طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: سه‌شنبه 08 آبان 1403 , 00:17:22 | کد خبر : 12963 |
  •   

    دستغیب گفت: برخی مسئولان دستگاه‌های اجرایی تمایلی به معرفی اموال مازاد خود ندارند. سید احمد رضا دستغیب روز دوشنبه در جلسه هیات عمومی این نهاد نظارتی به موضوع جلسه که به بررسی بند‌های گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ درباره مسکن و حمل و نقل اختصاص داشت، از عدم هزینه کرد مناسب اعتبارات برای ساماندهی سکونتگاه‌های […]

    امید گچساران؛

    دستغیب گفت: برخی مسئولان دستگاه‌های اجرایی تمایلی به معرفی اموال مازاد خود ندارند.

    سید احمد رضا دستغیب روز دوشنبه در جلسه هیات عمومی این نهاد نظارتی به موضوع جلسه که به بررسی بند‌های گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ درباره مسکن و حمل و نقل اختصاص داشت، از عدم هزینه کرد مناسب اعتبارات برای ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی واقع در محدوده و خارج از محدوده شهر‌ها انتقاد کرد و گفت: بخش قابل توجهی از مردم عزیز ما در حاشیه شهر‌ها زندگی می‌کنند و براساس یک حکم قانونی مقرر شده بوده که از محل مشخص امکانات حداقلی برای آنان فراهم شود، اما این مهم محقق نشده است.

    وی افزود: دولت در قبال حکم قانون گذار مکلف شده بود که آیین نامه ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی را در مدت یک ماه تصویب کرده و از اعتبارات پیش بینی شده استفاده کند که متاسفانه این آئین نامه با هشت ماه تاخیر در ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۲ ابلاغ شده است.

    دستغیب با اشاره به اینکه این حکم قانونی برای هشت میلیون نفر از مردم عزیزمان در حاشیه شهر‌ها پیش بینی شده است، بیان کرد: پرسش ما این است، که چرا هفت هزار میلیارد تومان که برای ایجاد زیرساخت‌های امنیتی، بهداشتی، روشنایی و… سکونتگاه‌های غیررسمی اختصاص یافته بود به مصرف نرسیده است؟ این ترک فعل بزرگی در ارتباط با مردمی است که در شرایط نامناسبی نسبت به سایر شهروندان زندگی می‌کنند.

    رئیس کل دیوان محاسبات کشور تاکید کرد: اگر این هزینه برای زیرساخت‌های بهداشتی، روشنایی معابر و همچنین امنیت در محدوده حریم شهر‌ها هزینه می‌شد، با قیمت کمتری در سال گذشته صورت می‌گرفت و به تورم سال بعد نیز نمی‌خورد. به طور حتم این از ترک فعل و از مصادیق تضییع حقوق بیت المال است که مستشاران محترم این نهاد نظارتی به درستی رای به عدم اجرای آن داده اند و دادستان محترم نیز این موضوع را به سرعت پیگیری کند تا دیگر شاهد این تکرار و کوتاهی نباشیم.

    دستغیب در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در برنامه پنج ساله هفتم که مورد تاکید دولت نیز است، تمام دستگاه‌ها موظف شده تا املاک مازاد خود را اعلام کنند، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی مسئولان از این کار پرهیز دارند. ارزش املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی که در کل کشور اعلام شده ۹۰۰میلیارد تومان است که عملکرد پایینی به شمار می‌رود و نشان دهنده این است که برخی مسئولان دستگاه‌های اجرایی تمایلی به معرفی اموال مازاد خود ندارند.

    وی گفت: در جلسات بررسی قانون شفافیت توسط شورای فنی دیوان محاسبات کشور، یکی از موضوعاتی که مصوب شده و در دستور کار قرار گرفت، تمرکز این نهاد نظارتی بر روی اموال دستگاه‌ها و شرکت‌های تابعه است و بر این اساس شناسایی و ساماندهی اموال بیت المال در سراسر کشور در اولویت برنامه‌های این نهاد نظارتی قرار می‌گیرد.

    رئیس کل دیوان محاسبات کشور با تاکید بر اینکه این اموال مازاد تنها شامل اموالی نمی‌شود که دارای سند قطعی سازمانی هستند، تصریح کرد: سایر اموال در اختیار از جمله مهمانسراها، واحد‌های تابعه، منازل مسکونی و زمین‌هایی که در اختیار دستگاه‌های اجرایی است و از هر طریقی شامل اموال آنان می‌شود باید در راستای شفافیت و صیانت از اموال بیت المال شناسایی و ساماندهی شود.

    دستغیب با بیان اینکه شیوه نامه شناسایی اموال مازاد دستگاه‌های اجرایی توسط معاونان فنی این نهاد نظارتی در شورای فنی تدوین و به تصویب می‌رسد، گفت: بر اساس این شیوه نامه، مدیران تمام دستگاه‌ها باید نسبت به معرفی اموال خود اقدام کنند. همچنین در این راستا نیز مدیران کل استانی و حسابرسان نیز برای اجرای این اقدام ارزشمند ملی بازدید‌های میدانی را در برنامه خود قرار می‌دهند و از ظرفیت‌های مردمی نیز برای شناسایی این اموال مازاد استفاده می‌کنند.

    امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵, ۱۳:۳۸:۵۲
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • سپاه: ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت
  • عضو هیأت رئیسه مجلس: ارتفاعات «علی الطاهر» خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است
  • ادعای وزیر نیرو: دیگر قطعی برق برنامه‌ریزی‌شده نداریم
  • دستاورد بزرگ دانشمندان: کلیه خوک ۹ ماه در بدن بیمار ۶۶ ساله کار کرد
  • سکته قلبی در کمین جوانان/ ثبت موارد ابتلا در مردان بالای ۳۰ سال
  • لوازم خانگی دو برابر گران شد / قیمت یخچال و ماشین لباسشویی نو چقدر بالا رفت؟
  • ادعای ترامپ: ممکن است خیلی زود به کوه کلنگ حمله کنیم / ما همه کسانی را که در «کوه کلنگ» در حال جابه‌جایی هستند، می‌شناسیم؛ اگر اتفاق بدی بیفتد، به آنها حمله می‌کنیم، آن‌هم به‌شدت
  • آمریکا یک بانک بزرگ ترکیه را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد / سه نهاد مالی و بیمه‌ای در ترکیه تحریم شدند
  • ونس: قیمت بنزین بالا است، زیرا ایرانی‌ها به سمت کشتی‌های تجاری شلیک می‌کنند
  • ادعای ترامپ: ایرانی‌ها تلاش می‌کردند موشکی بسازند که مین‌های دریایی را پرتاب کند؛ من هرگز چنین چیزی نشنیده بودم، اما آنها داشتند همین کار را انجام می‌دادند / ما هر کاری را که انجام می‌دهند، می‌بینیم
  • وزیر بهداشت: در حملات شب گذشته به استان‌های مختلف کشور ۱۸ تن شهید و ۱۰۸ تن مجروح شدند
  • سپاه: با حمله به پادگان آمریکا در اردن، تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی را به درک واصل کردیم/ تاسیسات مهم و بالگردهای هجومی دشمن منهدم شدند
  • ارتش: تاسیسات راداری و مراکز تجمع نیروهای آمریکایی در پایگاه شیخ عیسی در بحرین را با پهپادهای انهدامی هدف قرار دادیم
  • توضیحات پلیس درباره برخورد خودرو با تجمع کنندگان در مشهد: راننده هیوندا حالت عادی نداشت و با سرعت نسبتا بالا و غیرمطمئن در حال عبور بود / این خودرو ابتدا با یک چانگان که در مسیر موازی آن حرکت می‌کرد، برخورد کرد/ سپس، پس از برخورد با بشکه ها و علائم ترافیکی، با جمعیت برخورد کرد
  • وزیر بهداشت: تلاش می‌کنیم واکسن آنفلوآنزا را تهیه کنیم اما قول بی‌مورد نمی‌دهیم / این موضوع به وضعیت محاصره‌ها و تحریم‌ها نیز بستگی دارد
  • سازمان هواپیمایی: هیچ نوتامی برای بسته شدن آسمان کشور صادر نشده
  • یک منبع نظامی: ایران به حملات آمریکا پاسخ چند برابری می‌دهد / منافع و پایگاه‌های آمریکایی در منطقه به سرعت زیر ضرب ایران قرار می‌گیرند
  • ادعای ترامپ درباره ایران: اگر آنها تلافی کنند، خیلی شدیدتر هدف قرار خواهند گرفت و اگر دوباره این کار را انجام دهند، دیگر وجود نخواهند داشت / توافق با آنها حتی ارزش کاغذی را که روی آن نوشته شده ندارد؛ ما فرصت‌های زیادی به آنها دادیم
  • اکسیوس مدعی شد؛ ترامپ در حال بررسی حملات محدود علیه ایران
  • معاون پزشکیان: شرایط اقتصادی خوب نیست؛ مجبوریم پول چاپ کنیم