طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: پنج‌شنبه 30 ژانویه 2025 , 06:08:29 | کد خبر : 13681 |
  •   

    ایرنا: سخنگوی دولت با بیان این که با ناترازی و بی تدبیری در مدیریت منابع انرژی مواجه هستیم، گفت: قیمت بنزین بدون کار کارشناسی و آماده سازی اذهان مردم افزایش نمی یابد.    فاطمه مهاجرانی در پاسخ به پرسشی درباره برنامه دولت برای اصلاح قیمت بنزین افزود: بنزین با نرخ حدود یک هزار تومان، ارزان

    امید گچساران؛

    ایرنا: سخنگوی دولت با بیان این که با ناترازی و بی تدبیری در مدیریت منابع انرژی مواجه هستیم، گفت: قیمت بنزین بدون کار کارشناسی و آماده سازی اذهان مردم افزایش نمی یابد.
     
     فاطمه مهاجرانی در پاسخ به پرسشی درباره برنامه دولت برای اصلاح قیمت بنزین افزود: بنزین با نرخ حدود یک هزار تومان، ارزان است اما باید توجه داشته باشیم که دولت به هیچ وجه بدون کار کارشناسی و بدون آماده‌سازی اذهان مردم کاری انجام نخواهد داد از این رو دولت با اینکه می‌داند قیمت بنزین با نرخ فعلی بسیار پایین است، بدون این دو شرط کاری درباره افزایش قیمت بنزین انجام نخواهد داد.
     
    مهاجرانی افزود: ما باید با مردم به جمع بندی برسیم، وفاق فقط موضوع سیاسی نیست بلکه بدین معناست که ما باید بتوانیم مردم را با دولت در مسائل اقتصادی نیز همراه کنیم.
     
    وی با اشاره به نرخ ۶۰۰ تومانی بنزین هواپیما تاکید کرد: ما با ناترازی و بی تدبیری در مدیریت منابع انرژی مواجه هستیم، نرخ تولید بنزین هواپیما بسیار بالاتر است و ما هزینه زیادی صرف تولید آن می‌کنیم اما بدین معنا نیست که فردا قرار است نرخ آن را افزایش دهیم.
     
    افزایش نرخ ارز تک عاملی نیست
     
    سخنگوی دولت تصریح کرد: در برنامه هفتم تکلیفی برای دولت مشخص شده است که با راه‌اندازی سامانه مبادله ارزی، ارز در بازار عرضه و تقاضا قیمت بخورد، این کار یک ماه پیش اتفاق افتاد و طبیعی بود که به واسطه جریان عرضه و تقاضا، نرخ ارز بالاتر رفت.
     
    مهاجرانی اظهار داشت: افزایش نرخ ارز تک عاملی نیست، اصولا نرخ ارز تابع جریانات بین‌المللی است و مسائل سیاسی و اقتصادی و اجتماعی به یکدیگر مرتبط هستند.
     
    وی ادامه داد: آنچه به عنوان نرخ ارز در دولت و بازارهای رسمی شناخته می‌شود حدود ۶۰ هزار تومان سامانه مرکز مبادله ارز است؛ قیمت ارز حدود دو هفته است که در این بازار ثابت است، اما آنچه در بازارهای غیررسمی خرید و فروش می‌شود و با نرخ ۸۰ هزار تومان ارایه می‌شود که بعضا ناشی از مداخلات سوداگرانه است.
     
    مهاجرانی در خصوص درخواست رئیس‌جمهور و موافقت رهبر انقلاب برای طرح مجدد FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: دو معاهده CFT و پالرمو مورد بحث است که ایران هیچ یک را انجام نمی‌دهد، ما پولشویی نمی‌کنیم اما هزینه آن را می‌پردازیم، ما به تروریسم کمک نمی‌کنیم پس چرا باید هزینه کاری که انجام نمی‌دهیم را بپردازیم؟
     
    وی تصریح کرد: موضوع این است که اگر در پذیرش برخی معاهده‌ها بیش از این تعلل کنیم حتی با همسایگان، کشورهای عضو شانگهای و کشورهای عضو بریکس هم نمی‌توانیم ارتباطات بانکی و روابط اقتصادی داشته باشیم.
     
    سخنگوی دولت تاکید کرد: فرآیند خارج شدن ایران از لیست سیاه به سادگی محقق نمی‌شود و زمانبر است اما راه ما در بسیاری از تعاملات بین‌المللی باز خواهد شد.

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۱:۰۶:۱۲
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است