان کمک کنید، ماموریت من هم همین است لذا از شما خبرنگاران برای توسعه استان کمک می‌طلبم.

    وی از برخی قلم‌زدن‌ها هم انتقاد کرد و گفت: مسوول ما باید برود وضع مردم را از نزدیک ببیند اما وقتی مسوولان ما می‌روند تیترها و خبرهایی انعکاس داده می‌شود که مسوولان قبلی رفتند و کاری نشد شما هم کاری نمی‌کنید.

    وی عنوان کرد: شما رسانه‌ها کمک کنید تا ما بتوانیم اعتبارات ملی‌ استان را جذب کنیم، لذا خبرنگاران در چارچوب قانون مطالبه‌گری کنند.

    وی با بیان اینکه انتقاد از استاندار و مدیران خط قرمز نیست افزود: نقدهای سازنده و خروجی آن کارشناسی شده باشد تا من بتوانم عیبی که دیده شده را اصلاح کنم.

    وی با بیان اینکه برخی مباحث ظرافت خاص خود را دارد و جایگاه‌ قلم مهم و ارزشمند است، گفت: مسیری که خدا ترسیم کرده مهم است و شما هم در این خط درست در حال حرکت هستید اما بدانید نظام خط قرمز است و حرمت این خط قرمز را بدانیم.

    این مسوول با بیان اینکه نباید مردم را ناامید کنیم، گفت: در آخرین شورای برنامه‌ریزی ۱۳  طرح با اعتبار ۴ هزار میلیارد ریال مصوب شد اما عزیزی در رسانه‌اش نوشت شورای برنامه‌ریزی بدون خروجی پایان یافت آیا ۴ هزار میلیارد ریال عددی نیست که مردم خوشحال شوند؟ مردم را مایوس نکنیم!

    وی ادامه داد: در سفر کهگیلویه بزرگ خانه شهید الماسی بودم اما خبری زده شد که سفر استاندار  نیمه تمام شد و استاندار به تهران احضار شد در حالی که چنین نبود اگر چنین چیزی شنیدید پیگیری کنید اخبار کذب به سود جامعه و مردم و اسلام نیست و حتی ذخیره شب اول قبر هم نمی‌شود.

    کلانتری عنوان کرد: نگاه من به شما همان باورهای من است و برای پیشرفت کهگیلوبه و بویراحمد به شما نیاز دارم حتی رئیس جمهور هم همین مشکلات استان را به من گوشزد کرد.

    وی تصریح کرد: برای پروازهای یاسوج به وزیر راه گفتم اگر نتوانم پروازها را به سطح قابل قبولی برسانم نباید بگویم استاندار هستم که این خبر خوب را به مردم بدهم که مهرماه وضعیت  پروازهای استان علی‌رغم مشکلات بهبود می‌یابد.

    وی با اشاره به اینکه سال گذشته اقدامات خوبی رخ داده است، گفت: ۷۰ درصد اعتبارات ابلاغی سال گذشته  تخصیص یافت و یک هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای همه پروژه‌های عمرانی داریم همه تلاش ما به سرانجام رسیدن کارها و پروژه‌های بزرگ عمرانی با این میزان اعتبار است.

    وی تصریح کرد: مدیران گفتند نمی‌دانیم که اعتبارات چگونه تخصیص یافته می‌شود که گفتیم در جلسات مصوبات و پروژه‌ها بررسی و به صورت الکترونیکی رای‌گیری شود و هیچ مدیری و نماینده ای دخیل نبست.

    وی تصریح کرد: سال گذشته مدیران  ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار جذب کردند اما در یک ماه ۲۳۰ میلیارد جذب شد در سیل اخیر هم  برای بازسازی و سایر حوزه ها ۲۲۳ میلیارد تومان اختصاص یافت.

    مقام ارشد اجرایی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: باور ‌کنید جز عشق به خدمت چیزی دیگری مرا به این سرزمین نیاورده و به ان هم افتخار می‌کنم پس احتیاج به کمک دارم که نقد سازنده، انرژی دادن رسانه‌ها با تبلیغ اقدامات صورت گرفته انگیزه کار را در ما دو برابر می‌کند.

    این مسوول خاطرنشان کرد: البته از شما هم عذرخواهی می‌کنم که دیر با شما جلسه گرفتیم که البته منتظر تعیین تکلیف مدیرکل ارشاد بودم، شما شخصیت بزرگ علمی و فقهی و مدیران بزرگ کشوری دارید قدردان این عزیزان باشید.

    وی خاطرنشان کرد: قول می‌دهم تا قبل از روز خبرنگار سال آینده عملیات اجرایی خانه مطبوعات را شروع کنیم. و بقیه مسایل را در جلسه بعدی دنبال می کنیم.

    کلانتری در پایان خاطرنشان کرد: امروز در دنیا با افتخار و اقتدار ایستاده‌ایم همه از آمریکا می‌ترسند اما امریکا و انگلیس از ما می‌ترسند در این عزت و افتخار تنگ نهایی داریم باید کمک کنیم این تنگناها در بخش ضعیف جامعه از بین برود.

    انتهای پیام/منبع فصلی نو

    تصاویر :صادق الهی نژاد

    برچسب ها:

    امروز سه شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴, ۰۹:۵۰:۳۰
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • معاون وزیر کشاورزی: نرخ جدید خرید تضمینی گندم با توجه به کیفیت بین ۲۷ هزار و ۵۰۰ تا ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شد
  • ادعای ترامپ: [ایران] دست از تهدید همسایگان بردارد و از تأمین مالی گروه‌های مسلح نیابتی دست بکشد/ ما آماده‌ایم، هر وقت شما آماده باشید؛ این اتفاق خواهد افتاد
  • وزیر دفاع پاکستان: تمام مهاجران افغانستانی باید به کشورشان برگردند / با وجود سال‌ها گفت‌و‌گو با طالبان، خشونت و حملات مرزی کاهش نیافته / ۶ میلیون مهاجر افغانستانی در پاکستان حضور دارند؛ ما بهای ۶۰ سال مهمان‌نوازی را با خون خود می‌پردازیم
  • پزشک کاخ سفید: وضع سلامتی کلی رئیس‌جمهور «عالی» است/ سن قلبی «ترامپ» تقریباً ۱۴ سال کمتر از سن تقویمی است
  • شمخانی: به من گفتند هواپیمای اوکراینی را بچه‌ها به اشتباه زده‌اند/ همان زمان تلفن کردم و به رئیس‌جمهور گفتم/ وظیفه‌ام نبود به «ظریف» بگویم، «روحانی» باید به او می‌گفت/ تاخیر [در اعلام عمومی] به این دلیل بود که برخی می‌گفتند ممکن است جنگ الکترونیک رخ داده باشد؛ این بررسی‌ها منجر شد که سه روز زمان ببرد
  • مرغ رسماً گران شد/ اتحادیه مرغداران: قیمت جدید هر کیلوگرم، ۱۳۵ هزار و ۷۰۰ تومان است
  • جمهوری اسلامی: عملیات «طوفان الاقصی» اشتباه پر هزینه بود/لبنان، سوریه، یمن و ایران را هم درگیر کرد
  • زنگنه دوباره سعید جلیلی را دعوت به مناظره کرد؛ وجود مناظره نداری
  • ۳ دیپلمات قطری که عازم مذاکرات صلح غزه بودند، در حادثه رانندگی در ۵۰ کیلومتری شرم‌الشیخ کشته شدند / زخمی شدن دو نفر دیگر / مقام‌های مصری تحقیق درباره علت حادثه را آغاز کردند
  • ایران خودرو: قیمت ها را افزایش می‌دهیم
  • فارس: خبر شهادت سردار قآانی صحت ندارد
  • امام جمعه قم: آپارتمان‌نشینی با فرهنگ دینی ما همسو نیست
  • علم الهدی: افرادی که طرفدار حلال و حرام خدا بودند به خاطر مقام پرستی ضداحکام الهی رفتار می‌کنند/ قانون حجاب باید اجرا شود
  • ارتش اسرائیل رسما اجرای آتش‌بس‌ در غزه را اعلام کرد
  • رادیکال‌ها اقلیت پرسروصدایی‌اند که سال‌هاست به تحمیل دیدگاه‌های خود بر اکثریت جامعه عادت کرده‌اند / اینها به یکی از موانع اصلی حل مشکلات کشور تبدیل شده‌اند / اینها حاضر نیستند واقعیت‌های جامعه را بپذیرند؛ می خواهند کشور را به سمت انسداد سیاسی و اجتماعی ببرند
  • قائم مقام وزیر کشور: برخی در خارج از کشور مرتکب انواع جنایت‌ها و فساد می‌شوند، حالا ۲ نفر دانشجوی عراقی مرتکب جرمی شدند، می‌گویند دانشجویان عراقی را اخراج کنید / می‌خواهند رابطه این ۲ ملت را برهم بزنند
  • مقام مسئول: روزانه ۲۰ تا ۳۰ میلیون لیتر سوخت در ایران قاچاق می‌شود؛ بخش عمده آن هم مربوط به گازوئیل است
  • قیمت خودرو در بازار آزاد پنج‌شنبه ۱۷ مهر ماه+جدول قیمت ها
  • وزارت خارجه فرانسه: دو شهروند فرانسوی-آلمانی بازداشت شده در ایران، آزاد شدند
  • نماینده مجلس: یکی از خواسته‌های اصلی روسیه و چین برای ادامه همکاری با ما، پذیرش CFT بود