طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: یکشنبه 03 نوامبر 2024 , 00:27:58 | کد خبر : 13003 |
  •   

    معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری از آغاز پنجمین دوره سرشماری عمومی کشاورزی در استان کهگیلویه وبویراحمد همزمان با سراسر کشور خبر داد. سید مسعود حسینی در مراسم آغاز طرح سرشماری عمومی کشاورزی گفت از امروز شنبه ۱۲ آبان همزمان با سراسر کشور، این طرح در استان آغاز می‌شود و به مشارکت کشاورزان در این […]

    امید گچساران؛

    معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری از آغاز پنجمین دوره سرشماری عمومی کشاورزی در استان کهگیلویه وبویراحمد همزمان با سراسر کشور خبر داد.

    سید مسعود حسینی در مراسم آغاز طرح سرشماری عمومی کشاورزی گفت از امروز شنبه ۱۲ آبان همزمان با سراسر کشور، این طرح در استان آغاز می‌شود و به مشارکت کشاورزان در این سرشماری تاکید کرد.
    وی به اهمیت این سرشماری و تشریح جزئیات این طرح مهم اشاره کرد و افزود: این سرشماری از ۱۲ آبان ماه آغاز و به مدت ۴۵ روز ادامه دارد.
    به گفته حسینی در این طرح سرشماری، ماموران آمارگیر به خانه‌ها در شهرها و روستاها مراجعه می کنند و در صورتی که افراد دارای زمین کشاورزی، دامداری و باغ باشند سوالاتی پیرامون این موضوعات از آنها می‌پرسند.
    حسینی یادآور شد که عمده سوالات از پرورش دام و طیور، کشت محصولات گلخانه ای، انواع محصولات زراعی سالانه، پرورش آبزیان خوراکی شامل ماهیان گرمابی و سردآبی و دیگر موارد می باشد.
    معاون توسعه مدیریت استانداری عنوان کرد که اطلاعات جمع‌آوری‌شده توسط ماموران سرشماری، صرفا برای برنامه‌ریزی و بهبود خدمات در بخش های مختلف کشاورزی استفاده خواهند شد.  
    حسینی تصریح کرد: کمک به توسعه بخش کشاورزی، افزایش بهره وری و برنامه ریزی برای بهبود و پشتبانی دولت به این بخش از اهداف جمع‌ آوری آمار بخش کشاورزی بوده که نیازمند اطلاعات و داده های دقیق از سوی کشاورزان می باشد.
    معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری با بیان اینکه این سرشماری تا ۱۰ سال آینده تکرار نخواهد شد تاکید کرد تمام برنامه ها، اهداف و سیاست ها در رابطه با نیازمندی ها و ضرورت های بخش کشاورزی با این سرشماری برای ۱۰ سال آینده رقم می خورد و مشارکت همه کشاورزان در این سرشماری امری ضروری است.
    وی به همه مدیران دستگاه‌های اجرایی استان تاکید کرد تا در اجرای این طرح، همکاری لازم را با مجری طرح سازمان جهاد کشاورزی داشته باشند.
     معاون منابع استانداری عنوان کرد که  طبق ماده ۷ قانون مرکز آمار ایران، داده های آماری و اطلاعات جمع آوری شده در این سرشماری محرمانه بوده و تنها برای اهداف کلی نظام در اختیار مرکز آمار کشور قرار می گیرد.
    به گفته وی بر اساس نتایج سرشماری عمومی کشاورزی ۱۳۹۳ تعداد بهره برداران فهرست شده در کهگیلویه و بویراحمد حدود ۶۶ هزار و  ۶۰۰ بهره بردار بوده است.
    حسینی بر اهمیت مشارکت و صداقت کشاورزان در پاسخگویی به سوالات ماموران آمارگیر در این سرشماری تاکید کرد.

    امروز سه شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵, ۲۰:۵۷:۲۱
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است