طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: دوشنبه 13 اسفند 1403 , 16:53:01 | کد خبر : 13963 |
  •   

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: این استان آماده استقبال از نوروز ۱۴۰۴ و تمهیدات ویژه حرمت ماه مبارک رمضان می شود.یداله رحمانی در نشست ستاد خدمات سفر با اشاره به اینکه، این استان در ایام نوروز می‌تواند مقصد سفر مهمانان نوروزی باشد گفت از هم اکنون ستاد سفر در مرکز استان و شهرستان‌ها فعال و

    امید گچساران؛

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: این استان آماده استقبال از نوروز ۱۴۰۴ و تمهیدات ویژه حرمت ماه مبارک رمضان می شود.یداله رحمانی در نشست ستاد خدمات سفر با اشاره به اینکه، این استان در ایام نوروز می‌تواند مقصد سفر مهمانان نوروزی باشد گفت از هم اکنون ستاد سفر در مرکز استان و شهرستان‌ها فعال و برای ایام نوروز برنامه‌ریزی کنند.

    استاندار با اشاره به اینکه، طرح نوروزی تا ۱۵ فروردین ادامه دارد ‌و خدمات دهی به مسافران نوروزی به بهترین نحو انجام شود، تاکید کرد: همزمان با برگزاری برنامه های ایام نوروز حرمت ماه مبارک رمضان و لیالی قدر نیز حفظ شود.  
    وی با اشاره به در پیش بودن چهارشنبه آخر سال خواستار اتخاذ تدابیر لازم از سوی دستگاه‌های متولی شد و گفت: تنظیم بازار و توزیع میوه شب عید در تمام مناطق استان مورد تاکید است.
    رحمانی از توقف پروژه‌های عمرانی برای زیباسازی شهر همزمان با نزدیک شدن به ایام نوروز خبر داد و افزود: شهرداری‌های سه شهرستان بزرگ استان تمام اقدامات لازم برای زیباسازی شهر را تا ۲۵ فروردین انجام دهند و نظافت شهرها صورت گیرد و فرمانداران بخشداران بر زیباسازی شهرها نظارت کنند.
    استاندار بر گل‌کاری و رنگ آمیزی میادن و بلوارها تاکید کرد و گفت: ساماندهی خودروهای دوره گرد که فضای استان را نازیبا می‌کنند مورد توجه قرار دهند.
     رحمانی با بیان اینکه همه شهرها و روستاها خصوصا روستاهایی که هدف بوم گردی هستند، می‌توانند مقصد سفر مسافران نوروزی باشند گفت: بسته فرهنگی با هدف معرفی استان توسط میراث فرهنگی و گردشگری تهیه شود.
    استاندار عنوان کرد با مشارکت آموزش و پرورش ۱۳۲ مدرسه با یک هزار و ۹۵ کلاس درس آماده اسکان مسافران نوروزی می‌شود که در صورت امکان تعداد مدارس آماده اسکان افزایش یابد.
     رحمانی خاطرنشان کرد: هلال احمر و اورژانس ۱۱۵ در آماده باش کامل قرار داشته باشند و به تجهیزات مورد نیاز مجهز شوند.
     وی خواستار مستندسازی از اقدامات دستگاه های اجرایی استان شد و گفت: مستندسازی اقدامات ایام نوروز انجام و بعد از تعطیلات نوروزی در اختیار حوزه عمرانی استانداری قرار گیرد و جمع بندی شده به حوزه ستاد سفر کشور نیز ارسال شود.
     استاندار خاطرنشان کرد: یکی از ملاک‌های ارزیابی مدیران اقدامات آنها در ستاد سفرهای نوروزی و خدمات دهی به مسافران است که در این ایام دستگاه‌های اجرایی تعطیل نیستند بلکه نظارت لازم را داشته باشند و کشیک‌های خود را خصوصا در حوزه بهداشت و درمان مشخص کنند.
    وی با اشاره به آمار بالای تصادفات و حوادث رانندگی در استان گفت: برای کاهش آمار تصادفات حوادث رانندگی درون شهری و برون شهری همه دستگاه‌های متولی برنامه‌هایی در این خصوص داشته باشند.  
    رحمانی با بیان اینکه، کاهش حوادث رانندگی پویش «چشم به راهیم» با شعار «شش دونگ برانیم» در دستور کار قرار دارد تاکید کرد: برای کاهش تلفات حوادث رانندگی به خصوص در ایام نوروز کارهای فرهنگی توسط کمیته فرهنگ سازی به ریاست صدا و سیما در این خصوص انجام شود.
    استاندار با تاکید به اینکه، علاوه بر بسته فرهنگی، سایتی طراحی و ظرفیت‌های استان در آن معرفی شود و در اختیار هموطنان قرار گیرد، گفت: پوشش ماهواره‌ای و شبکه اینترنتی طی این ایام مدنظر باشد.
    رحمانی افزود: همچنین مراکزی که بیشترین تجمیع مسافر را دارند به لحاظ آب و برق کنترل شوند و تامین روشنایی معابر و پارک‌ها در دستور کار قرار گیرد.
    وی عنوان کرد: باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که هم بتوانیم از فیوضات ماه مبارک رمضان بهره ببریم و هم اینکه تعطیلی نوروزی به یاد ماندنی را برای هموطنان و همشهریان رقم بزنیم.
    استاندار خاطرنشان کرد: نظارت بر مجتمع های بین راهی، ایمن سازی راه‌های اصلی، تقاطع‌ها و سرعت‌گیرها مد نظر باشد.
    در پایان این نشست احکام اعضای ستاد سفر در اختیار آنها قرار گرفت.

    برچسب ها:

    امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵, ۰۷:۳۰:۳۶
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • سپاه: ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت
  • عضو هیأت رئیسه مجلس: ارتفاعات «علی الطاهر» خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است
  • ادعای وزیر نیرو: دیگر قطعی برق برنامه‌ریزی‌شده نداریم
  • دستاورد بزرگ دانشمندان: کلیه خوک ۹ ماه در بدن بیمار ۶۶ ساله کار کرد
  • سکته قلبی در کمین جوانان/ ثبت موارد ابتلا در مردان بالای ۳۰ سال
  • لوازم خانگی دو برابر گران شد / قیمت یخچال و ماشین لباسشویی نو چقدر بالا رفت؟
  • ادعای ترامپ: ممکن است خیلی زود به کوه کلنگ حمله کنیم / ما همه کسانی را که در «کوه کلنگ» در حال جابه‌جایی هستند، می‌شناسیم؛ اگر اتفاق بدی بیفتد، به آنها حمله می‌کنیم، آن‌هم به‌شدت
  • آمریکا یک بانک بزرگ ترکیه را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد / سه نهاد مالی و بیمه‌ای در ترکیه تحریم شدند
  • ونس: قیمت بنزین بالا است، زیرا ایرانی‌ها به سمت کشتی‌های تجاری شلیک می‌کنند
  • ادعای ترامپ: ایرانی‌ها تلاش می‌کردند موشکی بسازند که مین‌های دریایی را پرتاب کند؛ من هرگز چنین چیزی نشنیده بودم، اما آنها داشتند همین کار را انجام می‌دادند / ما هر کاری را که انجام می‌دهند، می‌بینیم
  • وزیر بهداشت: در حملات شب گذشته به استان‌های مختلف کشور ۱۸ تن شهید و ۱۰۸ تن مجروح شدند
  • سپاه: با حمله به پادگان آمریکا در اردن، تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی را به درک واصل کردیم/ تاسیسات مهم و بالگردهای هجومی دشمن منهدم شدند
  • ارتش: تاسیسات راداری و مراکز تجمع نیروهای آمریکایی در پایگاه شیخ عیسی در بحرین را با پهپادهای انهدامی هدف قرار دادیم
  • توضیحات پلیس درباره برخورد خودرو با تجمع کنندگان در مشهد: راننده هیوندا حالت عادی نداشت و با سرعت نسبتا بالا و غیرمطمئن در حال عبور بود / این خودرو ابتدا با یک چانگان که در مسیر موازی آن حرکت می‌کرد، برخورد کرد/ سپس، پس از برخورد با بشکه ها و علائم ترافیکی، با جمعیت برخورد کرد
  • وزیر بهداشت: تلاش می‌کنیم واکسن آنفلوآنزا را تهیه کنیم اما قول بی‌مورد نمی‌دهیم / این موضوع به وضعیت محاصره‌ها و تحریم‌ها نیز بستگی دارد
  • سازمان هواپیمایی: هیچ نوتامی برای بسته شدن آسمان کشور صادر نشده
  • یک منبع نظامی: ایران به حملات آمریکا پاسخ چند برابری می‌دهد / منافع و پایگاه‌های آمریکایی در منطقه به سرعت زیر ضرب ایران قرار می‌گیرند
  • ادعای ترامپ درباره ایران: اگر آنها تلافی کنند، خیلی شدیدتر هدف قرار خواهند گرفت و اگر دوباره این کار را انجام دهند، دیگر وجود نخواهند داشت / توافق با آنها حتی ارزش کاغذی را که روی آن نوشته شده ندارد؛ ما فرصت‌های زیادی به آنها دادیم
  • اکسیوس مدعی شد؛ ترامپ در حال بررسی حملات محدود علیه ایران
  • معاون پزشکیان: شرایط اقتصادی خوب نیست؛ مجبوریم پول چاپ کنیم