طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: جمعه 19 بهمن 1403 , 13:58:41 | کد خبر : 13769 |
  •   

    کاظم صدیقی، امام جمعه تهران: رئیس جمهور جدید آمریکا ایران را تهدید میکند و میگویند باید قدرت هسته ای و موشکی ایران محدود شود در حالی که اینها هم مانند گذشتگانشان این آرزو را به گور خواهند برد. امروز با حضور دشمن شکن خود نشان خواهیم داد که ترامپ و همراهان او همواره یاوه گو

    امید گچساران؛

    کاظم صدیقی، امام جمعه تهران: رئیس جمهور جدید آمریکا ایران را تهدید میکند و میگویند باید قدرت هسته ای و موشکی ایران محدود شود در حالی که اینها هم مانند گذشتگانشان این آرزو را به گور خواهند برد. امروز با حضور دشمن شکن خود نشان خواهیم داد که ترامپ و همراهان او همواره یاوه گو بوده اند. مذاکره با آمریکا تجربه شد و ثابت شد که وضعیت بعد از مذاکره بدتر از قبل شد.

    به گزارش سایت دیده بان ایران؛ حجت الاسلام صدیقی خطیب موقت نماز جمعه تهران بیان کرد: امت بصیر ایران و شما نمازگزاران عزیز و خودم را به رعایت حریم الهی و زندگی بر محور رضای خداوند توصیه میکنم. خدای متعال در قرآن شریف مساله تقوا را در یک فضای وسع مطرح کرده است که گویا همه چیز با تقوا مرتبط است. اگر تقوا نباشد هیچ عمل خوبی نزد خداوند قبول نمیشود.

    بنابر گزارش دیده بان ایران؛ کاظم صدیقی ادامه داد: دالان ورودی شب قدر در ماه شعبان باز میشود. برحسب روایان شب نیمه شعبان شب قدر است. عشق به منجی الهی و وجود نازنین امام زمان (عج) با جان بشریت آمیخته است و امری فطری است.عینیت کمال در حجت مطلق خداوند است. مساله امنیت مساله فطری است که از دیرباز همه آرزوی آن را دارند.امنیت جهانی با وجود حجت خداوند عینیت خواهد یافت.

    حجت الاسلام صدیقی افزود: چیزی که بشر را آرام میکند یاد خداوند است. زمانی که امام زمان (عج) تشریف می آورند بشر به آرامش میرسد. خدای متعال میفرمایند که در روز قیامت هر امتی را با امام خود مشحور میکنیم و نامه اعمال شان با دست مبارک امام زمان شان داده میشود.

    جنس این انقلاب از جنس بعثت انبیاست

    خطیب موقت نماز جمعه تهران خاطر نشان کرد: یکی از مسائلی که قرآن کریم چهارچوب خود را بر آن استوار کرده است این است که همه چیز در در چهارچوب عالم مادی نبینیم. ما اگر از دیوار ضخیم مادی خود را بالاتر بکشیم روزنه های عالم غیب برای ما ملموس میشویم نمونه اش دستی که از ابتدای انقلاب آن را حفظ کرده است. ید الله فوق ایدیهم. 

    وی با اشاره به فساد در دوران پهلوی بیان کرد: فساد به جایی رسیده بود که پسر سران ارتش با یکی از پسران سران دیگر ازدواج کرد. قمارخانه ها دایر بود و از زنان مشکل دار مالیات گرفته میشد.در این زمان امام آمد و یک مرتبه تحولی در مردم ایجاد شد. مردمی که زمانی از یک پاسبان میترسیدند اما جلو تانک ها ایستاندند و جان دادن و شهادت برایشان آرمانی فوق ارزش شد. جنس این انقلاب از جنس بعثت انبیاست. اثرگذاری این انقلاب متعلق به خداوند بود.  بزرگترین شاخص که این انقلاب داشت حکومت الهی بود که تلفیقی بین جمهوریت و اسلامیت بود.

    امام (ره) این انقلاب را با همراهی مردم جلو برد 

    حجت الاسلام صدیقی افزود: این انقلاب قدرتی در مردم ایجاد کرد که باور کنند بدون اتکا به شرق و غرب میتوانند بر سرپا بایستند و بگویند با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اما هر کشوری به ما هجوم بیاورد دشمن را از کرده خود پشیمان خواهیم کرد. فتح الفتوح امام خمینی (ره) جنگ اراده هاستامام (ره) این انقلاب را با همراهی مردم جلو برد لذا در تمام این سالها مردم آرمان های خود را فراموش نکردند.لذا جشن انقلاب اسلامی هرسال پرشکوه تر از سال قبل است و نشان از وفاداری مردم است.

    مذاکره با آمریکا تجربه شد و ثابت شد که وضعیت بعد از مذاکره بدتر از قبل شد

    وی ادامه داد: این رئیس جمهور جدید آمریکا ایران را تهدید میکند و میگویند باید قدرت هسته ای و موشکی ایران محدود شود در حالی که اینها هم مانند گذشتگانشان این آرزو را به گور خواهند برد. امروز با حضور دشمن شکن خود نشان خواهیم داد که ترامپ و همراهان او همواره یاوه گو بوده اند. مذاکره با آمریکا تجربه شد و ثابت شد که وضعیت بعد از مذاکره بدتر از قبل شد. 

    برچسب ها:

    امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵, ۰۹:۱۳:۵۶
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • سپاه: ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت
  • عضو هیأت رئیسه مجلس: ارتفاعات «علی الطاهر» خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است
  • ادعای وزیر نیرو: دیگر قطعی برق برنامه‌ریزی‌شده نداریم
  • دستاورد بزرگ دانشمندان: کلیه خوک ۹ ماه در بدن بیمار ۶۶ ساله کار کرد
  • سکته قلبی در کمین جوانان/ ثبت موارد ابتلا در مردان بالای ۳۰ سال
  • لوازم خانگی دو برابر گران شد / قیمت یخچال و ماشین لباسشویی نو چقدر بالا رفت؟
  • ادعای ترامپ: ممکن است خیلی زود به کوه کلنگ حمله کنیم / ما همه کسانی را که در «کوه کلنگ» در حال جابه‌جایی هستند، می‌شناسیم؛ اگر اتفاق بدی بیفتد، به آنها حمله می‌کنیم، آن‌هم به‌شدت
  • آمریکا یک بانک بزرگ ترکیه را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد / سه نهاد مالی و بیمه‌ای در ترکیه تحریم شدند
  • ونس: قیمت بنزین بالا است، زیرا ایرانی‌ها به سمت کشتی‌های تجاری شلیک می‌کنند
  • ادعای ترامپ: ایرانی‌ها تلاش می‌کردند موشکی بسازند که مین‌های دریایی را پرتاب کند؛ من هرگز چنین چیزی نشنیده بودم، اما آنها داشتند همین کار را انجام می‌دادند / ما هر کاری را که انجام می‌دهند، می‌بینیم
  • وزیر بهداشت: در حملات شب گذشته به استان‌های مختلف کشور ۱۸ تن شهید و ۱۰۸ تن مجروح شدند
  • سپاه: با حمله به پادگان آمریکا در اردن، تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی را به درک واصل کردیم/ تاسیسات مهم و بالگردهای هجومی دشمن منهدم شدند
  • ارتش: تاسیسات راداری و مراکز تجمع نیروهای آمریکایی در پایگاه شیخ عیسی در بحرین را با پهپادهای انهدامی هدف قرار دادیم
  • توضیحات پلیس درباره برخورد خودرو با تجمع کنندگان در مشهد: راننده هیوندا حالت عادی نداشت و با سرعت نسبتا بالا و غیرمطمئن در حال عبور بود / این خودرو ابتدا با یک چانگان که در مسیر موازی آن حرکت می‌کرد، برخورد کرد/ سپس، پس از برخورد با بشکه ها و علائم ترافیکی، با جمعیت برخورد کرد
  • وزیر بهداشت: تلاش می‌کنیم واکسن آنفلوآنزا را تهیه کنیم اما قول بی‌مورد نمی‌دهیم / این موضوع به وضعیت محاصره‌ها و تحریم‌ها نیز بستگی دارد
  • سازمان هواپیمایی: هیچ نوتامی برای بسته شدن آسمان کشور صادر نشده
  • یک منبع نظامی: ایران به حملات آمریکا پاسخ چند برابری می‌دهد / منافع و پایگاه‌های آمریکایی در منطقه به سرعت زیر ضرب ایران قرار می‌گیرند
  • ادعای ترامپ درباره ایران: اگر آنها تلافی کنند، خیلی شدیدتر هدف قرار خواهند گرفت و اگر دوباره این کار را انجام دهند، دیگر وجود نخواهند داشت / توافق با آنها حتی ارزش کاغذی را که روی آن نوشته شده ندارد؛ ما فرصت‌های زیادی به آنها دادیم
  • اکسیوس مدعی شد؛ ترامپ در حال بررسی حملات محدود علیه ایران
  • معاون پزشکیان: شرایط اقتصادی خوب نیست؛ مجبوریم پول چاپ کنیم